melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Конкурс! Нед Сеп 05, 2010 3:41 am | |
| Обявяваме нов конкурс този месец е са КОЛАЖ, повтарям КОЛАЖ, А НЕ СНИМКА!!! Изискванията са: -творбите да са ВАШИ, АВТОРСКИ -да са подчинени на темата -да са пуснати в определения срок
Темата- "Приятели" Срок: 05.09.-25.09. Напомням, че участващите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ!
Ами, попътна муза! п.п. Предложенията пускайте в тази тема, а въпросите в темата "Въпроси и предложения".
Последната промяна е направена от melrose на Пет Окт 01, 2010 3:10 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
zi.zany
Брой мнения : 350 Join date : 21.06.2010 Age : 28 Местожителство : an earthly paradise
| Заглавие: Re: Конкурс! Нед Сеп 05, 2010 8:46 pm | |
| добре понеже никой не ми отговаря ще питам тук ;д не разбрах точно какъв колаж се иска.. направен от какво освен от снимки ? | |
|
melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Конкурс! Нед Сеп 05, 2010 11:20 pm | |
| - zi.zany написа:
- добре понеже никой не ми отговаря ще питам тук ;д не разбрах точно какъв колаж се иска.. направен от какво освен от снимки ?
Ясно посочих темата 'Въпроси и предложения'. Та, мисълта ми беше да не е обикновена снимка на ваши приятели. Мисля, че темата е благодатна, а фотошопа е разрешен. Покажете талант и въображение, това се иска. И за тези, които искат още обяснения- колажът е техника в изобразителното изкуство, при която различни фрагменти, напр. цветни хартии, изрезки от вестници и т. н. изграждат картинното пространство. Често колажът се смесва с различни живописни техники. Но има и такова нещо като колаж от снимки. Надявам се съм ясна. | |
|
zi.zany
Брой мнения : 350 Join date : 21.06.2010 Age : 28 Местожителство : an earthly paradise
| Заглавие: Re: Конкурс! Вто Сеп 07, 2010 2:34 am | |
| ъм в раздела има само тема "Предложения" .. аз попитах и там но никой не ми отговори. Та значи може да използваме снимки но трябва да ги украсим така че да се получи колаж от различни техники или нещо такова? | |
|
melrose
| Заглавие: Re: Конкурс! Вто Сеп 07, 2010 5:24 am | |
| - zi.zany написа:
- ъм в раздела има само тема "Предложения" .. аз попитах и там но никой не ми отговори. Та значи може да използваме снимки но трябва да ги украсим така че да се получи колаж от различни техники или нещо такова?
Колаж от снимки не означава 1, но с ефекти, а най-малко 2, но с разумно количество фотошоп в него. А, ти сигурна ли си, че си писала в раздел Скициране, проф. Донър? (не ми отговяряй, въпроса е реторичен). Темата е глобална, за да се вижда от всички, но пишете в раздел Скициране, проф. Донър! | |
|
melrose
| Заглавие: Re: Конкурс! Пон Сеп 20, 2010 6:08 pm | |
| Да напомня, че записването е до 25! Имате само 5 дни! | |
|
melrose
| Заглавие: Re: Конкурс! Пет Окт 01, 2010 3:10 am | |
| Чаках достатъчно! Повече от явно е, че няма интерес! Едва ли повече ще се навия да правя и други такива! | |
|