| Белязана (българско издание) | |
|
+23diditto evil ivencety PacoRedbirdTheUntamed jossy15 sexy_96 Neko bobo_pavlovo imm0rtal Hex_Angel ev125 ellie Untamed bianka ignorance. divata_airis suzityyy krisstewart94 mariankata Embroile Джо Мондюр titsss Dea 27 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Dea Silky, court-trained liar
Брой мнения : 66 Join date : 01.06.2009 Age : 30
| Заглавие: Белязана (българско издание) Чет Ное 12, 2009 3:37 pm | |
| Добрите хорица от СофтПрес са решили и нас да зарадват. Ще струва 12.00 лв, обявената дата на издаване е 18. ноември. Погледнете, ако искате, кажете как ви се струва. Добре ли са се справили с корицата, превода (колкото се разбира от аноцатията, разбира се)? И още един въпрос: ние да махаме ли превода от тук? Няма смисъл от него, щом ще я издават на български. Цък тук за страницата в сайта на издателството. | |
|
| |
titsss
Брой мнения : 1 Join date : 22.12.2009
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Вто Дек 22, 2009 10:41 pm | |
| според мен давайте, само че има и друг форум който я превежда и там са до 22 глава, мисля че ще преведат само 1 книга, вие ако искате можете да започнете следващата | |
|
| |
Джо Мондюр
Брой мнения : 114 Join date : 12.12.2009 Age : 32 Местожителство : София...
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Сря Дек 23, 2009 4:36 am | |
| оооо много е интересна.Готина и увлекателна ....ама в началото не е преведена като хората... | |
|
| |
Embroile
Брой мнения : 9 Join date : 19.12.2009 Age : 31 Местожителство : Pandora
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Пет Дек 25, 2009 7:54 pm | |
| Книжката е хубава^^ И като оформление, и като история. Само преводът малко куца, но най-вече, защото авторките са използвали типичен американски жаргон или различни прякори, изградени върху асоциации с думи на английски, което е трудно да бъде уловено по същия начин на български. | |
|
| |
mariankata
Брой мнения : 6 Join date : 23.12.2009
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Съб Дек 26, 2009 1:56 am | |
| историята е невероятна, а превода, поне според мен, е доста добър | |
|
| |
krisstewart94
Брой мнения : 20 Join date : 29.12.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Вто Дек 29, 2009 7:01 pm | |
| Корицата много ми харесва както и на останалите книги що се отнася до другото ами мисля че с превода са се справили чела съм къде къде по лош превод [и то от книга която не е била цялата с жаргони ] | |
|
| |
suzityyy
Брой мнения : 5 Join date : 29.01.2010
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Пет Яну 29, 2010 7:20 pm | |
| мн ми харесва аз съм фен на twilight и др от поредицата де. тази книга е мн хубава също страхотна е скро ще си копувам 2-рата. но може ли един въпрос? отзад на книгата пише: не пропускайте вампирското приключение което скоро ще превземе коносалоните в целия свят! добре мнгого се радвам че ще има филм но кога ще излезне ще има ли трейлър?търсих на сякъде не пише нищо ако знаете плс пишете!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! mn mi haresva az sam fen na twilight i dr ot poredicata de. tazi kniga e mn hubava su6to strahotna e skoro 6te si kopuvam 2-rata. no moje li edin vupros? otzad na knigata pi6e: ne propuskaite vampirskoto prikliu4enie koeto skoro 6te prevzeme konosalonite v celiq svqt! dobre mngogo se radvam 4e 6te ima film no koga 6te izlezne 6te ima li trailer?tursix na sqkude ne pi6e ni6to ako znaete pls pi6ete!i BLAGODARQ PREDVARITELNO! ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
Последната промяна е направена от divata_airis на Съб Яну 30, 2010 12:42 am; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Нарушена точка от правилата!) | |
|
| |
divata_airis
Брой мнения : 148 Join date : 01.06.2009 Age : 37 Местожителство : Cirque Du Freak
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Съб Яну 30, 2010 12:44 am | |
| Като начало: пиши на кирилица!!! А като край...може да получиш отговор на въпроса си: ТУК!!! | |
|
| |
suzityyy
Брой мнения : 5 Join date : 29.01.2010
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Съб Яну 30, 2010 1:31 am | |
| много съжалявам ! благодаря! | |
|
| |
ignorance.
Брой мнения : 9 Join date : 20.02.2010
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Съб Фев 20, 2010 3:15 am | |
| Книгата наистина много ми харесва. Просто с такова желание я четох, дори си я носех в училище и четох в часовете, докато учителите си мислеха, че гледам в някой учебник :d Наистина, много е интересна и едно страхотно начало за увлекателната история ^^ | |
|
| |
bianka
Брой мнения : 107 Join date : 09.02.2010
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Чет Фев 25, 2010 7:16 pm | |
| Тази книга е виновна да се запаля по поредицата.Страхотна книга. | |
|
| |
Untamed
Брой мнения : 11 Join date : 13.12.2009
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Нед Фев 28, 2010 3:28 am | |
| Книгата ме накара да я заобичам още от първото изречение. Общо взето, ако корицата не беше толкова хубава, сигурно въобще нямаше да я погледна. Когато обаче разгърнах кориците, осъзнах, че и съдържанието си го бива. И започна манията... Книгата е супер интересна и вампирите в нея са много добре замислени, направо и на мен ми се ще да ме бележат. | |
|
| |
ellie
Брой мнения : 2 Join date : 23.03.2010
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Вто Мар 23, 2010 8:36 pm | |
| Книгата е страхотна! Купих си си я онзи ден от чисто любопитство и вече съм луднала по нея! Супер свежа е според мен и различна от това, което съм чела до сега Корицата също много ми харесва- и дизайна и хартията Прочетох я на един дъх и вече си поръчах втората, а докато ми я доставят ще продължа да чета на английски, защото просто не мога да се отлепя от историята | |
|
| |
ev125
Брой мнения : 71 Join date : 04.03.2010
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Вто Мар 30, 2010 11:57 pm | |
| Книгите са страхотни! Аз също много ги харесвам | |
|
| |
Hex_Angel
Брой мнения : 6 Join date : 09.04.2010 Age : 30 Местожителство : GRAVELAND
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Пет Апр 09, 2010 9:20 pm | |
| Обчам тази книга(и цялата поредица).Толкова е завладяваща,че не ти се иска да спреш да я четеш. | |
|
| |
imm0rtal
Брой мнения : 227 Join date : 22.03.2010 Age : 28 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Пет Апр 09, 2010 11:53 pm | |
| Книгата е супер, ама докато четях изданието на СофтПрес толкова грешки открих, че ум да ти заиде... Егати, тея хора свесни редактори нямат ли бе? | |
|
| |
bobo_pavlovo
Брой мнения : 139 Join date : 05.02.2010 Age : 30 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Съб Апр 10, 2010 1:31 am | |
| - imm0rtal написа:
- Книгата е супер, ама докато четях изданието на СофтПрес толкова грешки открих, че ум да ти заиде... Егати, тея хора свесни редактори нямат ли бе?
И аз откривах доста грешки, но е важно съдържанието. Иначе за редакторите съм съгласен. Също и в третата има няколко грешки като на едно място, вместа да се каже третокурсник, авторката или редакторите бяха сбъркали с първокурсник. Имаше и други де. Но тази книга иначе пак я чета, защото ми долипсва. | |
|
| |
imm0rtal
Брой мнения : 227 Join date : 22.03.2010 Age : 28 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Съб Апр 10, 2010 1:49 am | |
| Дам, и тея грешки, поне да бяха некви мънички, незначителни, грешка на клавиатурата... ама те направо ми се бодяха като тръни в очите. | |
|
| |
Neko Admin
Брой мнения : 276 Join date : 13.02.2010 Age : 34
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Пон Юни 07, 2010 5:38 pm | |
| Амии... не знам, не че трябва да е написана много интелектуално, ама по-малко простотии ако имаше в нея, щеше да е някак по-готино... В см не може да се приказват само простотии. | |
|
| |
sexy_96
Брой мнения : 24 Join date : 25.04.2010
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Пон Юни 07, 2010 11:03 pm | |
| Страхотна книга. Грабна ме веднага. Много се учудих за нецензорните думи, но не ми пречат. Щом е разрешена да се издаде така ... | |
|
| |
jossy15
Брой мнения : 38 Join date : 09.06.2010
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Сря Юни 09, 2010 8:01 pm | |
| Книгата е супер яка! Радвам се, че погледнах вампирите от друг ъгъл . | |
|
| |
PacoRedbirdTheUntamed
Брой мнения : 32 Join date : 19.08.2010 Age : 30 Местожителство : Търговище
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Чет Авг 19, 2010 1:58 am | |
| След като две мои приятелки от класа твърдяха за първата книга,че била пълна скръб,само накрая ставало интересно,ме бяха отказали напълно.Но миналата седмица реших да я поискам от едната приятелка и много ми допадна.Харесвам начинът,по който е написана,оформлението на героите,имената са интересни,някои странни и смешни.Самите герои и връзките между тях са уникални.Голям фен съм на приятелството на Стиви Рей и Зоуи.А честно казано Зоуи си пада малко курва,ама иначе много радва | |
|
| |
ivencety
Брой мнения : 30 Join date : 23.04.2010
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Чет Авг 26, 2010 1:23 am | |
| книгата е страхотна.От началото до края.С всяка следваща страница ми ставаше все по-интересна и по-интересна. | |
|
| |
evil
Брой мнения : 13 Join date : 14.09.2010
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Чет Сеп 16, 2010 10:24 pm | |
| Книгата е велика. Накрая когато я прочетох направо ми се доревя за това че е свършила толкова бързо. | |
|
| |
diditto
Брой мнения : 54 Join date : 07.11.2010 Age : 27 Местожителство : София
| |
| |
miss_vampire_
Брой мнения : 33 Join date : 28.12.2010 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Чет Дек 30, 2010 3:37 am | |
| Много е готина. Много ми харесва! | |
|
| |
fallen_angel
Брой мнения : 79 Join date : 01.01.2011 Age : 27 Местожителство : In Darkness
| |
| |
irinka
Брой мнения : 7 Join date : 04.09.2010
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Съб Яну 15, 2011 5:05 pm | |
| Срааашно много ми хареса тази книга (както и цялата поредица) .... мисля че е доста завладяваща,интересна и непредсказуема.....абе в общи линиии те държи в напрежение през цялото време !! | |
|
| |
monicka__
Брой мнения : 7 Join date : 15.01.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) Пон Яну 24, 2011 10:53 pm | |
| На мен лично много ми хареса самото белязване как става ! Също така страшно ми харесва и името на главната героиня (Зоуи Редбърд), което са избрали авторките и как баба й й казва Зоуибърд. Намирам го за много сладко. Но като цяло няма спор книжката си е много интересна и останалите също: много емоции, много любов, много страст и много екшън особено по нататък в книгите ! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Белязана (българско издание) | |
| |
|
| |
| Белязана (българско издание) | |
|