| Как си представяте героите? | |
|
+29SummerWhite monicka__ fallen_angel Angell_from_Hell Zoey_Erik verzhi_grueva swetim Lara diditto dead_by_sunrise zi.zany princess_of_shadows kallie Nuriko Кейт Фелър Dark Side Of The Sun imm0rtal Dellen interneda ev125 tessairiqs zoey_redbird96 Сhild of the night Rosemarie Hathaway irchooo Eva Stark PassionsName black_fate BleedingDust 33 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Как си представяте героите? Нед Юни 21, 2009 10:37 pm | |
| Тъй като все още няма филм по поредицата, няма от какво да се влияем. Като кого си представяте Зоуи, Ерик, Стиви Рей и тн? | |
|
| |
black_fate
Брой мнения : 26 Join date : 22.09.2009 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Вто Сеп 22, 2009 4:32 pm | |
| Ъъм, като актьор или актриса немога да кажа точно кой би могъл да ги изиграе, един вид, но Зоуи някакси винаги я асоциирам с момичето от корицата (дали защото не е ) А татуировките си ги представям като нежни цветя, увиващи се около тялото и ... А Стиви Рей като каубойка Само и липсва ласото в едната ръка и коня под краката А "близкачките" малко ме дразнят с тази си еднаквост... А Деймиън е мнооооооооого сладъък Представям си го като 1.80 русичък, със една сладка и невинна физиономия и излъчване на пасивен гей (което не е лошо, да не си помислите нещо) Незнам, немога да го опиша с думи, но е симпатичен Иначе Ерик си го представям висоок, да кажем 1 и 87-8-9 със черна права коса, малко по дълга от ушите му ... май ще трябва да търся снимка ... със зелени очи, силен, мускулест и едновременно с това грациозен ... с дълбок и плътен глас. ... Нещо такова, само че с черна коса! ... или пък такова, ама говорим САМО за косата!!! Но определено момчето, което е на корицата на Tempted не ми прилича на Ерик ... (макар че може и Хийт да е) | |
|
| |
PassionsName
Брой мнения : 65 Join date : 05.12.2009 Age : 33 Местожителство : Unknown to sane human beings
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Съб Дек 05, 2009 6:53 am | |
| Някакси ето така си представям Зоуи Ерик е нещо такова | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Съб Дек 12, 2009 4:41 am | |
| Оу, много е хубава Зоуи! Аз така и нямам представа как изглеждат чероките и не знам как да си я представям с такива мчерти... просто си имам някаква идея в главата. Харесва ми момичето, обаче. Хех, Беньо за Ерик? Мен той ми харесва чат пат чак за един герой по-късно в книгите. Иначе интересен избор. Трябва да се хвана да си постна моите идеи, ама свещен мързел... води душата ми (: | |
|
| |
PassionsName
Брой мнения : 65 Join date : 05.12.2009 Age : 33 Местожителство : Unknown to sane human beings
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Съб Дек 12, 2009 7:53 am | |
| О, прекланяме се пред теб, велик мързел. Просветли нашето лежане и изпълни леността ни с наслада и безмисленост. Това е моята молитва. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Съб Дек 12, 2009 5:38 pm | |
| Харесва ми тая молитва... молим се на смъртен грях :Д ЙЕЙ! Има няколко образа, които са ми се заглождили точно в главата. Ерик Найт - Гаспард Улиел. Не знам, не знам, ама просто съм правила на ФШ неща с него като Ерик и ми се вписва идеално... Имам предвид - прекрасно ми идва като човек на актьорското майстворство, една такава натура Хийт (който постоянно искам да пречукам) - Пол Уесли. Добре, този го избраха за друг вампирски каст, но държа да спомена, че си го бях харесала за Хийт, много преди историята с "Вампирската диария" ааа... пардон... дневници (нищо лично към поредицата...). Когато почнах ХоН преди две години и нещо някъде гледах Fallen и момчето ми се заби в представите за героя. Кажете ми, че не прилича на леко дразнещ гимназиален футболист... и има тея пъпи айс, които така омотават Зо и не й дават да го разканра >_> Деймиън - Томас Декър. Хрониките на Сара Конър, обичах тоя сериал... но ако сте раз-глеждали снимки на Декър просто има толкова гейски (да, да, все още ме кефи!). Просто не мога да си представя някой друг за Деймиън, толкова ми се е набила тази представа в главата. Може би, защото за другите съм имала и някикви противоречия, но не и тук... Стиви Рей - Британи Сноу. Момичето е лъчезарно, изглежда супер мило и усмихнато и... някак ми се вписва добре за Стиви Рей. Така, за сега се спирам, че светата сила ме превзе. (: | |
|
| |
Eva Stark
Брой мнения : 9 Join date : 04.01.2010 Age : 28 Местожителство : In the Middle of Nowhere
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Пет Яну 08, 2010 1:54 am | |
| Хм... аз Гаспард съм си го харесала за Старк, може би просто защото го харесвам, а Ерик не. Зоуи си я представям като момичето от корицата (което ми напомня, че някой беше казал, че снимката от сайта изобщо не му влизала представите за Зи, ами да знаеш, че това е момичето от корицата). Стиви Рей ми една такава с мноооого къса и мноооого къдрава руса дебела коса и каубойска шапка (Абе нея ще ви я нарисувам, нали и без това съм обещала. Ама ще е без шапката). Ерик - Пол Уесли. Някъв такъв антипатичен ми е и ми се връзва с ролята Деймиън... ами той си е Деймиан. Не мога да го опиша достатъчно, за това и него ще ви го нарисувам. Близначките са ми като черно и бяло. Ерин изглежда като изфинено русокосо момиченце, а Шоуни като някоя черна мадама като ония дето се бият. Фиксирам Лина от последния Bring it on. Афродита си я представям като някой руса фолк певица - кучка. Колкото и да я харесвам, не може да изглежда иначе. Джак.. един такъв миличък, с леко гейски вид, очи като на кученце и сладка срамежлива усмивка. Еми това са, ако се сетя някой друг ще пиша по-късно. Аааа, Дариус, един такъв като планина. Айде аз изчезвам, че ме викат за вечеря | |
|
| |
irchooo
Брой мнения : 2 Join date : 08.01.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Пет Яну 08, 2010 3:22 am | |
| | |
|
| |
Rosemarie Hathaway
Брой мнения : 13 Join date : 18.01.2010 Age : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me ...
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Пон Яну 25, 2010 5:32 pm | |
| Афродита си я представям като Емилие Де Равин, с тази руса коса, и висока и слаба...
Ерик - хъммм, ами един такъв чернокос, синеок, много висок, и от тоя тип момчета, дето като гледаш след тях или се аздушаваш, защото не помниш как да си използваш белите дробове, или се блъсваш в някой стълб, а ако те заговорят ти идва да припаднеш от кеф. Сещате се О, ама то някой ме е изпреварил!
Лорън Блейк - китариста на Nightwish! Ъъъ, така де, всички мъже, които навяват сигурност и сила, за мен са китариста нa Nightwish.
Неферет... хмм, труден избор... червенокоса, красиво, но същевременно доста плашеща натура, висока и доста слаба, с котешка походка и една такава... излъчваща грация и класа... О, сетих се! ОЛИВИЯ УАЙЛД!
| |
|
| |
Сhild of the night
Брой мнения : 15 Join date : 21.02.2010 Age : 39 Местожителство : Sofia
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Нед Фев 21, 2010 11:57 pm | |
| Твоите предложения ми харесват особено за Неферет и Ерик.И Афродита е готина , но ми е някак много миловидна. А относно Лорън Блейк -китариста на Найтуиш -това шега ли е, не че имам нещо против Марко - дори много харесвам гласът му -това е истиски мъжки глас.но определено не ми се връзва с образа на Блейк -трябва да е по сладникъв. | |
|
| |
zoey_redbird96
Брой мнения : 2 Join date : 03.03.2010
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Сря Мар 03, 2010 1:30 am | |
| Здравеите хора! Нова съм. Имате си страхотно форумче. Нямам думи. Страхотно е! Ет0 как аз си предтавям Зоуи: Ерик: Много е готин нали! (Самия герои имам предвид. Може и да не би хареса този актиор.) Хийт: Афродит: Лорън: Неферет: Никс: Деймиън: Ерин: Шоуни: Стиви Рей: Дарий: Проф. Ленобия: Явно имам снимки само на тези... Май са много а? Дано да не ме баннат . | |
|
| |
tessairiqs
Брой мнения : 220 Join date : 28.01.2010 Age : 27 Местожителство : Голям0т0 сел0 ..
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Пет Мар 05, 2010 6:17 pm | |
| | |
|
| |
ev125
Брой мнения : 71 Join date : 04.03.2010
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Сря Мар 31, 2010 12:21 am | |
| На мен най-много ми харесват представите на BleedingDust | |
|
| |
interneda
Брой мнения : 19 Join date : 03.04.2010
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Съб Апр 03, 2010 9:49 pm | |
| | |
|
| |
Dellen
Брой мнения : 24 Join date : 26.02.2010 Age : 30 Местожителство : The city of clouds and rainbows
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Сря Апр 07, 2010 7:18 pm | |
| zoye_redbird96 има супер идеи особено за Никс и Неферет.Богинята е малко студена,но става,а Неферет ми прилича точно на описанията на Зоуи в книгата с майчинския си поглед.
И,хора,един въпрос-как ги правите тия свръхготини татуировки по снимките?На фотошопа ли? | |
|
| |
imm0rtal
Брой мнения : 227 Join date : 22.03.2010 Age : 28 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Чет Апр 08, 2010 3:39 am | |
| - Dellen написа:
- И,хора,един въпрос-как ги правите тия свръхготини татуировки по снимките?На фотошопа ли?
Не, в официалния сайт на поредицата( www.houseofnightseries.com ) има една опция "Get Marked" и оттам си качваш снимка от компа и си слагаш татуировките. Надявам се, си ме разбрала. Нещо не обяснявам мн добре... | |
|
| |
zoey_redbird96
Брой мнения : 2 Join date : 03.03.2010
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Чет Апр 08, 2010 2:42 pm | |
| | |
|
| |
Dellen
Брой мнения : 24 Join date : 26.02.2010 Age : 30 Местожителство : The city of clouds and rainbows
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Пет Апр 09, 2010 6:14 pm | |
| | |
|
| |
Dark Side Of The Sun
Брой мнения : 4 Join date : 28.04.2010
| |
| |
Кейт Фелър
Брой мнения : 22 Join date : 09.04.2010
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Пон Май 17, 2010 10:10 pm | |
| | |
|
| |
Nuriko
Брой мнения : 87 Join date : 24.03.2010
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Чет Юни 03, 2010 7:30 pm | |
| Афродита си я представям като Емилие Де Равин, с тази руса коса, и висока и слаба... си е наистина добър избор.
Неферет – малко си я представям като Анджелина Джоли, но с по-малки устни от нейните.
Лорън Блейк като Аштън Къчър би било супер
Зоуи може и като Ники Рийд, но нямам точна представа за нея. Малко по-мургава от повечето хора, така че да се виждат поне част от индианските й черти – за мен това е по-важното. | |
|
| |
kallie
Брой мнения : 22 Join date : 07.04.2010 Age : 30
| |
| |
princess_of_shadows
Брой мнения : 243 Join date : 31.05.2010 Age : 28 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Вто Юни 15, 2010 8:27 pm | |
| Аз нямам точни снимчици , но още когато прочетох първата книга си представях Ерик - рус , а Хийт-с черна коса...не знам просто така ми идва от вътре дори съм им нарисувала скици , но има още какво да се довършва | |
|
| |
zi.zany
Брой мнения : 350 Join date : 21.06.2010 Age : 28 Местожителство : an earthly paradise
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Вто Юни 29, 2010 11:13 pm | |
| уау харесва ми представата на kallie за Стиви Рей , Juno Temple е супер красива и лъчезарна и мисля че описва точно Стиви Рей ^^ а другата Стиви Рей е също красива ^^ общо взето аз не мога да си представя героите като някой актьор но вашите предложения ми харесват ^^ | |
|
| |
dead_by_sunrise
Брой мнения : 21 Join date : 05.03.2010
| |
| |
diditto
Брой мнения : 54 Join date : 07.11.2010 Age : 27 Местожителство : София
| |
| |
Lara
Брой мнения : 171 Join date : 04.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Нед Ное 07, 2010 8:57 pm | |
| Съгласна съм за Ерик,просто перфектен Някой спомена Juno Temple,да и на мен това ми беше първата асоциация. Но за Калона съм с двете ръце за Ben Barnes!!!Има го това мистично излъчване... | |
|
| |
swetim
Брой мнения : 56 Join date : 05.01.2010
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Чет Ное 25, 2010 1:31 am | |
| За Зоуи си представям Джесика Строуп (90210) Стиви Рей Ерик като Чейс Крауфорд знам,че много не се вписва,но той ми е любимец и просто ми е слабост. За Калона и аз избирам Бен.А за Неферет много ми харесва избора за Оливия Уайлд,но аз си я представям като Рашел. А Хийт си го представям като Алекс нищо,че е рус. Стига толкова. | |
|
| |
verzhi_grueva
Брой мнения : 3 Join date : 11.10.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Пет Ное 26, 2010 8:53 pm | |
| аз пък Меган Фокс си я представях като Зоуи, Хийт като Келан Лутц, Стиви Рей като Хейден Пенетиер, Ерик като Чанинг Тейтъм, и Деймиън като Дейвид Хенпи | |
|
| |
Lara
Брой мнения : 171 Join date : 04.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Вто Дек 07, 2010 5:39 am | |
| | |
|
| |
Zoey_Erik
Брой мнения : 15 Join date : 21.12.2010
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Вто Дек 21, 2010 6:52 pm | |
| | |
|
| |
Angell_from_Hell
Брой мнения : 21 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Вто Яну 04, 2011 3:51 am | |
| Има доста интересни предложения, много ми харесват предложенията на Rosemarie Hathaway.Нз защо ама си представям Лорън с дълга коса а пък Неферет си я представям така - Spoiler:
А Зо си я представям като момичето от първата корица,само че с кафяви очи. | |
|
| |
fallen_angel
Брой мнения : 79 Join date : 01.01.2011 Age : 28 Местожителство : In Darkness
| |
| |
monicka__
Брой мнения : 7 Join date : 15.01.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Пон Яну 24, 2011 11:00 pm | |
| Смятам че Дулсе Мария и Кати Панту е по-добре да се разменят. Кати да играе Афродита (нищо, че героинята е описана руса) пък Дулсе Мария да играе Неферет, въпреки че ми изглежда прекалено миличка ;D Ерик си го представям много красив и има снимки във фейсбук където актьорът за Ерик изобщо не е чак токова хубав, колкото е описан в книгата и много се възмутих. И честно казано представях си Стиви Рей доста по небрежна от момичето, което е на коричата на Изпепелена : )) | |
|
| |
SummerWhite
Брой мнения : 197 Join date : 19.05.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Вто Яну 25, 2011 4:28 am | |
| Зоуи [img] [/img] [img] [/img] Стиви Рей[img] [/img] Старк[img] [/img] Шоуни[img] [/img] ХийтЕринЕрикДжакДеймиънАфродитаДарий | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? | |
| |
|
| |
| Как си представяте героите? | |
|