House of Night Училище за вампири |
|
| Нови филми | |
| | Автор | Съобщение |
---|
melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Нови филми Сря Яну 06, 2010 6:54 am | |
| Нови филми-наскоро излязли или с предстояща премиера. Можете да поствате информация за филм, който мислите, че ще си струва да гледате или трейлъри на предстоящи филми, които са ви впечатлили. | |
| | | melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Нови филми Сря Яну 06, 2010 6:59 am | |
| Ето трейлърите, които ми направиха най-голямо впечатление : Valentines Day - Official Trailer Жанр: Романтична комедия В ролите:Bradley Cooper, Jessica Alba, Anne Hathaway, Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Jennifer Garner, Emma Roberts, Joe Jonas... Лично мнение: Поредения романтичен филм. Но каста ми хвана окото. А и май ще стане за убиване на време.. Release Date: 12 February 2010 Alice In Wonderland - Official Trailer Тим Бъртън, Джони Деп, Л. Карол-не бих пропуснала такова съчетание. Трейлъра ми хареса. Release Date: 5 March 2010 Genre: Adventure Cast: Johnny Depp, Alan Rickman, Christopher Lee, Stephen Fry, Mia Wasikowska Director: Tim Burton "Sherlock Holmes" Warner Bros Official TrailerТрейлърът ми хвана окото. Филмът (както личи и от заглавието) е за Шерлок Хомс. В ролята на безсмъртният герой на 20-ти век е Робърт Дауни Джуниър, а на незаменимият му помошник-Уотсън е Джъд Лоу. На мен лично ми се стори, че ролята е твърде нетипична за Робърт Дауни, но той е добър актьор и може и да ме изненада приятно. Във всеки случай ще го гледам, ако не заради него, то заради Джъд и Рейчъл Макдармас. Ето още няколко трейлъра, които ми хванаха окото:Couples Retreat - Official Trailer Release Date: 9 October 2009 Genre: Comedy Cast: Vince Vaughn, Malin Akerman, Ken Jeong, Kristen Bell, Jason Bateman NineNine Trailer | |
| | | melrose
| Заглавие: Re: Нови филми Чет Яну 07, 2010 12:09 am | |
| Мисия Лондон # Участват : Ана Пападопулу, Любо Нейков, Георги Стайков, Орлин Горанов, Теодора Андреева (Андреa), Ралф Браун, Томас Арана, Юлиан Вергов, Алан Форд и др. # Режисьор: Димитър Митовски, Любо Нейков # Премиера: Април 2010 # Жанр: Комедия, Екшън # Държава: Англия, България За никого не е тайна, че невероятните истории за новата байганьовщина, описани в "Мисия Лондон", Алек Попов черпи направо от извора - от посолството ни по време на краткия си престой там. Някои от най-смешните сюжети са базирани върху истински случки. Такъв е случаят с посещението на високопоставената г-жа Селянова, за която се говори, че неин прототип е една експрезидентша. Прословутият нощен лов на патици из парковете на Лондон и тяхното укриване във фризерите на нашето посолство също е взет направо от живота. Упорито се носят слухове, че негов инициатор е актьорът Георги Стайков, чиито прилики откриваме в образа на русолявия Чаво Толоманов - бивш филмов актьор, с вид на културист, голям любител на водката. Бърза справка във филмовия портал IMDb показва, че самият Георги Стайков, който от години живее в Швеция, ще играе ролята на Чаво. "Прототипите на героите не са толкова важни, защото те отдавна са се превърнали в архитипни образи на прехода", коментира самият автор на романа.
Книгата на Алек Попов "Мисия Лондон" се смята за един от най-успешните български романи, появили се през последните години. Още с излизането му през 2001 г. той се превърна в бестселър и оттогава е преведен на осем езика. | |
| | | bianka
Брой мнения : 107 Join date : 09.02.2010
| Заглавие: Re: Нови филми Пет Мар 26, 2010 10:06 pm | |
| Кошмари на Елм стрийт
Участват:Джаки Ърл Хейди, Руни Мара, Кайл Галнър, Кейти Касиди, Томас Декър, Кони Бритън, Келън Луц
Режисъор:Самуел Байер
Премиера в България : 21.05.2010
Жанр:Ужаси, Трилър, Фентъзи
Римейк на един от най–култовите хорър филми за всички времена, новият „Кошмар на Елм Стрийт” изумява с брилянтна визия и подтискаща атмосфера.
Той е продуциран от Майкъл Бей и филмов дебют на опитния режисьор на клипове Самуел Байер. Филмът поставя началото на нова вълна от кошмари, които ще разтърсват зрителите.
Историята разказва за страховития обезобразен убиец Фреди Крюгер (Джаки Ърл Хейли), който преследва група тийнейджъри в сънищата им и ги убива, което води до реална смърт. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Нови филми | |
| |
| | | | Нови филми | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|