| Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) | |
|
+18Princess Dragomir Nuriko imm0rtal desssiii maksima Lilith dead_by_sunrise Mitternacht bobo_pavlovo ev125 bianka Zi_Erik Untamed tessairiqs melrose Джо Мондюр BloodyRose BleedingDust 22 posters |
Автор | Съобщение |
---|
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Вто Фев 23, 2010 7:59 pm | |
| ВечнаПоредица: БезсмъртнитеАвтор: Алисън НоелДата на издаване в България: 15. 03. 2010Издателство: СофтПрес След трагична катастрофа, при която загива цялото й семейство, 16-годишната Евър получава дарбата да чете мислите и да вижда аурата на хората. Но дарбата й е и нейно проклятие. Главата й бучи от мислите на всички, до които се докосне, знае с подробности най-съкровените тайни и мнението им за нея. Тя ненавижда дарбата си, защото я превръща в аутсайдера на училището . Животът й е достатъчно объркан и преди да срещне новия си съученик – Деймън Огъст. Той е потаен, изкусително красив и нечовешки талантлив. Евър е привлечена и същевременно ужасена от него, защото за пръв път среща човек, чиито мисли и аура са недостъпни за нея. А присъствието и докосването му карат целият хаос от чужди мисли в главата на Евър да стихне. Светът на своенравния и енигматичен Деймън е изпълнен с тайни и загадки, а когато Евър решава да го последва, се оказва въвлечена в опасно приключение, което може да й струва живота, но и да разкрие невероятната истина за това каква е дарбата й и как да я използва.
Алисън Ноел е родена в квартала на богатите Ориндж Каунти. Автор е на десет романа, а сега се е посветила изцяло на станалата култова поредица „Безсмъртните”, продадена в над 2 000 000 тираж!
Бестселър на Ню Йорк Таймс в продължение на една година!
| |
|
| |
BloodyRose
Брой мнения : 64 Join date : 24.01.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Вто Фев 23, 2010 8:25 pm | |
| Оопределеноо мисля да си я взема след като излезне! Изглежда ми интересничка, ама ще видим де. | |
|
| |
Джо Мондюр
Брой мнения : 114 Join date : 12.12.2009 Age : 32 Местожителство : София...
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Вто Фев 23, 2010 9:29 pm | |
| | |
|
| |
melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Сря Фев 24, 2010 3:06 am | |
| Прилича ми на историята на Бил и Суки от True blood (тя чете мислите на хората, с изключение на тези на Бил), само че действието се развива в гимназията. Няма да я купувам, но яко някой приятел си я вземе и аз имам време за убиване, бих я погледнала. | |
|
| |
tessairiqs
Брой мнения : 220 Join date : 28.01.2010 Age : 27 Местожителство : Голям0т0 сел0 ..
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Сря Фев 24, 2010 5:11 pm | |
| ще я прочета просто от любопитство, защото не съм се запалила по нито една поредица заради описанието.Така че ще видим, може да се окаже интересна. | |
|
| |
Untamed
Брой мнения : 11 Join date : 13.12.2009
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Нед Фев 28, 2010 3:44 am | |
| И на мен ми се струва интересна. Определено, когато излезе ще трябва да я прочета. | |
|
| |
Zi_Erik
Брой мнения : 278 Join date : 08.03.2010 Age : 28 Местожителство : ..Somewhere...
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Вто Мар 09, 2010 3:38 am | |
| Книгата ми звучи интересна. Знам, че е извън темата, за което си извинявам, но какво е аура? | |
|
| |
bianka
Брой мнения : 107 Join date : 09.02.2010
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Вто Мар 09, 2010 4:20 pm | |
| По принцип означава ореол(светлинен пръстен) около даден обект и е олицетворение на човешката душа.Предполагам така Евър разбира какво се крие,чрез аурата,в душата на всеки. | |
|
| |
Zi_Erik
Брой мнения : 278 Join date : 08.03.2010 Age : 28 Местожителство : ..Somewhere...
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Вто Мар 09, 2010 5:11 pm | |
| | |
|
| |
ev125
Брой мнения : 71 Join date : 04.03.2010
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Вто Мар 16, 2010 4:58 am | |
| | |
|
| |
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Съб Мар 20, 2010 12:52 pm | |
| Аз сега чета книгата, но на някой това сегашно време, в което се разказва, струва ли му се някак... неадекватно? Окей, на мен ми е направо дебилско леко. И тоя Деймън, принцът от приказките е направо. Дано скоро направи нещо (: Така де, аз съм още в началото, но не можех да не споделя. | |
|
| |
bobo_pavlovo
Брой мнения : 139 Join date : 05.02.2010 Age : 30 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Нед Мар 21, 2010 1:46 am | |
| Ами и аз мисля да започвам да я чета, но няма да е толкова интересна колкото например Домът на ноща или Хари Потър! Най-добрата ми приятелка я чете и ми каза, че нещо не и харесва времето, в което се преразказва, но незнам! | |
|
| |
Mitternacht
Брой мнения : 251 Join date : 07.12.2009
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Нед Мар 21, 2010 7:48 pm | |
| *не нотайснало че има тема хД*
Таа..На мен ми хареса страшно много. Иначе да. Това, че е в сегашно време е тъпо, но... Някак си ми напомня за 'Пандора'. Както и да е. хД Историята е хубава. <3 Първоначално като четох товато гора си помислих, че ще е подобно на Тру Блъд, ама... оО Няма почти нищо общо, освен че тя може чете мисли и среща някой, чиито мисли и аура не може да види. хД И все пак ми хареса ^.^ *не може да обяснява хД*
Пък Деймън не ми харесва. о.о Всичко е перфекно при него. >< Гадно е. Хевън ме радва ^.^ Кайкто и Майлс. Лелята на Евър също. (: На Евъъърр...Само името ми харесва хД.
*стопв да пише глупости хД* | |
|
| |
dead_by_sunrise
Брой мнения : 21 Join date : 05.03.2010
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Пон Мар 22, 2010 1:18 am | |
| Аз също я прочетох. Окей, интересна е, но не чак тооооолкова запленяваща. Евър тотално не знае какво иска, а и много ме дразни с тези качулки и с айпода. Майлс е готин, Хевън ме дразни само докато е копие на Дрина, иначе е готина. Деймън на външен вид е къдрава версия на Деймън Салваторе от Дневниците. Иначе да, книгата я бива.
П.С. Вече започнах малко да се дразня, че след Здрач стана бум на вампирските книги, като някой от тях не струват. | |
|
| |
Mitternacht
Брой мнения : 251 Join date : 07.12.2009
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Пон Мар 22, 2010 1:24 am | |
| Ъъъ...Не точно, че не струва. Малко копирано от Суки Стакхаус, но все пак ме радва! ^.^ | |
|
| |
dead_by_sunrise
Брой мнения : 21 Join date : 05.03.2010
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Пон Мар 22, 2010 10:13 pm | |
| Нямах предвид, че книгата не струва... Интересна е, но има коипрано и от Мъртви преди мрак, и от Дневниците, а също и малко от Новолуние с тази разлика, че тя кара Деймън да си тръгне, а не че той я зарязва. | |
|
| |
Lilith
Брой мнения : 16 Join date : 23.02.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Сря Мар 24, 2010 8:34 pm | |
| Мога да ви кажа, ченяма абсолютно нищо общо с гореизброените книги/поредици. Това е една невероятна книга | |
|
| |
maksima
Брой мнения : 12 Join date : 28.03.2010
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Вто Мар 30, 2010 2:22 am | |
| Прочетох я миналата седмица, книгата не е лоша но не ме грабна чак толкова много не мисля да си вземам другите части | |
|
| |
bianka
Брой мнения : 107 Join date : 09.02.2010
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Чет Апр 29, 2010 4:33 pm | |
| До колкото разбрах втората част излиза на 10 Май. | |
|
| |
desssiii
Брой мнения : 3 Join date : 02.05.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Съб Май 15, 2010 2:21 am | |
| даа аз вече даже си купих втората частттт (happy) ... | |
|
| |
imm0rtal
Брой мнения : 227 Join date : 22.03.2010 Age : 28 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Съб Май 15, 2010 8:08 pm | |
| Книгата е уникална! Страхотна е! Не е нищо, с което да сме свикнали - вампир се влюбва в човек и т.н. Това е съвсем различно и се е получило много готино | |
|
| |
Nuriko
Брой мнения : 87 Join date : 24.03.2010
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Чет Юни 03, 2010 7:33 pm | |
| Може би очаквам малко повече екшън, но не е лоша книжката, скоро ще си взема и втората част, че отиде малко назад в списъка ми. | |
|
| |
Princess Dragomir
Брой мнения : 7 Join date : 28.08.2010 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Нед Авг 29, 2010 2:12 am | |
| Аз пък не останах впечатлена. При такава голяма реклама очаквах нещо много повече. Идеята е недообмислена и неясна, има прекалено глупави моменти, а Евър сякаш просто се примирява с всички странности на Деймън и това заема половината книга. А цялата идея е описана точно в пет изречения. Можеше да е интересна, ако беше по-обмислена и не беше наблегнато толкова на любовната история, защото все пак се говори за опасния свят на Деймън, а аз видях само живот на богаташ. Просто не успя да ме грабне и нямам намерени еда чета нататък. Не искам да обидя феновете й, но не е моят тип книга. | |
|
| |
tempted_95
Брой мнения : 23 Join date : 24.04.2010 Age : 28 Местожителство : Казанлък
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Вто Окт 12, 2010 3:58 pm | |
| Хммм...докато четох горните коментари видях много критики, аз по принцип не съм много впечатлена от книгата, надявах се на малко повече екшън може би, но като като обща тема смятам, че е много добра, защото от всички тези вампирски книги мисля, че не само на мен ми писна да гледам в книжарниците все вампирски книги, аз не съм против тях но вече почти всеки втори писател пише за вампири и това стана наистина банално. | |
|
| |
byh4o
Брой мнения : 33 Join date : 08.03.2010
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Пет Ное 05, 2010 3:50 am | |
| Моля ви,ако някой знае от къде да си я изтегля на български да ми пише | |
|
| |
mitencetoy
Брой мнения : 14 Join date : 07.12.2010
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Пет Яну 14, 2011 8:26 pm | |
| Аз имам първите две книги от поредицата, но все още не съм се захванал с прочита им. Може би скоро ще ми остане време и за тях, та тогава ще изкажа обстойно мнението си относно книжките. | |
|
| |
Devil's little sister
Брой мнения : 74 Join date : 22.02.2011 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) Вто Фев 22, 2011 7:06 pm | |
| Незнам за вас, но на мен тази книга не ми хареса особено. Единственото което ми хареса беше 1та книга която я прочетох с голям кеф и естествено нямах търпение за другите,но когато ги прочетох и останалите 3 видях, че книгата запрелича на сапунен сериал О.о казвам си честно едва не заспах на някой части които сякаш нямат край. Но това си е мое мнение | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) | |
| |
|
| |
| Вечна - Алисън Ноел (#о1 Безсмъртните) | |
|