Neko Admin
Брой мнения : 276 Join date : 13.02.2010 Age : 34
| Заглавие: Mockingjay / Сойка - присмехулка, Сюзан Колинс Вто Фев 22, 2011 6:57 am | |
| Сойка - присмехулка Казвам се Катнис Евърдийн. Защо не съм мъртва? Би трябвало да съм мъртва.
Окръг 12, родното място на Катнис Евърдийн, огненото момиче, е унищожен, но тя е жива. Гейл е избягал. Семейството на Катнис е в безопасност. Пийта е в ръцете на Капитола. Окръг 13 наистина съществува, има бунтовници, има нови лидери. Революцията се разгаря.
Сега успехът на въстанието зависи от готовността на Катнис да се подчини, да поеме отговорност за живота на безброй хора и да промени бъдещето на Панем. За да го направи, тя трябва да преодолее гнева и недоверието си и да стане Сойка-присмехулка - символ на въстанието - каквато и да е цената лично за нея. | |
|
Neko Admin
| Заглавие: Re: Mockingjay / Сойка - присмехулка, Сюзан Колинс Вто Фев 22, 2011 7:01 am | |
| Говорих с човека от издателството и той ми каза, че книгата ще излезе от печат в петък, тази седмица. Разпространението започва веднага. Скоро книгата ще е на пазара. За всички фенове... нека ПОСЛЕДНИТЕ ИГРИ НА ГЛАДА ЗАПОЧНАТ!!! | |
|
Lara
Брой мнения : 171 Join date : 04.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Mockingjay / Сойка - присмехулка, Сюзан Колинс Вто Фев 22, 2011 6:30 pm | |
| | |
|
Neko Admin
| Заглавие: Re: Mockingjay / Сойка - присмехулка, Сюзан Колинс Сря Фев 23, 2011 12:49 am | |
| Окончателна дата- 28-ми февруари! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Mockingjay / Сойка - присмехулка, Сюзан Колинс | |
| |
|