| Видео конкурс! | |
|
+8Neko SummerWhite swetim vamp_girl33 Nonnie sun_vampire Nuriko divata_airis 12 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
divata_airis
Брой мнения : 148 Join date : 01.06.2009 Age : 37 Местожителство : Cirque Du Freak
| Заглавие: Видео конкурс! Чет Окт 21, 2010 9:11 pm | |
| ?????????, ?????? ?????? ?? "??????? ?? ???????". ???? ????? ?? ?? ?????? ???-???????? ?? ?? ???????? ? ??????? ????? ??????? ?? ?????????? ?? ???? ?????. ???: - ??? ???????? ?????? ?? "??????? ?? ???????" - ??????? ?? ????????? ??????? ?? ? ??????? ?? ???????? ??? ??? ?????? ?? ??????? ???? ???? ? ?? ?? ??????? ?? ??????? ???????? (?? ???? ?? ??????, ?? ?? ??-????? ?? ??? ?? ?? ??????? ?? ?????????? Movie Maker) - ?????????? ???? ?? ???? ????????? ?????? - ??????? ??????????????????? ??????????? "????????" ?? ???? ?????????? ?????????? ?? ????????? ?????????? ?? ? ????? ?? ??????????? ?? ?????, ???????? ??? ???????! ??????, ????? ?????? ?? ????????? ?: - ?????? ?? ?????????? "??????? ?? ???????" ??????????: - ????????? ?? ???????? ? ??? ???????? ( ????? ?? ??? ?????? ? ???? ?????? ?? ????????) - ???????? ???? ?? ??????? ???? ??????, ???? ?????, ???? ?? ? ??????? ?? ????? ? ?????? ??????? ?? ??????. * ???? ?? ???? ??????? ?? ?????????? (?????????? ??? ?????) ? ?????? ??????? (??? ????, ???? (???? ? ????? ??-??????, ?? ????? ????? ???????? ?? ??-????? ????? ?????, ?? ?? ?? ??????), ???? ??? ????) * ???? ?? ? ?? ??????, ????? ????????? (???? ????) * ???? ?? ????????? ?????? ?????? ????????? ?????? (???? ????, ???? ??? ????) * ??? ???? ?? ?? ???????? ??? ??????? ???? ?? ??????? (????? ? ?? ? ????? ?? ??????????) (???? ???? ??? ????) - ??? ???????? ?????, ?? ????? ?? ???? ????????? ???????? - ?????????, ?????????, ??????? ????...(??????? ?? ?????? ???????, ?? ????? ???? ?? ?? ?????? ?? ?????????? ??????, ?? ?????? ?? ???? ? ???-??????? ?????) ???????: 1. ??????? - ????? ? ???????? ? ?????? ?? ????? 2. ????? ?? ????? 3. ????? ?? ????? 4. ????? ?? ????? 5. ????? ?? ????? 6. ???????? ?? ????? 7. ???????? ?? ????? 8. ???????? ?? ????? 9. ?????? ?? ????? 10. ?????? ?? ????? ???? ???? ????????? ????????, ?????? ????? ?? ????? ???? ?? ????????? ???? 4Shared ??? MediaFire (??? ?????? ????? ??????? ? ?? ??????) ? ???? ???? ?? ????????? ????? ??? ???? ?? ????? ????? - houseofnightbg@gmail.com???? ???? ??????? ????????? ? ?????????? ??, ?? ?? ????? ?? ?????????? ?? ?????????? ??? FaceBook ? ??? ???? ?? ?????????? ?????????? ??? ?????? ??????? (??????????) ?? ?????????? ??????) /? ???? ?????? - ?? ????????????? ??? ? ?????? ?????? ? ?? ??????? ?????? ?? ???????? ?? ???? - ???? ???? ?????? ????????????!/? ?????? ???????? ??? : ??? ?????: ??? ??? ??????: ??????? ?? ??????: ????? (???????????? ????????? ???????? ???): ??? ?????, ???????? ? ?????? ?? ????? ?????? ?? ????????:
????? ????: 31 ????????????? ?? ??????? ???? ??????????? ? ???? 5 ?????? ??? ??????!???? ?? ??????? ??????????? ???? ????????!/??? ????? ??????? ??????? - ???????? ?? ???, ?? ?? ???????? ?? ???????? ?? ??????!/
Последната промяна е направена от divata_airis на Пет Окт 22, 2010 2:52 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Nuriko
Брой мнения : 87 Join date : 24.03.2010
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Пет Окт 22, 2010 1:07 am | |
| Уф, за момента още нямам идея какво ще бъде, но бих искала да се пробвам. Късмет и на другите, който ще искат да участват. | |
|
| |
sun_vampire
Брой мнения : 18 Join date : 11.07.2010 Age : 34 Местожителство : French~Paris
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Пет Окт 22, 2010 1:56 am | |
| А книгите, тетрадките и плакатите само на Училище за вампири ли са? Понеже аз имам книгите мога ли да участвам само за тетрадка или плакат? | |
|
| |
divata_airis
Брой мнения : 148 Join date : 01.06.2009 Age : 37 Местожителство : Cirque Du Freak
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Пет Окт 22, 2010 2:51 am | |
| - sun_vampire написа:
- А книгите, тетрадките и плакатите само на Училище за вампири ли са? Понеже аз имам книгите мога ли да участвам само за тетрадка или плакат?
На която и да е книга издавана от "СофтПрес" могат да бъдат книгите, тетрадките или плакатите. Ето защо трябва да посочите, в имейлите си предпочитанията си относно тях =) | |
|
| |
Nuriko
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Съб Окт 23, 2010 1:43 am | |
| Като не трябва да разгласяваме значи да не слагаме и подписа си в клипчето, нали? Питам защото имам навика да си пиша ника в нещата, който правя. | |
|
| |
divata_airis
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Съб Окт 23, 2010 4:51 pm | |
| - Nuriko написа:
- Като не трябва да разгласяваме значи да не слагаме и подписа си в клипчето, нали?
Питам защото имам навика да си пиша ника в нещата, който правя. Ако искаш сложи нещо като воден знак, за да си знаеш, че е твое, но нека то не бъде като подсказка за твоята, да го наречем, самоличност...В смисъл - ника, името ти, нещо което обикновено слагаш, че хората да разберат, че е твое. Но ти препоръчвам да си спестиш главобията мислейки за подобно нещо и направо да не слагаш нищо. =) | |
|
| |
Nuriko
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Нед Окт 24, 2010 1:40 am | |
| И аз така си мислех да направя, но просто да попитам. | |
|
| |
Nonnie
Брой мнения : 28 Join date : 31.08.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Нед Окт 24, 2010 5:29 am | |
| А може ли да ми препоръчате някой друг сайт,чрез който да кача клипчето?(с дадените нещо не мога да се оправя). Например ако го кача във Vbox7 и дам линк от там ще има ли проблем? | |
|
| |
divata_airis
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Нед Окт 24, 2010 5:12 pm | |
| - Nonnie написа:
- А може ли да ми препоръчате някой друг сайт,чрез който да кача клипчето?(с дадените нещо не мога да се оправя). Например ако го кача във Vbox7 и дам линк от там ще има ли проблем?
Ами желателно е да е на линк. Но ето ти друг сайт. Този няма как да не го разбереш (и да онези са малко замотани, но пък да доста разпространени, извинявай че съм те объркала с тях). DOX.bgНадявам се този път да стане. =) (ако клипчетото ти е под 1GB не мисля, че ще бъде проблем, ако е повече кажи, че ти дам линкове и към други сайтове) | |
|
| |
Nonnie
Брой мнения : 28 Join date : 31.08.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Нед Окт 24, 2010 6:16 pm | |
| Благодаря, сайта ми свърши работа | |
|
| |
Nuriko
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Пон Окт 25, 2010 7:15 pm | |
| Една малко тъпо въпросче, но просто ще бъда твърде не търпелива да разбера. Знам, че крайния срок е 31ви, но след това горе долу колко време ще имат любителите да гласуват, за да се определи победител. Седмица? Няколко дни? Просто искам да знам, когато ще бъдат обявени Избраните. | |
|
| |
sun_vampire
Брой мнения : 18 Join date : 11.07.2010 Age : 34 Местожителство : French~Paris
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Чет Окт 28, 2010 6:36 pm | |
| Изпратих всичко надявам се да нямам пропуски | |
|
| |
vamp_girl33
Брой мнения : 7 Join date : 28.10.2010
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Пет Окт 29, 2010 11:21 pm | |
| | |
|
| |
swetim
Брой мнения : 56 Join date : 05.01.2010
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Съб Окт 30, 2010 5:03 am | |
| И аз си изпратих писмото,само да попитам дали всичко е наред,защото имах проблеми с имейла. | |
|
| |
SummerWhite
Брой мнения : 197 Join date : 19.05.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| |
| |
Neko Admin
Брой мнения : 276 Join date : 13.02.2010 Age : 34
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Съб Окт 30, 2010 5:34 pm | |
| Само един въпрос имам- защо не бях уведомена по имейла за този конкурс? Вече е късно да участвам. Мерси, Айрис! | |
|
| |
divata_airis
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Съб Окт 30, 2010 9:25 pm | |
| - Nuriko написа:
- Една малко тъпо въпросче, но просто ще бъда твърде не търпелива да разбера.
Знам, че крайния срок е 31ви, но след това горе долу колко време ще имат любителите да гласуват, за да се определи победител. Седмица? Няколко дни? Просто искам да знам, когато ще бъдат обявени Избраните. Ами като ги пуснем във Фейсбуук мисля до седмица ще бъдат ясни победителите. =) - celest_skellyn написа:
- Само един въпрос имам- защо не бях уведомена по имейла за този конкурс? Вече е късно да участвам. Мерси, Айрис!
Сори, обикновено Кас праща масовите мейли, но този път е забравила! Все още имаш време. Важи и утрешния ден включително (от опит знам, че за един ден може да се направи клипче!) | |
|
| |
Nuriko
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Нед Окт 31, 2010 5:06 pm | |
| | |
|
| |
perla333
Брой мнения : 75 Join date : 22.11.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Пон Ное 01, 2010 4:03 am | |
| Да можех да правя клипчета и щях да се включа. Но при положение, че Sony Vegas ми дава грешка при инсталитането (и не грешката не нито в мен, нито в компа ми, а в тъпата програма, която ми изписва "Проверете дали имате интернет" е виновна) Късмет на всички | |
|
| |
divata_airis
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Пон Ное 01, 2010 5:06 am | |
| Ами да си кажем честно като гледам колко хора са се включили може да се наложи да удължим конкурса с още една седмица. Но не е сигурно де!
И защо теглиш Сони Вегас, нямаш ли Movie Maker? Супер елементарна програма е и бързо ще схванеш за какво иде реч. | |
|
| |
perla333
Брой мнения : 75 Join date : 22.11.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Пон Ное 01, 2010 5:36 am | |
| Защото една приятелка ми препоръча сони вегас, а пък този Movie Maker само проблеми ми прави..Но може накрая на него да го направя де. Е, ако удължите конкурса де..и пак не знам дали ще участвам, защото съм на екскурзия. Но както си решите. ) | |
|
| |
SummerWhite
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Пон Ное 01, 2010 6:48 am | |
| Кога ще качвате клиповете във Facebook? | |
|
| |
divata_airis
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Пон Ное 01, 2010 7:04 pm | |
| И така хора... УДЪЛЖАВАМЕ КОНКУРСА С ОЩЕ ЕДНА СЕДМИЦА!!!
Краен срок: 6 ноември!
- perla333 написа:
- Защото една приятелка ми препоръча сони вегас, а пък този Movie Maker само проблеми ми прави..Но може накрая на него да го направя де. Е, ако удължите конкурса де..и пак не знам дали ще участвам, защото съм на екскурзия. Но както си решите. )
Ами да, програмата доста забива, но ако намалиш звука на компа и не си влязва в интернет работи що годе добре. В това състояние съм правила вече 3 клипчета и не се изисква много философия. Надявам се да се включиш. Ако имаш някакви въпроси, на които мога да отговоря - питай =) | |
|
| |
Nuriko
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Пон Ное 01, 2010 7:55 pm | |
| То и аз по едно време имах доста проблеми с Movie Maker-а си. Ако сложех повече от 7 снимки изключваше, но се оправи. Вярно, че и няма много ефекти, но при мен си остава най-лесната досега за ползване пограма. С нея съм правила сигурно вече към 50 клипчета и си оставам доволна от нея.
На ми харесва толкова, че срока се удължава - искаше ми се по-скоро да разбера дали ще спечеля, но няма как.
Късмет на всички бъдещи и настоящи кандидати. | |
|
| |
divata_airis
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Пон Ное 01, 2010 8:07 pm | |
| - Nuriko написа:
- То и аз по едно време имах доста проблеми с Movie Maker-а си. Ако сложех повече от 7 снимки изключваше, но се оправи. Вярно, че и няма много ефекти, но при мен си остава най-лесната досега за ползване пограма. С нея съм правила сигурно вече към 50 клипчета и си оставам доволна от нея.
На ми харесва толкова, че срока се удължава - искаше ми се по-скоро да разбера дали ще спечеля, но няма как.
Късмет на всички бъдещи и настоящи кандидати. Ами когато участниците са по-малко от хората, отколкото наградите няма как да стане. Хех! Но, иначе и аз си харесвам Муви Мейкъра...Бъгав е, бози, ама като му свикнеш няма проблем. | |
|
| |
Neko Admin
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Вто Ное 02, 2010 1:15 am | |
| Имам няколко въпроса относно конкурса. Първия въпрос е можем ли да пускаме клипчето в асболютно всеки сайт за видеосподеляне, защото аз имам намерение да го пусна в сайта файлсърв. Също, само за книгите на Хаус ъф Найт ли играем? Защото пише, че имаме право да си изберем книга изобщо от Софтпрес. И наистина се радвам че срокът е удължен и имам възможност да участвам | |
|
| |
divata_airis
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Вто Ное 02, 2010 4:42 am | |
| - celest_skellyn написа:
- Имам няколко въпроса относно конкурса.
Първия въпрос е можем ли да пускаме клипчето в асболютно всеки сайт за видеосподеляне, защото аз имам намерение да го пусна в сайта файлсърв. Също, само за книгите на Хаус ъф Найт ли играем? Защото пише, че имаме право да си изберем книга изобщо от Софтпрес. И наистина се радвам че срокът е удължен и имам възможност да участвам * Ами изчакай първо да свърши конкурса и пускай клипчето където поискаш =) * Не, може да си избереш която и да било друга книга, издавана от издателство "СофтПрес" * Радвам се, че ще се включиш. Наистина сори, че миналия път нямаше масов имейл, но аз не помня откъде се пращаха, а Кас е забравила да прати...Случва се >.< | |
|
| |
Nuriko
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Вто Ное 02, 2010 4:25 pm | |
| divata_airis e като са по-малко играчите няма как. Просто ми се искаше да свърши по-бързо. Съвсем скоро имам изпити и не ми се иска до самия край половината ми мисли да са за това дали ще спечеля.
А за Майкъра - за мен си е цяло чудо. Трябва ми само час да си открия всичко нужно и после още час да си направя клипчето. Може би час и половина ако слагам и субтитри. Е, малко е ограничено на ефекти, но няма как. | |
|
| |
divata_airis
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Вто Ное 02, 2010 5:14 pm | |
| - Nuriko написа:
- divata_airis e като са по-малко играчите няма как. Просто ми се искаше да свърши по-бързо. Съвсем скоро имам изпити и не ми се иска до самия край половината ми мисли да са за това дали ще спечеля.
А за Майкъра - за мен си е цяло чудо. Трябва ми само час да си открия всичко нужно и после още час да си направя клипчето. Може би час и половина ако слагам и субтитри. Е, малко е ограничено на ефекти, но няма как. Ох, тези проклети изпити. Ами мисля че до две седмици ще е ясно - една да се изпратят всички клипчета, още една да се гласува за тях и готово. Бтв, който все пак не може да се справи с програма за клипчета винаги може да запише себе си как коментира книгите или как си избира дрийм тийма за поредицата - трябва ви само фотоапарат, който прави клипчета =) | |
|
| |
Nuriko
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Вто Ное 02, 2010 5:42 pm | |
| Да и това може да свърши работа, ако си фотогеничен разбира се. Е две седмици - точно преди първия ми изпит на 19ти. ще е забавно на устният... | |
|
| |
ivencety
Брой мнения : 30 Join date : 23.04.2010
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Чет Ное 04, 2010 1:34 am | |
| здравейте.Мисля и аз да се пробвам.
| |
|
| |
SummerWhite
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Чет Ное 04, 2010 3:18 am | |
| Пробвай се Мисля че ще убиеш малко време а и е за добра кауза можеш да спечелиш. Успех ;р | |
|
| |
night
Брой мнения : 114 Join date : 06.06.2010 Age : 32 Местожителство : В дома на Нощта
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Чет Ное 04, 2010 3:47 am | |
| И аз участвах Успех на всички! Клипа ми е свързан със Зоуи и Ерик! ( да кажа, защото не съм писала в писмото ) Послепис: Моля ви само да ме уведомите, ако има някакъв проблем с линка... | |
|
| |
SummerWhite
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Чет Ное 04, 2010 4:10 am | |
| Хах моя също е със Зоуи и Ерик И аз също се надявам да няма пролеми с линка Нямам търпение до събота, когато свършва срока.. | |
|
| |
Neko Admin
| Заглавие: Re: Видео конкурс! Чет Ное 04, 2010 9:43 pm | |
| Неее, това бяха най-гадните 3 часа през живота ми! Отказвам се, за мен са писмените конкурси. Успех на всички!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Видео конкурс! | |
| |
|
| |
| Видео конкурс! | |
|