| Какво да е първото предизвикателство (конкурс)? | |
|
+4PassionsName puzzle divata_airis BleedingDust 8 posters |
Какво да бъде първото предизвикателство? | Драбъл | | 27% | [ 10 ] | Графика | | 24% | [ 9 ] | Татуировка (снимка) | | 49% | [ 18 ] |
| Общо гласове : 37 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Какво да е първото предизвикателство (конкурс)? Пон Дек 14, 2009 8:21 pm | |
| И така, явно имаше заинтересовани по този въпрос, тъй че пускам анкета под каква форма да бъде. Вариант едно: драбъл - divata_airis написа:
- Значи драбъл-ът е кратка творба с определен брой думи по дадена тема, като заглавието му може да не съвпада с името на темата, но самата тема се подразбира в написаното.
Ако се открие като предизвикателство, първият тур вероятно ще бъде брой думи от порядъка на 800 или по-малко (първият тур винаги е с най-много думи) , като творбите не бива да надвишават този брой (примерно може да са 657 думи и пак покрива изискванията) Вторият тур - броят думи намалява и се избира нова тема за драбъла. Третият по същият начин. Докато накрая останат двама души и трябва да пишат с брой думи от порядъка на 100-150. Гласуването става лесно. Пускат се творбите на участниците, без имената им и всеки гласува безпристрастно (главно защото не знае за кого гласува, а просто защото му харесва написаното). След приключването на всеки тур имената на авторите се упоменават и този с най-малко гласове отпада. Другите продължават към следващия тур. Вариант две: графика - като това може включва рисунки, колажи, работи на фотошоп Вариант три: татуировка - това реших да е отделно от графиката, защото ми се струва най-лесно и най-достъпно. Всеки да си изрисува някаква татуировка на лицето в стил вампир, да се снима(естествено, може и на приятел, на куклата си, защо не на някой картоф (: ) Определено мисля, че всяко нещо би било интересно. Та, кажете ни Вие какво мислите (: И да си спретнем едно малко предизвикателство. Накрая победителя ще се определя с анкета. За наградите тепърва ще мислим, най-вероятон ще е нещо символично, но според мен важното е, че ще се позабавляваме, докато ги правим тези неща и ще е супер интересно да видим какво ще сътворят другите. | |
|
| |
divata_airis
Брой мнения : 148 Join date : 01.06.2009 Age : 37 Местожителство : Cirque Du Freak
| Заглавие: Re: Какво да е първото предизвикателство (конкурс)? Пон Дек 14, 2009 9:22 pm | |
| Аз мисля че няма какво толкова да кажа по тази тема. Ясно е какво предпочитам (главно защото не знам досега в България да е правено и ще е доста интересно), но иначе за графиките също няма проблем да се включа. | |
|
| |
puzzle
Брой мнения : 64 Join date : 01.06.2009
| Заглавие: Re: Какво да е първото предизвикателство (конкурс)? Пет Дек 18, 2009 2:43 am | |
| Ми като гледам няма много желаещи,но аз съм за татуировка.Много ми е интересно какви видове татуировки ще измислят хората. | |
|
| |
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Какво да е първото предизвикателство (конкурс)? Пет Дек 18, 2009 2:52 am | |
| Уоу, но пък имаме цели 6 гласа в анкетата (: И аз съм за татуировката. Най-свързано и специфично за книгите ми се струва, пък и ще е супер интересно. После естествено и другите ще ги осъществим. | |
|
| |
PassionsName
Брой мнения : 65 Join date : 05.12.2009 Age : 33 Местожителство : Unknown to sane human beings
| Заглавие: Re: Какво да е първото предизвикателство (конкурс)? Нед Дек 20, 2009 1:22 am | |
| Аз съм за тату. | |
|
| |
renito0o
Брой мнения : 24 Join date : 28.07.2009 Местожителство : на пейката пред вкъщи
| Заглавие: Re: Какво да е първото предизвикателство (конкурс)? Вто Фев 09, 2010 4:55 am | |
| Както вече си изразих мнението не точно тук де, ама ме разбрахте съм за татуировките. Ще бъде много забавно да видим кой как се е намацотил, а след това и драбъла. Аз не умея да пиша, ама въобще хубаво, но все пак за каузата ще се пробвам. Най-малкото може да ми се посмеете на нескопосано писане какво толкова | |
|
| |
bobo_pavlovo
Брой мнения : 139 Join date : 05.02.2010 Age : 30 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Какво да е първото предизвикателство (конкурс)? Вто Фев 09, 2010 2:35 pm | |
| Аз съм определено за драбъла. Звучи ми най-интересно и ще си развия мозъка. | |
|
| |
Blackness
Брой мнения : 328 Join date : 10.03.2010 Age : 27 Местожителство : ...following my dreams.
| Заглавие: Re: Какво да е първото предизвикателство (конкурс)? Сря Мар 10, 2010 10:15 pm | |
| [b]Dз дори без да знам за това си направих татуировка и именно за това гласувах татуировка | |
|
| |
Zi_Erik
Брой мнения : 278 Join date : 08.03.2010 Age : 28 Местожителство : ..Somewhere...
| Заглавие: Re: Какво да е първото предизвикателство (конкурс)? Чет Мар 11, 2010 12:51 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Какво да е първото предизвикателство (конкурс)? | |
| |
|
| |
| Какво да е първото предизвикателство (конкурс)? | |
|