House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Стани лице на Безсмъртните!

Go down 
+5
bianka
avroro
Mitternacht
PyhcHETy
BleedingDust
9 posters
АвторСъобщение
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Брой мнения : 527
Местожителство : [Kaeleer]

Стани лице на Безсмъртните! Empty
ПисанеЗаглавие: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyВто Фев 23, 2010 7:49 pm

Стани лице на Синя луна - втората книга от новата поредица Безсмъртните!

Издателство СофтПрес организира конкурс-предизвикателство за всяка четяща госпожица.

Какво се иска от теб?
- да изпратиш минимум пет снимки на лицето си в близък план
- нека снимките не са по-големи от 2МВ всяка

Къде?
- на имейл konkurs@soft-press.com

Какво още?
- три имена, адрес и телефон за връзка

Докога?
- до 31 март 2010

СофтПрес начело с нашия дизайнер Радослав Донев ще определи кои дами ще са нашите 5 финалистки.

Лицето на победителката ще стане част от корицата на „Синя луна”!

Успех, момичета! Много ще се радвам някое момиче от форума да стане лице на книгата. Между другото, ако участвате, много ще се радвам да споделите снимките си с нас във форума.
Върнете се в началото Go down
http://hotboys-bg.heavenforum.com/portal.htm
PyhcHETy

Брой мнения : 1

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyСъб Фев 27, 2010 9:32 pm

кога ще са готови резултати от конкурса ?
Mitternacht

Mitternacht

Брой мнения : 251

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyСъб Фев 27, 2010 10:11 pm

Във всеки случай след 31-ви март. :/
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyПон Мар 15, 2010 11:34 pm

Така, хора! Новини! Конкурсът ще приключи на 17ти март! Ето какво каза издателя.

Цитат :
Конкурсът "Стани Лице на Синя Луна" ще приключи по-рано от обявеното. Вместо на 31 март, конкурсът ще приключи на 17 март. Това решение е продиктувано от желанието ни корицата да е готова навреме, за да може да излезе на време книгата - в средата на май месец.
avroro

avroro

Брой мнения : 153

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyСря Мар 17, 2010 6:06 pm

Кога излизат резултатите?
http://svet-i-tma.yourforum4u.com/
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyЧет Мар 18, 2010 10:44 pm

Анна Владимирова Атанасова
Боряна Ивайлова Панкова
Елеонора Радостинова Попова
Катрин Деянова Маринова
Деница Георгиева Георгиева

Това са петте финалистки на конкурса „Стани лице на Синя луна”.
След много мислене и дълга дискусия журито на Софтпрес се спря на най-атрактивните девойки сред вас. Утре от тези пет млади дами журито ще избере само три.
Трите щастливки ще бъдат извикани на гости на издателството следващата седмица, за да се запознаят с нашия екип на работен обяд. После заедно с главния редактор Димитър Риков и дизайнера Радослав Донев ще посетят професионално фотостудио, където ще бъдат заснети от господин Донев, който вече стана популярен с това, че неговите корици на Училище за вампири и Безсмъртните са по-хубави от оригиналните.
Накрая ще изпратим трите финалистки и ще останем с тежката задача да изберем коя от тях ще стане лице на корицата на „Синя луна”.
Благодарим на всички, които участваха, защото за пореден път се уверихме, че читателките на Училище за вампири са изключително магнетични и красиви – нещо, което направи избора ни много труден!
Софтпрес благодари още веднъж за интереса към книгите ни и в бъдеще ще продължи с конкурсите и наградите!
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyСъб Мар 20, 2010 2:04 am

Ето и трите фаворитки след повторното гласуване:
Анна Владимирова Атанасова
Боряна Ивайлова Панкова
Елеонора Радостинова Попова

Честито!
bianka

bianka

Брой мнения : 107

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyСъб Мар 20, 2010 4:05 pm

Честито на финалистките!
midnight

Брой мнения : 2

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyСъб Мар 27, 2010 11:12 pm

Кога ще разберем коя е победителката и кога ще излезе корицата на книгата? ;)
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyНед Мар 28, 2010 6:22 am

Значи, когато засека издателя ще го питам за корицата.
Иначе явно отново ще има фен фентъзи среща
http://www.citadelata.com/index.php?show=3172
Ако се поразровичкате в темата ще видите и "Вечна", ето общо взето каквото ви интересува

Цитат :
- Как обичат безсмъртните ще разберем от представянето на романът "Вечна" на ИК "Софтпрес". Освен това от същото издателство очаквайте наградите от конкурса "Стани лице на "Синя луна"

До колкото знам ще е интересно и издателя мисля каза, че ще има доста изненади за откъм награди.
midnight

Брой мнения : 2

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyНед Мар 28, 2010 4:28 pm

Аха, тоест на срещата, ще се обяви.. но ако евентуално някоя от финалистките не може да присъства, тогава какво правим? :Р
Lady_Di

Lady_Di

Брой мнения : 85
Местожителство : mraka

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyВто Мар 30, 2010 2:52 pm

мм аз забрайх се похваля, че бях сред 5 момичета ама отпаднах след това Very Happy
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyВто Мар 30, 2010 6:34 pm

Lady_Di написа:
мм аз забрайх се похваля, че бях сред 5 момичета ама отпаднах след това Very Happy
Сериозно ли? О, честито! Трябва, ако искаш да пуснеш снимките с които си участвала, любопитно ми е (:
bianka

bianka

Брой мнения : 107

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyВто Мар 30, 2010 10:29 pm

Браво! И аз искам да видя снимките,ако решиш да ги покажеш.
Lady_Di

Lady_Di

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyПет Апр 02, 2010 7:23 pm

ми ако искате ме намерете в скупе [gmg1231] аз избягвам си слагам снимки където и да е Smile
katrin_kiki

katrin_kiki

Брой мнения : 1

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyСря Май 05, 2010 10:57 pm

Здравейте и от мен!
Още една почитателка на книгите.Наистина чудесни книги.Още когато разбрах за конкурса реших, че ще участвам.В самото начало изпратих своите снимки и нямах търпение да разбера дали ще съм част от трите щастливки, но покрай напрежението в училище и всичките други ангажименти бях забравила да проверя за резултатите.Един ден съвсем случайно търсех статия с моето участие и написах името си в Google сред всичси излезли ми резултати беше и страница....Стани лице на безсмъртните.....Катрин Деянова Маринова.Тогава изпаднах в голяма еуфория и щастие, нямах търпение да се зареди страницата и да разбера за какво става въпрос.Тогава видях името си сред петте финалистки, разглеждайки цялата информация разбрах, че аз не съм една от трите избраннички, но въпреки това с много радост посрещнах новината , че съм една от петте.Въпреки, че не стигнах до крайната цел на конкурса се радвам, че бях част от него и с нетърпение очаквам следващите предизвикателства на издателството.
Надявам се, че вече ще имам повече възможност за свободно време, през което ще споделяме повечко неща около книгите.
Lady_Di

Lady_Di

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyЧет Май 06, 2010 3:07 am

интересното е че единствената финалистка която е руса съм аз xD започвам да се комплексирам xD
Lara

Lara

Брой мнения : 171

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! EmptyНед Ное 14, 2010 5:12 pm

Ще има ли още такива конкурси ?
Много искам да участвам Laughing
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните!   Стани лице на Безсмъртните! Empty

Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните)
» Синя луна - Алисън Ноел (#о2 Безсмъртните)
»  Страна на сенките - Алисън Ноел (#о3 Безсмъртните)
» Главният редактор на Софтпрес се срещна с авторкатса на Безсмъртните - Алисън Ноел!!!
» Спечелете "Вечна" (#o1 от Безсмъртните на Алисън Ноел)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
House of Night  :: Хората на Вярата :: Конкурси-
Идете на: