House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Белязана (българско издание)

Go down 
+23
diditto
evil
ivencety
PacoRedbirdTheUntamed
jossy15
sexy_96
Neko
bobo_pavlovo
imm0rtal
Hex_Angel
ev125
ellie
Untamed
bianka
ignorance.
divata_airis
suzityyy
krisstewart94
mariankata
Embroile
Джо Мондюр
titsss
Dea
27 posters
АвторСъобщение
Dea
Silky, court-trained liar
Dea

Брой мнения : 66

Белязана (българско издание) Empty
ПисанеЗаглавие: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyЧет Ное 12, 2009 3:37 pm

Добрите хорица от СофтПрес са решили и нас да зарадват. Ще струва 12.00 лв, обявената дата на издаване е 18. ноември. Погледнете, ако искате, кажете как ви се струва. Добре ли са се справили с корицата, превода (колкото се разбира от аноцатията, разбира се)? И още един въпрос: ние да махаме ли превода от тук? Няма смисъл от него, щом ще я издават на български.

Цък тук за страницата в сайта на издателството.
Върнете се в началото Go down
http://crimsonangelline.wordpress.com/
titsss

Брой мнения : 1

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyВто Дек 22, 2009 10:41 pm

според мен давайте, само че има и друг форум който я превежда и там са до 22 глава, мисля че ще преведат само 1 книга, вие ако искате можете да започнете следващата
Джо Мондюр

Джо Мондюр

Брой мнения : 114
Местожителство : София...

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyСря Дек 23, 2009 4:36 am

оооо много е интересна.Готина и увлекателна ....ама в началото не е преведена като хората...
http://loliand.vampire-legend.com/
Embroile

Embroile

Брой мнения : 9
Местожителство : Pandora

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyПет Дек 25, 2009 7:54 pm

Книжката е хубава^^ И като оформление, и като история. Само преводът малко куца, но най-вече, защото авторките са използвали типичен американски жаргон или различни прякори, изградени върху асоциации с думи на английски, което е трудно да бъде уловено по същия начин на български.
http://chansondesanges.blogspot.com/
mariankata

mariankata

Брой мнения : 6

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyСъб Дек 26, 2009 1:56 am

историята е невероятна, а превода, поне според мен, е доста добър
krisstewart94

krisstewart94

Брой мнения : 20

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyВто Дек 29, 2009 7:01 pm

Корицата много ми харесва Very Happy както и на останалите книги Very Happy що се отнася до другото ами мисля че с превода са се справили чела съм къде къде по лош превод Very Happy [и то от книга която не е била цялата с жаргони Very Happy ]
suzityyy

suzityyy

Брой мнения : 5

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyПет Яну 29, 2010 7:20 pm

мн ми харесва аз съм фен на twilight и др от поредицата де. тази книга е мн хубава също страхотна е скро ще си копувам 2-рата. но може ли един въпрос? отзад на книгата пише: не пропускайте вампирското приключение което скоро ще превземе коносалоните в целия свят! добре мнгого се радвам че ще има филм но кога ще излезне ще има ли трейлър?търсих на сякъде не пише нищо ако знаете плс пишете!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! Wink

mn mi haresva az sam fen na twilight i dr ot poredicata de. tazi kniga e mn hubava su6to strahotna e skoro 6te si kopuvam 2-rata. no moje li edin vupros? otzad na knigata pi6e: ne propuskaite vampirskoto prikliu4enie koeto skoro 6te prevzeme konosalonite v celiq svqt! dobre mngogo se radvam 4e 6te ima film no koga 6te izlezne 6te ima li trailer?tursix na sqkude ne pi6e ni6to ako znaete pls pi6ete!i BLAGODARQ PREDVARITELNO! Wink

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!

Последната промяна е направена от divata_airis на Съб Яну 30, 2010 12:42 am; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Нарушена точка от правилата!)
divata_airis

divata_airis

Брой мнения : 148
Местожителство : Cirque Du Freak

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyСъб Яну 30, 2010 12:44 am

Като начало: пиши на кирилица!!!
А като край...може да получиш отговор на въпроса си: ТУК!!!
http://polssysworld.blogspot.com/
suzityyy

suzityyy

Брой мнения : 5

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyСъб Яну 30, 2010 1:31 am

много съжалявам ! благодаря!
ignorance.

ignorance.

Брой мнения : 9

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyСъб Фев 20, 2010 3:15 am

Книгата наистина много ми харесва. Просто с такова желание я четох, дори си я носех в училище и четох в часовете, докато учителите си мислеха, че гледам в някой учебник :d Наистина, много е интересна и едно страхотно начало за увлекателната история ^^
bianka

bianka

Брой мнения : 107

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyЧет Фев 25, 2010 7:16 pm

Тази книга е виновна да се запаля по поредицата.Страхотна книга.
Untamed

Untamed

Брой мнения : 11

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyНед Фев 28, 2010 3:28 am

Книгата ме накара да я заобичам още от първото изречение. Общо взето, ако корицата не беше толкова хубава, сигурно въобще нямаше да я погледна. Когато обаче разгърнах кориците, осъзнах, че и съдържанието си го бива. И започна манията...
Книгата е супер интересна и вампирите в нея са много добре замислени, направо и на мен ми се ще да ме бележат.
ellie

ellie

Брой мнения : 2

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyВто Мар 23, 2010 8:36 pm

Книгата е страхотна! Купих си си я онзи ден от чисто любопитство и вече съм луднала по нея! Супер свежа е според мен и различна от това, което съм чела до сега lol! Корицата също много ми харесва- и дизайна и хартията cheers Прочетох я на един дъх и вече си поръчах втората, а докато ми я доставят ще продължа да чета на английски, защото просто не мога да се отлепя от историята bounce
ev125

ev125

Брой мнения : 71

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyВто Мар 30, 2010 11:57 pm

Книгите са страхотни! Аз също много ги харесвам cheers
Hex_Angel

Hex_Angel

Брой мнения : 6
Местожителство : GRAVELAND

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyПет Апр 09, 2010 9:20 pm

Обчам тази книга(и цялата поредица).Толкова е завладяваща,че не ти се иска да спреш да я четеш.
http://www.myspace.com/synthetic_tear
imm0rtal

imm0rtal

Брой мнения : 227
Местожителство : Sofiq

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyПет Апр 09, 2010 11:53 pm

Книгата е супер, ама докато четях изданието на СофтПрес толкова грешки открих, че ум да ти заиде... Егати, тея хора свесни редактори нямат ли бе? Evil or Very Mad
bobo_pavlovo

bobo_pavlovo

Брой мнения : 139

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyСъб Апр 10, 2010 1:31 am

imm0rtal написа:
Книгата е супер, ама докато четях изданието на СофтПрес толкова грешки открих, че ум да ти заиде... Егати, тея хора свесни редактори нямат ли бе? Evil or Very Mad

И аз откривах доста грешки, но е важно съдържанието. Иначе за редакторите съм съгласен. Също и в третата има няколко грешки като на едно място, вместа да се каже третокурсник, авторката или редакторите бяха сбъркали с първокурсник. Имаше и други де. Но тази книга иначе пак я чета, защото ми долипсва.
http://supernatural-fans.forummotion.com/forum.htm
imm0rtal

imm0rtal

Брой мнения : 227

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyСъб Апр 10, 2010 1:49 am

Дам, и тея грешки, поне да бяха некви мънички, незначителни, грешка на клавиатурата... ама те направо ми се бодяха като тръни в очите.
Neko
Admin
Neko

Брой мнения : 276

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyПон Юни 07, 2010 5:38 pm

Амии... не знам, не че трябва да е написана много интелектуално, ама по-малко простотии ако имаше в нея, щеше да е някак по-готино... В см не може да се приказват само простотии.
sexy_96

sexy_96

Брой мнения : 24

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyПон Юни 07, 2010 11:03 pm

Страхотна книга. Грабна ме веднага. Много се учудих за нецензорните думи, но не ми пречат. Щом е разрешена да се издаде така ...
jossy15

jossy15

Брой мнения : 38

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyСря Юни 09, 2010 8:01 pm

Книгата е супер яка! Радвам се, че погледнах вампирите от друг ъгъл . Smile
PacoRedbirdTheUntamed

PacoRedbirdTheUntamed

Брой мнения : 32
Местожителство : Търговище

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyЧет Авг 19, 2010 1:58 am

След като две мои приятелки от класа твърдяха за първата книга,че била пълна скръб,само накрая ставало интересно,ме бяха отказали напълно.Но миналата седмица реших да я поискам от едната приятелка и много ми допадна.Харесвам начинът,по който е написана,оформлението на героите,имената са интересни,някои странни и смешни.Самите герои и връзките между тях са уникални.Голям фен съм на приятелството на Стиви Рей и Зоуи.А честно казано Зоуи си пада малко курва,ама иначе много радва Smile
ivencety

ivencety

Брой мнения : 30

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyЧет Авг 26, 2010 1:23 am

книгата е страхотна.От началото до края.С всяка следваща страница ми ставаше все по-интересна и по-интересна.
evil

Брой мнения : 13

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyЧет Сеп 16, 2010 10:24 pm

Книгата е велика. Накрая когато я прочетох направо ми се доревя за това че е свършила толкова бързо. Laughing
diditto

diditto

Брой мнения : 54
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyНед Ное 07, 2010 4:08 am

Много ми харесва "Белязана". drunken
miss_vampire_

Брой мнения : 33

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyЧет Дек 30, 2010 3:37 am

Много е готина. Много ми харесва!
fallen_angel

fallen_angel

Брой мнения : 79
Местожителство : In Darkness

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyСъб Яну 01, 2011 4:50 pm

Българската корица е най-готината от всички.Книгата е страхотна,не мога да откъсна поглед.Попивам я като гъба drunken
irinka

Брой мнения : 7

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyСъб Яну 15, 2011 5:05 pm

Срааашно много ми хареса тази книга (както и цялата поредица) .... мисля че е доста завладяваща,интересна и непредсказуема.....абе в общи линиии те държи в напрежение през цялото време !!
monicka__

Брой мнения : 7

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) EmptyПон Яну 24, 2011 10:53 pm

На мен лично много ми хареса самото белязване как става ! Също така страшно ми харесва и името на главната героиня (Зоуи Редбърд), което са избрали авторките и как баба й й казва Зоуибърд. Намирам го за много сладко. Но като цяло няма спор книжката си е много интересна и останалите също: много емоции, много любов, много страст и много екшън особено по нататък в книгите !
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Белязана (българско издание)   Белязана (българско издание) Empty

Белязана (българско издание)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Белязана
» Белязана/Marked #o1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
House of Night  :: Домът на Мрака :: Книгите-
Идете на: