| Героите, които не можете да понасяте | |
|
+35Наташа Рен Gabiity_Vampire Sin.GirL SummerWhite Lara diditto Катерина Петрова Nonnie PacoRedbirdTheUntamed Queen_of_the_Damned IwSy perla333 Афродита Samantha sveti9505 zi.zany Dirty_Little_Liar princess_of_shadows Кейт Фелър jossy15 sexy_96 Nuriko __Silver__ House_of_night ev125 Sisenceto0o tessairiqs bianka Сhild of the night avroro dark_lady Mitternacht BleedingDust black_fate puzzle 39 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
diditto
Брой мнения : 54 Join date : 07.11.2010 Age : 27 Местожителство : София
| |
| |
Lara
Брой мнения : 171 Join date : 04.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Героите, които не можете да понасяте Вто Дек 07, 2010 3:34 am | |
| Някой беше споменал,че Ерин и Шоуни са някак с беден речник...да,съгласна съм,но само на моменти е така.Иначе са яки.Ще е по-добре ако приказват повече :Д Хмм..Елиът!!!Просто си го представям супер отвратителен.. Хийт в началото ми се струваше супер безличен...сега не ме дразни толкова. | |
|
| |
SummerWhite
Брой мнения : 197 Join date : 19.05.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Героите, които не можете да понасяте Вто Дек 07, 2010 3:51 am | |
| На моменти Зоуи ме дразни заради тези любовни триъгълници. Понякога и тя не знае кой иска! Иначе си е яка | |
|
| |
Lara
Брой мнения : 171 Join date : 04.11.2010 Age : 31
| |
| |
Sin.GirL
Брой мнения : 5 Join date : 08.01.2011 Age : 28 Местожителство : Morganville, Texas
| Заглавие: Re: Героите, които не можете да понасяте Съб Яну 08, 2011 5:19 am | |
| Ами в началото не можех да понасям Афродита, но със всяка следваща книга тя ставаше все по човечна ако мога така да се изразя и сега ми е един от любимите герои. Неферет ми е определено най-омразната героиня, в началото ми харесваше но тя пък с течение на времето си показа истинската същност. | |
|
| |
SummerWhite
Брой мнения : 197 Join date : 19.05.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Героите, които не можете да понасяте Нед Яну 09, 2011 4:50 am | |
| Лично аз не мога да понасям Хийт. Ами дразни ме със самото си държание, а и ми е антипатичен. | |
|
| |
Gabiity_Vampire
Брой мнения : 61 Join date : 20.05.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Героите, които не можете да понасяте Съб Фев 19, 2011 3:46 am | |
| Хийт и Неферет.Той пак е нещо,но тя...даже незаслужава да се нарече "нищо"..мразя я! | |
|
| |
Наташа Рен
Брой мнения : 67 Join date : 27.02.2011 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Героите, които не можете да понасяте Нед Фев 27, 2011 10:05 pm | |
| Ама не го линчувайте Хийт трябва да прочетет цялата Изпепелена за да ме резберете а Неферет- Ку*ка родителите на Зи - тъпанари Калона - тоапа що не вземе се осъзнае малко да изкупи греховете си пред Никс (Никта Нике Ника все едно) и да севръща при нея е той е от най тъпите там тцтцтц | |
|
| |
richkoo
Брой мнения : 21 Join date : 30.05.2011 Age : 30 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Героите, които не можете да понасяте Пон Май 30, 2011 11:28 pm | |
| Нефирет не мога да понасям аз! | |
|
| |
Ариадне
Брой мнения : 4 Join date : 06.06.2011 Age : 29 Местожителство : Kingdom of Paradise
| Заглавие: Re: Героите, които не можете да понасяте Пон Юни 06, 2011 5:22 am | |
| | |
|
| |
loveto0o0
Брой мнения : 18 Join date : 16.08.2011
| Заглавие: Re: Героите, които не можете да понасяте Вто Авг 16, 2011 2:50 am | |
| на мене Ерик Найт ми харесва(прекалено много,твърде много),не ми харесва Неферет(плюя върху теб ),Хийт Откачалката и Загубеняка За Който Линда Се Омъжи (както го нарича бабата на з Зоуи „Лайнян пуяк ) | |
|
| |
kami5055
Брой мнения : 9 Join date : 30.05.2012
| Заглавие: Re: Героите, които не можете да понасяте Сря Май 30, 2012 3:06 am | |
| Амм всички герой си имат свой симпатий и някак си променя се светлината в която ги виждаме .Неферет й се възхищавах от начало ,но след това искам да я цапардосам .Дразни ме упоритостта на Хийт .Дразни ме Кайла - що за най-добра приятелка е била .Дразнят ме родителите на Зоуи и на Афродита .Дразни ме Лорън Блейк как се подигра с Зоуи .Дрази ме Елиът просто самия му образ .Дразнят ме Ужасната ,Осата и Войнствената мисля ,че бяха .Понякога ме дразнят близначките като започнат ,,точно така сестра ми и...." .Но колкото и да ме дразнят все пак те правят книгата интересна и въпреки всичко радвам се ,че ги има . ПП:Е не се радвам ,че някога е съществувал Елиът .Изкефих се като умря. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Героите, които не можете да понасяте | |
| |
|
| |
| Героите, които не можете да понасяте | |
|