divata_airis
Брой мнения : 148 Join date : 01.06.2009 Age : 37 Местожителство : Cirque Du Freak
| Заглавие: Страна на сенките - Алисън Ноел (#о3 Безсмъртните) Чет Сеп 02, 2010 6:08 pm | |
| Страна на сенките Поредица: БезсмъртнитеАвтор: Алисън НоелДата на издаване в България: 04. 10. 2010Издателство: СофтПресВекове наред на Евър и Деймън им е отредено да се намират при всяко прераждане, но никога да не са заедно. Дори когато Евър е вече безсмъртна и като че ли няма какво да ги раздели, злата магия на Роман ги подлага на жестоко страдание. Едно-единствено докосване на ръцете им или на устните им би обрекло Деймън на смърт и пропадане в пустия задгробен живот в Страната на сенките – вечната бездна за изгубените души. Решена да се пребори с това проклятие, Евър се отдава на усърдно изучаване на магията и неочаквано получава помощ от мистериозния зеленоок Джуд. И макар с Джуд да се познават отскоро, Евър го чувства подозрително познат и близък. Въпреки безспорната си вяра в Деймън, Евър се усеща опасно привлечена към Джуд, който има магическа дарба и пази миналото си в тайна. Евър винаги е вярвала, че Деймън е нейната вечна половинка... и продължава да го вярва. Но когато Деймън се отдръпва, за да я спаси от мрака, надигащ се в душата му, Евър все по-силно се привързва към Джуд и това поставя на изпитание любовта й към Деймън по-силно от всякога. Алисън Ноел е родена в квартала на богатите Ориндж Каунти. Автор е на десет романа, а сега се е посветила изцяло на станалата култова поредица „Безсмъртните”, продадена в над 2 000 000 тираж! Бестселър на Ню Йорк Таймс в продължение на една година! | |
|
Neko Admin
Брой мнения : 276 Join date : 13.02.2010 Age : 34
| Заглавие: Re: Страна на сенките - Алисън Ноел (#о3 Безсмъртните) Пет Дек 17, 2010 6:38 pm | |
| В момента я чета, тя е втората книга, която си избрах и съм много доволна, че съм избрала точно нея! Много харесвам поредицата и я препоръчвам на всички, а точно тази книга е много приятна и хубава. | |
|
Lara
Брой мнения : 171 Join date : 04.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Страна на сенките - Алисън Ноел (#о3 Безсмъртните) Пон Май 30, 2011 4:24 am | |
| Много интересен сюжет,жалко че съм чувала прекалено много отрицателни мнения за поредицата :/ | |
|
Neko Admin
Брой мнения : 276 Join date : 13.02.2010 Age : 34
| Заглавие: Re: Страна на сенките - Алисън Ноел (#о3 Безсмъртните) Пон Май 30, 2011 7:17 am | |
| Книгата е лека, не те натоварва и няма някакъв супер важен сюжет. Именно затова често е отхвърляна. А и да не забравяме манията по вампири. Героите тук не са вампири, а безсмъртни. | |
|
djill_christian
Брой мнения : 77 Join date : 18.12.2010 Age : 33 Местожителство : Русе
| Заглавие: Re: Страна на сенките - Алисън Ноел (#о3 Безсмъртните) Вто Май 31, 2011 7:58 am | |
| Вампирите са безсмъртни, поради което предполагам това не е голяма разлика. С два зъба повече или по-малко не е толкова голям проблем Аз пък интересно защо си спомням хубави неща за нея или паметта ми ме заблуждава... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Страна на сенките - Алисън Ноел (#о3 Безсмъртните) | |
| |
|