divata_airis
Брой мнения : 148 Join date : 01.06.2009 Age : 37 Местожителство : Cirque Du Freak
| Заглавие: Момичето, което можеше да лети Вто Авг 17, 2010 7:14 pm | |
| Автор: Виктория ФорестърДата на издаване в България: 16-08-2010Издателство: СофтПресПайпър Маклауд може да лети. Ей така. Фасулска работа. Вярно, тя не е овладяла обратната тяга и обръщанията й са малко непохватни, но е много добра в лупингите. Проблемът е там, че добрите хора от Низините се страхуват от Пайпър. А майка й се чуди какво да я прави. Ето защо изглежда съвсем уместно Пайпър да напусне фермата на родителите си и да отиде в свръх секретно училище с максимална охрана за деца с необикновени способности. Отначало училището е страхотно и Пайпър намира нови приятели, чиито дарби варират от свръх сила до супер гениалност (плюс ядене до насита на домашно приготвен ябълков пай). Пайпър обаче е особена, дори сред особените. И това има последици. Те са твърде потресаващи, за да бъдат описани, твърде безумни, за да мислим за тях, и твърде опасни, за да бъдат пренебрегнати. Редувайки забавни и ужасяващи епизоди, романът на Виктория Форестър е незабравим разказ за предизвикателността и смелостта на една непокорна героиня, която може, иска и трябва… да лети. Смях се през цялото време (като изключим моментите, когато плачех). Дадох я на майка ми, чета я на децата си. Тази книга е мултивъзрастова. И ще стопли сърцата ви.- Стефани Майър -Невероятна смесица от “Училище за вампири” и “X-Men”. - Ню йорк таймс - | |
|
PacoRedbirdTheUntamed
Брой мнения : 32 Join date : 19.08.2010 Age : 30 Местожителство : Търговище
| Заглавие: Re: Момичето, което можеше да лети Пет Авг 20, 2010 1:37 am | |
| Как е книжката,някой взе ли си я,чете ли я?
| |
|
ideaLna
Брой мнения : 9 Join date : 27.08.2010 Age : 31 Местожителство : Пазарджик
| Заглавие: Re: Момичето, което можеше да лети Пет Авг 27, 2010 6:19 am | |
| Аз все оше не съм я взела , но ми изглежда много интересна и възнамерявам да я прочета в наи - скоро време . | |
|
sunny_night
Брой мнения : 1 Join date : 01.08.2010
| Заглавие: Re: Момичето, което можеше да лети Пет Окт 29, 2010 4:06 pm | |
| Аз си я купих....много хубава книга... | |
|
Neko Admin
Брой мнения : 276 Join date : 13.02.2010 Age : 34
| Заглавие: Re: Момичето, което можеше да лети Вто Ное 02, 2010 4:31 am | |
| Страхотна е книгата, препоръчвам я | |
|
Sponsored content