KassyCobain*
Брой мнения : 26 Join date : 01.02.2011 Age : 28 Местожителство : навсякъде и по всяко време.
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Вто Фев 01, 2011 9:56 pm | |
| Зоуи. Зоуи първо си я представях като момичето от корицата... обаче, не знам, вече не. Сега по-скоро бих каза Нина Добрев - някак си неосъзнато хубава, без да полага кой знае какви усилия и всички й лазят в краката ;д Освен това е достатъчно тъмна, ние българите сме така ;д Иначе по едно време си мислих за Меган Фокс... но тя е прекалено секси, прекалено й личи, че знае, че е секси. Или, може би, Одет Уистман... но тя май е по-стара?
Ерик. Ерик попринцип не го харесвам, така че нямам особени претенции. (Ненавиждам някой да ми нарежда какво да правя, обикновено след това въпросният човек бива налаган с подръчни средства - тетрадки, чанти, книги, лампи... добре де, с последното не съм пробвала) Стига да е синеок, тъмнокос и да изглежда секси, всеки става. И да не е Зак Ефрон. Зак Ефрон = Училищен мюзикъл. Не, мерси.
Старк. Старк трябва да е някакъв мнооого готин... Мисля си за Алекс Петифър? Не съм сигурна за цвета на косата на Старк (даа, трябва да си опресня паметта по книгите), ноо съществува и такова нещо като боя за коса, така че няма да има проблем. Освен това Алекс е < 3 Супер красив, супер секси и като си го представя с лък ии. ах. < 3
Лорън. Не знам, като захилен педофил-изнасилвач ;д Много висок с дълга коса. И някак си по-женствено лице... не зная, не съм сигурна за него. честно казано дори не съм си правила труда да си го представям. (и него никога не съм го харесвала)
Стиви Рей. Тейлър Суифт, определено. Къдрава руса коса, добродушно личице, усмихната, добричка, пее хубави неща като "ти ми принадлежиш" и "сълзи по китарата ми" и накрая осъзнаваш, че обожаваш това момиче. Сладурана.
Ерин и Шоуни. Много контрастни на външен вид. Шоуни бих казала Бони от Дневниците, но си я представям по-злобна такава; Ерин... Тереза Палмър, може би.
Афродита. Категорично - Тейлър Момсен. Точно тя има този малко мръснишки маниер. Би била идеална за ролята. (мацката от сайта прилича малко на залязваща русокоса бивша звезда в тийн комедии...)
| |
|
sity girl18
Брой мнения : 4 Join date : 23.01.2011
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Чет Фев 03, 2011 7:16 pm | |
| АЗ СИ ПРЕДСТАВЯМ ЗО КАТО ПО КОРИЦИТЕ САМО ЧЕ С МНОГО МНОГО ТЪМНА ЧЕРНА КОСА И БУЙНА С ИЗЯЩНИ СРЕБРИСТИ ТАТУЙРОВКИ, СЛАБА И ЕФИРНА ИНАЧЕ ДРУГИТЕ ГЕРОИ МНОГО ММИ ДОПАДАТ ИДЕИТЕ НА Rosemarie Hathaway ОСОБЕННО ЕРИК(МЕЖДУ ДРУГОТО ОБОЖАВАМ ГО) :lol
Последната промяна е направена от sity girl18 на Пон Фев 21, 2011 12:34 am; мнението е било променяно общо 4 пъти | |
|
KassyCobain*
Брой мнения : 26 Join date : 01.02.2011 Age : 28 Местожителство : навсякъде и по всяко време.
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Пет Фев 04, 2011 1:49 am | |
| НЕ МИ ВИКАЙ. (или си изключи casp lock-а) ( wtf, пред "само че" се пише запетайка ((: )
Лошото в случая е, че Момичето-от-корицата не може да играе, ако правят филм. | |
|
djill_christian
Брой мнения : 77 Join date : 18.12.2010 Age : 33 Местожителство : Русе
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Съб Фев 05, 2011 6:49 am | |
| @Каси Не, пред "само че" НЕ се пише запетайка по правило. Преди всеки съюз предшестван от "само", дори и да е имало запетайка, тя НЕ се пише. Потретвам - ЗАПЕТАЙКА НЕ СЕ ПИШЕ пред "само че" "само за да" и т.н. Иначе как си представям героите... Никоя снимка не може да го покаже Другото е просто спам | |
|
sity girl18
Брой мнения : 4 Join date : 23.01.2011
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Пон Фев 21, 2011 12:31 am | |
| нищо не целя просто не съм го изключила. Какво толкова се заяждаш и пред "само че" не се пише запетая научи ги.... | |
|
Gabiity_Vampire
Брой мнения : 61 Join date : 20.05.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? Вто Фев 22, 2011 4:21 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как си представяте героите? | |
| |
|