Ауу имам си цели 2 фена xD.Радвам се,че Ви харесва момичета.Дълго се чудих каква да е втората част,но ето,че и нейното веме дойде.
Света на вампира
Глава 2
Аз,ти,Ние!
Елиза развеждаше Лекси из училището.Докато вървяха из двора окрасен със свещи пред тях се откри голяма сграда с две дъбови дървета от двете страни.
-Мило мое дете това са женските общежития.Нека влезнем и да ти покажа стаята ти.-двете влезнаха вътре.Щом лекси влезна ахна.
-Тук е прекрасно-каза тя докато гледаше останалите момичета които гледаха телевизия и пиеха диетична кола и ядяха пуканки.
-Тук ще може да се събираш с останалите момичета и да гледате телевизия,да се забавлявате,да си правите закуски и много други неща,но ела с мен.На горния етаж са спалните стаи.-Те се качиха и вървяха из коридорчето по чиито стени имаше газови лампи които придаваха приятна светлина.Стигнаха до стая 15 и Елиза рече
-Е това е твоята стая.Влез.-Лекси влезе вътре.Имаше 2 легла,1 телевизор.И врата която водише към банята.
-Като гледам саквартирантката ти още я няма.Трябва да се появи скоро.Настани се,а аз ще тръгвам.
Същото станало и при Джули и Елеунор.И те стигнали до стая 15.Джули влезнала вътре.Джули си оставила нещата на свободното легло.И тогава Лекси излезнала от банята.Двете се спогледали уплашено.
-Ти си точно като мен-казала Лекси
-А ти като мен-Казала Джули
-Но,но..това възможно ли е?Кога си родена?-попита Лекси
-15 март 1995,а ти?-оговори Джули
-И аз!-учудено отговори Лекси
-Но..ние сме еднакви и сме родени на една и същата дата.Разкажи ми малко за теб.-Джули
-Ами живея само с баща си и съм от..-Лекси
-Чакай малко-прекъсна я Джули-аз пък живя само с майка си и нейното гадже.-Джули
-Възможно ли е да сме близначки-рече докато се смееше Лекси.
На вратата се почука.Джули отвори.Там стояха Елиза и Елеунор.
-Здравейте момичета-Елеунор
-Трябва да ви кажем нещо което може и да ви пообърка-Елиза
-Вие сте близначки разделени при раждането си!-Елеунор
-Какво-казаха момичетата в един глас.
-Добре чухте!Близначки сте.
-От аз,ти станахме на ние-Рече Джули
-Аами да...уау!До сега бях единствено дете,а сега се оказва,че имам сестар близначка ,а незнам.-Лекси
-Еее момичета.Ние ще ви оставим да си говорите.-Елеунор
Менторките излезнаха от стаята.Двете момичета седнаха на диванчето до стената и почнаха да говорят.
Е приятели това е 2-ра глава..нямах голяма муза и не се получи както очаквах.Дано ви хареса!