| Стани лице на Безсмъртните! | |
|
+5bianka avroro Mitternacht PyhcHETy BleedingDust 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Стани лице на Безсмъртните! Вто Фев 23, 2010 7:49 pm | |
| Стани лице на Безсмъртните!Стани лице на Синя луна - втората книга от новата поредица Безсмъртните!Издателство СофтПрес организира конкурс-предизвикателство за всяка четяща госпожица. Какво се иска от теб?- да изпратиш минимум пет снимки на лицето си в близък план - нека снимките не са по-големи от 2МВ всяка Къде?- на имейл konkurs@soft-press.comКакво още?- три имена, адрес и телефон за връзкаДокога?- до 31 март 2010СофтПрес начело с нашия дизайнер Радослав Донев ще определи кои дами ще са нашите 5 финалистки. Лицето на победителката ще стане част от корицата на „Синя луна”! Успех, момичета! Много ще се радвам някое момиче от форума да стане лице на книгата. Между другото, ако участвате, много ще се радвам да споделите снимките си с нас във форума. | |
|
| |
PyhcHETy
Брой мнения : 1 Join date : 25.02.2010
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Съб Фев 27, 2010 9:32 pm | |
| кога ще са готови резултати от конкурса ? | |
|
| |
Mitternacht
Брой мнения : 251 Join date : 07.12.2009
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Съб Фев 27, 2010 10:11 pm | |
| Във всеки случай след 31-ви март. :/ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Пон Мар 15, 2010 11:34 pm | |
| Така, хора! Новини! Конкурсът ще приключи на 17ти март! Ето какво каза издателя. - Цитат :
- Конкурсът "Стани Лице на Синя Луна" ще приключи по-рано от обявеното. Вместо на 31 март, конкурсът ще приключи на 17 март. Това решение е продиктувано от желанието ни корицата да е готова навреме, за да може да излезе на време книгата - в средата на май месец.
| |
|
| |
avroro
Брой мнения : 153 Join date : 14.12.2009 Age : 33
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Сря Мар 17, 2010 6:06 pm | |
| Кога излизат резултатите? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Чет Мар 18, 2010 10:44 pm | |
| Анна Владимирова Атанасова Боряна Ивайлова Панкова Елеонора Радостинова Попова Катрин Деянова Маринова Деница Георгиева Георгиева
Това са петте финалистки на конкурса „Стани лице на Синя луна”. След много мислене и дълга дискусия журито на Софтпрес се спря на най-атрактивните девойки сред вас. Утре от тези пет млади дами журито ще избере само три. Трите щастливки ще бъдат извикани на гости на издателството следващата седмица, за да се запознаят с нашия екип на работен обяд. После заедно с главния редактор Димитър Риков и дизайнера Радослав Донев ще посетят професионално фотостудио, където ще бъдат заснети от господин Донев, който вече стана популярен с това, че неговите корици на Училище за вампири и Безсмъртните са по-хубави от оригиналните. Накрая ще изпратим трите финалистки и ще останем с тежката задача да изберем коя от тях ще стане лице на корицата на „Синя луна”. Благодарим на всички, които участваха, защото за пореден път се уверихме, че читателките на Училище за вампири са изключително магнетични и красиви – нещо, което направи избора ни много труден! Софтпрес благодари още веднъж за интереса към книгите ни и в бъдеще ще продължи с конкурсите и наградите! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Съб Мар 20, 2010 2:04 am | |
| Ето и трите фаворитки след повторното гласуване:
Анна Владимирова Атанасова Боряна Ивайлова Панкова Елеонора Радостинова Попова Честито! | |
|
| |
bianka
Брой мнения : 107 Join date : 09.02.2010
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Съб Мар 20, 2010 4:05 pm | |
| | |
|
| |
midnight
Брой мнения : 2 Join date : 26.03.2010
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Съб Мар 27, 2010 11:12 pm | |
| Кога ще разберем коя е победителката и кога ще излезе корицата на книгата? ;) | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Нед Мар 28, 2010 6:22 am | |
| Значи, когато засека издателя ще го питам за корицата. Иначе явно отново ще има фен фентъзи среща http://www.citadelata.com/index.php?show=3172Ако се поразровичкате в темата ще видите и "Вечна", ето общо взето каквото ви интересува - Цитат :
- - Как обичат безсмъртните ще разберем от представянето на романът "Вечна" на ИК "Софтпрес". Освен това от същото издателство очаквайте наградите от конкурса "Стани лице на "Синя луна"
До колкото знам ще е интересно и издателя мисля каза, че ще има доста изненади за откъм награди. | |
|
| |
midnight
Брой мнения : 2 Join date : 26.03.2010
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Нед Мар 28, 2010 4:28 pm | |
| Аха, тоест на срещата, ще се обяви.. но ако евентуално някоя от финалистките не може да присъства, тогава какво правим? :Р | |
|
| |
Lady_Di
Брой мнения : 85 Join date : 11.01.2010 Age : 33 Местожителство : mraka
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Вто Мар 30, 2010 2:52 pm | |
| мм аз забрайх се похваля, че бях сред 5 момичета ама отпаднах след това | |
|
| |
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Вто Мар 30, 2010 6:34 pm | |
| - Lady_Di написа:
- мм аз забрайх се похваля, че бях сред 5 момичета ама отпаднах след това
Сериозно ли? О, честито! Трябва, ако искаш да пуснеш снимките с които си участвала, любопитно ми е (: | |
|
| |
bianka
Брой мнения : 107 Join date : 09.02.2010
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Вто Мар 30, 2010 10:29 pm | |
| Браво! И аз искам да видя снимките,ако решиш да ги покажеш. | |
|
| |
Lady_Di
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Пет Апр 02, 2010 7:23 pm | |
| ми ако искате ме намерете в скупе [gmg1231] аз избягвам си слагам снимки където и да е | |
|
| |
katrin_kiki
Брой мнения : 1 Join date : 05.05.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Сря Май 05, 2010 10:57 pm | |
| Здравейте и от мен! Още една почитателка на книгите.Наистина чудесни книги.Още когато разбрах за конкурса реших, че ще участвам.В самото начало изпратих своите снимки и нямах търпение да разбера дали ще съм част от трите щастливки, но покрай напрежението в училище и всичките други ангажименти бях забравила да проверя за резултатите.Един ден съвсем случайно търсех статия с моето участие и написах името си в Google сред всичси излезли ми резултати беше и страница....Стани лице на безсмъртните.....Катрин Деянова Маринова.Тогава изпаднах в голяма еуфория и щастие, нямах търпение да се зареди страницата и да разбера за какво става въпрос.Тогава видях името си сред петте финалистки, разглеждайки цялата информация разбрах, че аз не съм една от трите избраннички, но въпреки това с много радост посрещнах новината , че съм една от петте.Въпреки, че не стигнах до крайната цел на конкурса се радвам, че бях част от него и с нетърпение очаквам следващите предизвикателства на издателството. Надявам се, че вече ще имам повече възможност за свободно време, през което ще споделяме повечко неща около книгите. | |
|
| |
Lady_Di
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Чет Май 06, 2010 3:07 am | |
| интересното е че единствената финалистка която е руса съм аз xD започвам да се комплексирам xD | |
|
| |
Lara
Брой мнения : 171 Join date : 04.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! Нед Ное 14, 2010 5:12 pm | |
| Ще има ли още такива конкурси ? Много искам да участвам | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Стани лице на Безсмъртните! | |
| |
|