| Най-тъпите филми, които сте гледали | |
|
+10moonlight12whispers SuperWesye ignorance. bobo_pavlovo BloodyRose l0ve_erik mims BLooDyKiSs BleedingDust melrose 14 posters |
Автор | Съобщение |
---|
melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| |
| |
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Пет Яну 15, 2010 4:03 am | |
| Tenacious D! Официално най-най-най-тъпия филм, който съм гледала евър! Докато го гледах и усещах как мозъчните ми клетки умират. Ама буквааално! Добре че бях с приятелката, защото иначе... Дори не знам как го издържах, а не си тръгнах (Така де, имаше хубави бисквитки за ядене...) | |
|
| |
BLooDyKiSs
Брой мнения : 145 Join date : 14.01.2010 Age : 29 Местожителство : The Vampire City
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Пет Яну 15, 2010 1:12 pm | |
| "Enchanted" (Омагьосана)... цяла зала беше празна когато го гледахме... дореб си дремнах. | |
|
| |
mims
Брой мнения : 127 Join date : 22.01.2010 Age : 29 Местожителство : prd
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Пет Яну 22, 2010 4:51 am | |
| Blood: The Last Vampire По-тъпо нешто не бях гледала.. дори до средата едвам се измъчих да го гледам | |
|
| |
l0ve_erik
Брой мнения : 21 Join date : 22.01.2010 Age : 29 Местожителство : prd
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Пет Яну 22, 2010 9:26 pm | |
| - BLooDyKiSs написа:
- "Enchanted" (Омагьосана)... цяла зала беше празна когато го гледахме... дореб си дремнах.
наистина е адски тъп.. | |
|
| |
BloodyRose
Брой мнения : 64 Join date : 24.01.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Чет Фев 11, 2010 10:54 pm | |
| "Land of the Lost" Ужасно тъп филм...Едва изтърпях до края ,даже превъртах от време на време.Ужас. | |
|
| |
bobo_pavlovo
Брой мнения : 139 Join date : 05.02.2010 Age : 30 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Пет Фев 12, 2010 3:13 am | |
| Мммммммм.... Ако почна да изброявам ще минат десет дена, но определено най-тъпия филм, който съм гледал е.... Аааааа... Артур и отмъщението на Малтазар. Едвам издържах в киното като го гледах. Но обикновенно като видя някой филм по телевизията, който ми е безинтересен, сменям канала. | |
|
| |
ignorance.
Брой мнения : 9 Join date : 20.02.2010
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Съб Фев 20, 2010 3:25 am | |
| ''Jennifer's body'' - Знам, знам, с Меган Фокс е, бля бля бля. Но филма е наистина невероятно тъп. Изтеглих си го с най-добри чувства, защото изпитвам големи симпатии към актрисата, но просто...едвам издържах. Не знам дали някой е измислял някога по-голяма простотия. Момиче, което се превръща в демон. Омг. | |
|
| |
SuperWesye
Брой мнения : 10 Join date : 05.03.2010 Age : 27 Местожителство : Пловдив ;p
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Нед Мар 07, 2010 11:36 pm | |
| " New Moon " - през цялото време БУКВАЛНО агонизирах..Беше повече от ужасно,особено след като бях чакала толкова време да го гледам .. | |
|
| |
moonlight12whispers
Брой мнения : 8 Join date : 18.03.2010 Age : 29 Местожителство : ~Somewhere~
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Чет Мар 18, 2010 11:23 pm | |
| "Disaster Movie"-по-тъп филм не смятах,че ще видя.Беше толкова тъп,че по едно време просто го спрях Води се комедия,а и един път не ми стана смешно | |
|
| |
mims
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Съб Окт 09, 2010 2:23 am | |
| - ignorance. написа:
- ''Jennifer's body'' - Знам, знам, с Меган Фокс е, бля бля бля. Но филма е наистина невероятно тъп. Изтеглих си го с най-добри чувства, защото изпитвам големи симпатии към актрисата, но просто...едвам издържах. Не знам дали някой е измислял някога по-голяма простотия. Момиче, което се превръща в демон. Омг.
И на мен не ми хареса изобщо. Наскоро гледах "Splice ".Идеята ми допадна,но филмът беше скучен през повечето време и свърши тъпо.."Затъмнение" съшо беше ужасен-адски кратки сцени,повечето от които бяха по-отегчителни и от сапунен сериал. | |
|
| |
zi.zany
Брой мнения : 350 Join date : 21.06.2010 Age : 28 Местожителство : an earthly paradise
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Съб Окт 09, 2010 5:25 pm | |
| Не съм съгласна че "Затъмнение" е ужасен.. Да "Новолуние" беше скучен, ама "Затъмнение" - не. През повечето време те държи и си е доста интересен.. | |
|
| |
mims
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Съб Окт 09, 2010 10:40 pm | |
| ^^Лично мнение. Според мен от поредицата най-добър беше 1-вия. The Last Airbender също не ми харесва. | |
|
| |
pufi_kz
Брой мнения : 7 Join date : 13.02.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Вто Ное 02, 2010 4:06 pm | |
| - BleedingDust написа:
- Tenacious D! Официално най-най-най-тъпия филм, който съм гледала евър! Докато го гледах и усещах как мозъчните ми клетки умират. Ама буквааално! Добре че бях с приятелката, защото иначе... Дори не знам как го издържах, а не си тръгнах (Така де, имаше хубави бисквитки за ядене...)
Същия!Ужасно тъп ми беше..Добре че имаше храна | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Сря Ное 24, 2010 2:43 am | |
| Year One Най - загубения филм в живота ми, очаквах добра комедия, а получих една голяма боза. |
|
| |
monicka__
Брой мнения : 7 Join date : 15.01.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Пон Яну 24, 2011 11:15 pm | |
| Значи има 2 или 3 много запомнящо се тъпи филми, които съм гледала но ще ви кажа за един филм (не помня как се казва), в който главна героиня е Кристин Стюарт (Бела от Здрач), в който тя играе някакво болно момиче и с майка й са бедни. Майка й й прави голи снимки и ги продава за да се изхранват обаче самия сюжет на филма се върта около това как въпросната героиня на Кристин иска да прави се*с със някакво момче и после като стана работата и филма свърши. Просто невероятно тъп филм ! | |
|
| |
SummerWhite
Брой мнения : 197 Join date : 19.05.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали Вто Яну 25, 2011 4:57 am | |
| http://radiofresh.bg/news/cinema/2011-01-24/koj-e-s-naj-mnogo-nominacii-za-antinagradite-quotzlatna-malinkaquot.html"Последният повелител на въздуха" на сценариста и режисьора М. Найт Шайямалан ("Шесто чувство") и четвъртият филм от поредицата "Здрач" имат най-много номинации за антинаградите "Златна малинка". И двете заглавия могат да взема статуетка в девет категории. "Последният повелител на въздуха" е номиниран за най-лош филм, режисура, сценарий, римейк, екранна двойка или актьорски състав. Лентата попада и сред заглавията, включени в новата категория "Най-лоша за гледане триизмерна лента". Що се отнася "Здрач: Затъмнение", той също е в списъка на най-лошите филми за годината. Освен това тримата изпълнители на главните роли - Робърт Патисън, Тейлър Лаутнер и Кирстен Стюард, са номинирани за лоша игра. Вкупом те ще се борят за антинаградата най-лош актьорски състав. Другите заглавия, които могат да получат малинка за най-лош филм, са пародията на "Здрач" "Вампирите смучат" (Vampires Suck), "Сексът и градът" 2, както и "Отстреляй бившата". Любопитна подробност е, че три носителки на "Оскар" сега са номинирани за "Златна малинка". Става дума за Шер ("Бурлеска"), Лайза Минели (Сексът и градът 2) и Барбра Стрейзънд ("Запознай се с малките"). Връчването на 31-ото издание на антинаградите "Златна малинка" ще се състои на 26 февруари, денонощие преди раздаването на така желаните оскари. По традиция победителите ще получат малинка, направена от пластмаса и покрита със златна боя от спрей. Всяка "статуетка" струва по-малко от 5 долара. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Най-тъпите филми, които сте гледали | |
| |
|
| |
| Най-тъпите филми, които сте гледали | |
|