House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Спечелете "Хекс Хол"

Go down 
+18
Nonnie
bianka
mimsy
Demonic_Bitch
krisinka_24
swetim
ivencety
mime93
rozz93
ruru
zoui
Silvi
Nuriko
Uncletiggs™
Neko
vampiregirl88
crazy_954
BleedingDust
22 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
krisinka_24

krisinka_24

Брой мнения : 21

Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyНед Дек 12, 2010 6:23 pm

Аз също си изпратих писмото. Късмет на всички! (:
Върнете се в началото Go down
http://vampire-kisses.forumotion.com
Nuriko

Nuriko

Брой мнения : 87

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyНед Дек 12, 2010 7:50 pm

Само да попитам днес ли излизат резултатите или може би с малко късмет утре?
zoui

zoui

Брой мнения : 35
Местожителство : Тулса,Оклахома

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyНед Дек 12, 2010 10:47 pm

И аз много се надявам да излязат утре, но едва ли. Ако сметнем,че срокът е и днес, значи утре ще ги прегледат и във вторник може би ще излязат резултатите.
Neko
Admin
Neko

Брой мнения : 276

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyПон Дек 13, 2010 12:04 am

Предполагам, че резултатите ще излязат утре. Все пак всеки праща по една страница документ, а някои потребители пишат и по повечко, защото им тече мисълта. Моля ви, изисква се време, а администраторите също са хораSmile.
Demonic_Bitch

Брой мнения : 8

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyПон Дек 13, 2010 3:08 am

Изпратих писмото си! Късмет на всички. (:
mimsy

mimsy

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyПон Дек 13, 2010 10:33 pm

Ъм.. кога ще излязат резултатите Smile?
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Брой мнения : 527
Местожителство : [Kaeleer]

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyВто Дек 14, 2010 2:56 am

Ох, ами, този път нещата са доста и са дълги. Надявам се някъде до сряда да се справим, просто точно това време от годината е заето за всички.
http://hotboys-bg.heavenforum.com/portal.htm
mime93

mime93

Брой мнения : 30

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyВто Дек 14, 2010 4:25 am

раздираме ви няма проблем поне от моя страна аз съм търпелива, а и ви разбирам Smile
bianka

bianka

Брой мнения : 107

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyВто Дек 14, 2010 9:26 pm

Ще чакаме колкото е необходимо. Smile
Nuriko

Nuriko

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyВто Дек 14, 2010 10:40 pm

До един определен момент, де. Twisted Evil geek
zoui

zoui

Брой мнения : 35
Местожителство : Тулса,Оклахома

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyВто Дек 14, 2010 10:44 pm

Nuriko написа:
До един определен момент, де. Twisted Evil geek

Съгласна съм. Smile lol!
Nonnie

Nonnie

Брой мнения : 28

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСря Дек 15, 2010 2:40 am

Разбирам,че сте почнали да ги проверявате,но в пощата не получих потвърждение,че ми е отворено писмото.Та да попитам дали сте го получили?
puzzle

puzzle

Брой мнения : 64

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСря Дек 15, 2010 4:48 pm

Е,хора дойде време да обявим победителите от този конкурс.Този път журирането беше изцяло от моя страна, с малка помощ от BleedingDust за подреждането на тримата победители по места.Искам да благодаря на всички за участието,имаше наистина интересни произведения,които четох с удоволствие.

Та така,ето ги и победителите:

1. celest_skellyn

Цитат :
Мисълта, че съм наказана и затова съм доведена тук, ме е напуснала още след
като съм си подредила нещата. Няма как да е наказание да живея в толкова красива
стая и то напълно сама! Досега винаги бях делила нещата си с други хора, но сега
вече имах възможността да се разпореждам сама с всичко. Самата стая беше толкова
необикновена, че ме обземаше щастие само като се сетех, че е моя през следващите
четири години! По стените имаше драперия от виолетово кадифе, което прекрасно
поглъщаше звука. Вече никой нямаше да може да чуе и звук, издаден от мен. Можех да
слушам любимата си музика без досадно почукване и молби да намаля звука. Леглото,
поставено до прозореца, беше огромно и кръгло, застлано с толкова бели завивки
от лен, че се притесних, че мога да го изцапам с прашните си от пътя дрехи. Цялото
беше обсипано с малки и много красиви възглавнички. Поех една от възглавничките
в ръка и тя започна да изпуска омайващия аромат на люляк, затоплен от майското
слънце.Въздъхнах щастливо и събух обувките си. Когато го направих, положих
краката си върху най-невероятния килим на света. Имах усещането, че потъвам в нещо,
подобно на вода, което започна да гъделичка ходилата ми. Малко преди гъделичкането
да ми омръзне, старата дъбова врата на стаята ми, се отвори. На прага стоеше момиче,
облечено в красива наситеночервена рокля, което ме гледаше с очакване.
-vТи коя си?- запита ме момичето, след като около минута се гледахме
мълчаливо.
-vСкелин..., нова съм. Доведоха ме...
-vА-а, новата! Аз съм Дейдре. Пратиха ме да те разведа наоколо.
Момичето се усмихна и ме приближи. В ръцете си държах една от
възглавничките и я притисках до гърдите си. Дейдре протегна ръка към мен, а
аз оставих възглавничката на леглото и я поех в нещо като здрависване. Твърде
глупаво от моя страна, защото когато го направих, момичето ме подхвана и с някакво
незабележимо движение и ме подхвърли във въздуха. Из стаята се разнесе аромата на
люляковата възглавничка и тихи писъци.
Когато се приземих на полуводния килим, видях, че момичето с червената рокля
ядно скъса възглавничката ми, а тя се гърчи и пиши в ръцете й. За миг останах като
втрещена, а след това се хвърлих срещу момичето.
- Какво, за бога правиш?!Тази възглавничка е моя!
- Това е шпионка, заек! Всичко тук е шпионско! Едва успях да извадя
бръмбара, прикрит в ароматното сърце на това... нещо.
Сега Дейдре не се усмихваше. Лицето й издаваше тревожност, а когато заговори,
гласът й беше снижен до шепот:
- Те ще те намерят, ще видиш. Изпратиха те тук, не защото си сгафила, а за
да те предпазят. Не се доверявай на никого, не докосвай нищо, не говори с
непознати. Аз съм изключение... и най-важното, не се закачай с никого!
Примигнах няколко пъти и Дейдре хвърли на земята остатъците от “шпионката”-
както тя нарече възглавничката ми. Без да каже нищо друго, тя прекоси водния
килим, отвори вратата и на излизане я затръшна.
По килима ми се разнесоха малки вълнички и няколко капки бледосиня течност
ме измокриха.

2. krisinka_24

Цитат :
Мило дневниче,

Първата ми мисъл, когато пристигнах в гимназията, бе „Добре дошла в Ада!”.
Мразех училищата! Не можех да ги понасям, само ми тровеха живота или по-точно на
родителите ми, които, имах чувството, не могат да ме понасят вече.
Както и да е, няма за какво да се оплаквам от родителите ми – с това нещата няма да се
оправят между нас. Та, затова ще ти разкажа какво се случи на първия ми ден в Хекс Хол –
гимназията за вещици, феи, зооморфи и вампири.
Като за слънчева фея това училище е истински Ад! Всички са някакви наперени лигли, които се
мислят, че все едно са по красиви от Мис Вселена 2010. Еми, съжалявам, че ще ги разочаровам,
но не са. Отгоре на всичкото, в училището има само четири феи, от които само една от тях е
разумна, забавна, общо взето ми се стори най-свястна от цялото място. Казва се Стелла – на
латински името й означава „звезда” – и е нощна фея, владееща елемента въздух. За пръв път
през живота си се запознах с нощна фея. Всъщност като се замисля това, да се запозная със
Стелла, бе най-хубавото, което ми се случи днес. Дори, по наша молба, директорката се съгласи
тя да ми е съквартирантка.
Но да се върнем към началото на ужасния ми ден.
Когато пристигнах в гимназията, се оказа, че менторът ми, на име Лорелай, е болна и трябваше
да обиколя цялото училище с вампирка на име Луйза, която, като изключим гадният й френски
акцент, беше най-тъпото същество, което познавах.
Едвам издържах, докато стигнем да общежитията. Още когато пък влязох в женското
общежитие станах новия обект на клюки, най-вече заради бялата ми коса и оранжево-жълтите
ми очи. Боже мили, като стигнах до стаята ми имах чувството, че толкова неща казаха за мен,
колкото не са ми казвали през шестнадесет годишния ми живот.
Първата ми съквартирантка се оказа една от другите три феи, на име Лилия – фея на цветята,
владееща елементът земя – и беше украсила цялата стая в някакви неща буквалко като
гигантски дървета, едвам си намерих леглото.
След това тя ми даде програмата и учебниците ми, и ми каза да се разкарам от стаята. Не
сметнах, че е много добре да се карам още първия ден, затова излязох, уставяйки куфара и
сака си в стаята и реших да отида да карам часовете, за което много съжалявам сега.
Първият час беше плуване, вторият – земеделски труд, третият – дрисиране на животни,
четвъртият – овладяване на елементите (бях единствената, която владееше огъня – УЖАС!) и
последният за деня бе актьорско майсторство.
В последният час едно момче, на име Тимон (отново вампир, брей днес само на вампири ми
вървеше) ме направи за срам пред целия клас. Въобще не съм добра в актьорството, но не той
трябваше да избере точно мен, за негова измислена жена…Просто не ми се разказва повече,
имам чувството, че довечера ще му спукат от майтапи. Ама и аз простата, как можах да се
съглася да изляза на сцената…глупачка!
След това, както ти казах и по-горе, се запознах със Стелла, то всъщност тя ми се притече на
помощ след часа по актьорско майсторство.После разговаряхме с директорката, за това, Стела
да ми стане съквартирантка, след това с нея се поразходиме из гората зад гимназията и се
върнахме, тя ми помогна да си взема багажа от стаята на Лилия и отидохме в нейната.
И така в момента съм се метнала на леглото, чакайки Стелла да излезе от банята, и пишейки на
теб.
Чао, защото най-накрая остави банята да диша(дано да е останала още топла вода).
После отивам в голямата зала, където ще се проведе вечерята. Дано да умра дотогава. T.T

3. Demonic_Bitch

Цитат :
Мило дневниче...
Какво, по дяволите, се случва с мен!?
Постоянно съм като кълбо от нерви и от най-малкото нещо се ядосвам. Всички са ми криви и понякога ми се иска да разбия челюстта на най-добрата ми приятелка и чувствам, че бих го направила. Цялото тяло ме сърби... Чувствам, че нещо не е наред с мен, но не знам какво.
Поне не съм сигурна, или по-точно - не бях. Преди няколко дни си мислех, че имам някакъв ужасен обрив по тялото, но съвсем скоро започнаха трансформациите. Те са като малко бяло петно в съзнанието ми, но знам че са се случили. В началото си мислех, че всичко е просто един глупав сън, но преобразяванията зачестиха. И тогава осъзнах: аз се превръщах във вълк. Мислех, че се побърквам, но не издържах повече така, затова една сутрин просто станах и реших, че трябва да поговоря с баща си, въпреки че рискът той да ме прати в лудницата беше доста голям.
В началото почнах плахо...
„ - Татко, ние... Трябва да поговорим...
Да, Натали, слушам те. - Отвърна ми той и насочи зелените си очи към мен. Огледах се в очилата му и осъзнах, че бях бледа като платно.
Знам, че е невероятно... Сигурно ще ме помислиш за луда... Но, нещо се случва с мен. Имам бели петна в паметта си. Мисля, че се трансформирам... - Гласът ми беше тих като шепот. - Аз, полудявам ли...? - Помислих, че баща ми ще ме хване под ръчичка и набързо ще набере телефона на някой психиатар, но вместо това той сякаш ми вярваше. - Натали, защо не ми каза по-рано? Трябва да те изпратим в Хекс Хол...
Това да не би да е психиатрия? - Попитах и бях готова да се разплача.
Не, не е, скъпа... Това е място за деца, които са надарени като теб. - Отвърна ми той.”
След това събрах багажа си и тръгнахме. И... ето ме тук.
Настаниха ме в една стая с някакво странно готик момиче, на име Ева. Но въпреки всичко тя изглежда забавна.
Затворих дневника си и го оставих на леглото, на което се предполагаше, че ще спя отсега нататък.
Беше спретнато оправено, но аз го бях постлала с любимата си завивка на прилепчета.
Наталии... - Чух Ева да се провиква. - Амелия иска да те запознае с обстановката и да те разведе из училището.
Идвааам. - Въздъхнах и станах от леглото. Как беше възможно всичко да се промени така изведнъж?
Амелия беше новата ми наставничка, нещо като ментор.
Ева ме чакаше пред вратата и когато излязох тя ми се усмихна.
Реших, че ще имаш нужда от малко лично пространство в началото.
Амелия се появи пред мен цялата в черна коприна и сатен. Роклята й беше прекрасна, а излъчването й беше наистина нечовешко. Бледата й кожа и алени устни... Тя ми се усмихна и аз зърнах острите й кучешки зъби.
Господи... - Казах тихо. - Вие вампир ли сте?
Тя се засмя, а смехът й беше като хиляди коледни камбанки.
Ще ти обясня всичко, Натали... Ти си необикновена, затова си тук. Необикновена, както всички останали в това училище.
Погледнах Ева:
Това вече е странно...
И идея си нямаш. - Засмя се тя, но аз просто исках да съм си обратно вкъщи пред камината.

Също така искам да кажа,че perlata имаше наистина оригинална идея,признавам и аз нямаше да се сетя за това.Но,за съжаление може да има само трима победители.
bianka

bianka

Брой мнения : 107

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСря Дек 15, 2010 4:56 pm

Честито на всички!
Silvi

Silvi

Брой мнения : 65

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСря Дек 15, 2010 4:59 pm

Честито на победители! Наистина страхотни творби. Браво!
perlata

perlata

Брой мнения : 32

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСря Дек 15, 2010 5:07 pm

Благодаря за оценката. Честито на пибедителките и приятно четене. Smile
Lara

Lara

Брой мнения : 171

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСря Дек 15, 2010 5:11 pm

perlata ще споделиш ли произведението си? €€ На мен ще ми е много интересно да го прочета :Р
rozz93

rozz93

Брой мнения : 11

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСря Дек 15, 2010 5:31 pm

Честито на победителите!Да си четете книжките с удоволствие!
ivencety

ivencety

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСря Дек 15, 2010 5:39 pm

честито на победителите.
Nuriko

Nuriko

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСря Дек 15, 2010 5:44 pm

Честито на всички победители. Приятно четене.
SummerWhite

SummerWhite

Брой мнения : 197
Местожителство : Mystic Falls

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСря Дек 15, 2010 6:39 pm

cheers cheers
http://nagradite.net/SummerWhite
swetim

swetim

Брой мнения : 56

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСря Дек 15, 2010 7:43 pm

Честито на победителите!
krisinka_24

krisinka_24

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСря Дек 15, 2010 7:54 pm

Майко мила, не мога да повярвам, че спечелих! Изключително много съм Ви благодарна и съм ужасно щастлива, че сте харесали творението ми! hug

Другите две произведения наистина са много интересни! Честито! (:
Neko
Admin
Neko

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСря Дек 15, 2010 9:54 pm

Ох... много се зарадвах, като научих. И ми е малко гадно, че наградите са само трички...
Ще си чета книжките с удоволствие, а на тези, които не са спечелили- момичета и момчета, участвали в конкурса, продължавайте все така! Знам, че е тъпо да го казвам, на мен много пъти са ми го писали, когато не съм печелила нищичко. Но все пак... бъдете упорити. Успех в следващия конкурс!
mime93

mime93

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСря Дек 15, 2010 11:47 pm

мерси но сигурна сам, че никой няма да се откаже и ще пробваме пак. Имам и едно въпросче към потребители който са спечелили мн ми харесаха ваще разказчета и мн бих искала да ги прочета целите ако мойе да ги побликувате някаде или ако може да ми ги пратите на абв Smile . Ще ви разбера ако ми откажете Smile И Честито на победителите!
Demonic_Bitch

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyЧет Дек 16, 2010 1:07 am

Оле, благодаря Ви! Просто не знам какво да кажа... hug Дойде ми като гръм от ясно небе. Радвам се, че ви е харесало моето разказче и още веднъж благодаря! Честито и на останалите победители, разказите ви са уникални.
Neko
Admin
Neko

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyЧет Дек 16, 2010 7:20 am

mime93 написа:
ако мойе да ги побликувате някаде или ако може да ми ги пратите на абв

Аз написах само необходимата страница, без да го завършвам. Но все пак ако искаш мога да ти пратя пълната версия на това, което съм написала по пощата, ако желаеш прати си пощата на ЛС. Smile
Demonic_Bitch

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСъб Дек 18, 2010 12:30 am

Извинявам се много, но поотделно ли трябва да ни пристигнат книгата и тетрадката, защото аз днес си получих само тетрадката? Съжалявам, че ви притеснявам с глупости, но искам да знам да не е станало някакво объркване... Ще съм ви благодарна, ако ми кажете.
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Брой мнения : 527
Местожителство : [Kaeleer]

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСъб Дек 18, 2010 4:33 am

@Demonic_Bitch Хей, ти беше момичето, което беше писало "От тетрадките на Училище за вампири", нали? Ами, явно наистина се е получило нещо при самото разпращане този път. Веднага щом засека издателя по скайп ще говоря с него и ще го питам. Просто сега идват събота и неделя и може да не се появи и да се наложи да почакаш малко, наистина много съжалявам за неудобството.
http://hotboys-bg.heavenforum.com/portal.htm
krisinka_24

krisinka_24

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСъб Дек 18, 2010 6:52 pm

А при мен дойде само Страната на Сенките...
Demonic_Bitch

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyСъб Дек 18, 2010 9:09 pm

BleedingDust написа:
@Demonic_Bitch Хей, ти беше момичето, което беше писало "От тетрадките на Училище за вампири", нали? Ами, явно наистина се е получило нещо при самото разпращане този път. Веднага щом засека издателя по скайп ще говоря с него и ще го питам. Просто сега идват събота и неделя и може да не се появи и да се наложи да почакаш малко, наистина много съжалявам за неудобството.

Да Smile Ами, няма проблем щом е така. Предполагам, че ще ни изпратят Хекс Хол отделно от втората награда или е станало някакво объркване... Благодаря за отговора. Smile
Neko
Admin
Neko

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 EmptyПон Дек 20, 2010 9:24 pm

krisinka_24 написа:
А при мен дойде само Страната на Сенките...

Хах, аз също си поисках "Страната на сенките" като втора книга!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Хекс Хол"   Спечелете "Хекс Хол" - Page 2 Empty

Спечелете "Хекс Хол"
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Спечелете "Хекс Хол: Демонично стъкло" от Рейчъл Хокинс!
» Хекс Хол - Рейчъл Хокинс
» Хекс Хол: Демонично стъкло - Рейчъл Хокинс
» Спечелете "Изкушена"
» Спечелете "Изпепелена"!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
House of Night  :: Хората на Вярата :: Конкурси-
Идете на: