| Спечелете "Момичето, което можеше да лети" | |
|
+19bobo_pavlovo Margarita alinkaa_ rozz93 Princess Dragomir Джо Мондюр ideaLna ivencety Neko bianka imm0rtal tessairiqs sdacu sveti9505 starokina perla333 Lady_Di Nuriko divata_airis 23 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
divata_airis
Брой мнения : 148 Join date : 01.06.2009 Age : 37 Местожителство : Cirque Du Freak
| Заглавие: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Вто Авг 17, 2010 8:21 pm | |
| ????????? "????????, ????? ?????? ?? ????" ?? ???????? ???????? ?????????? ??????? ?? “??????? ?? ???????” ? “X-Men”.- ?? ???? ????? - ??? ?? ????????? ??????/?? ?????? ??? ??????? ?? ??? ??? ????????/ ??????? ?1-???????????:
?????????? ?? ??????? ??????: ??? ?????? ????? ???? ????? ?? ???? ?? ? ????? /?????????: ???? ?????? ????? ??? ?? ???????? ?? ???????? ?? ???? ?? ?????????? ? ????? ?? ???? ????? ?????? ?? ??? ???????????? ? ??????. ????? ??? ???????? ?? "?????" ???? ?? ???????? ?????????, ????? ?? ??????? ?? ??????? ??????? - ????????: ?? ???? ?? ????????? ?????? ????????, ?????? ?? ?????????? ???? ?????? ?? ????. ???? ?? ?? ?? ?????? "?? ???? ???? ?????? ?? ????" - ?????????? ??! ?????? ?? ?? ????? ????, ???? ??????? ???? =)/??????? ?2 - ???????????:
???????????? ?? ?? ?? ???????????? ??? ??????? ?????: "???????? ?? ????????. ???????? ???????? ?? ?????. ? ????????, ?????? ????? - ?????." /?????????: ?? ????? ??? ????? Word, ?????? ????? ??????????? (?? ??? ???? ?????!). ??? ?? ?????????? ????????? ??-???? ?????./ ??????? ?3 - ???: ???????? ??? ??? ??????: ???????, ???????, ??????, ?????? ? ??????, ?? ????? ?? ??????: ????: ????, ????? ????/?????????: ????? ?? ??? ? ??????, ????? ????? ????? ?????? ???????. ????? ?? ???????? ? ????????? ???????. ?????...??????, ?? ?? ?????? ????? ?? ????? - ????? ?????, ?????? ???????? ??? ? ?????? - ???? ?????. ??, ??? ? ??????, ????? ???? ?? ???? ???????? ?? ?? ??? ?????? ???????????? =)/????, ????? ? ??????? ?? ????????, ????????? ?? ?:??? ?????: ??? ??? ??????: ??????? ?? ??????: ????? (????????? ???????? ???!!!):??????????? ?????????? ?? houseofnightbg@gmail.com?? ?? ????????? ?????? ?? ????? ???? 5 ?????? ??? ??????! ?????? ?? ????????? ???? ? ???? ???????!????? ???? ?? ????????? ?? ???????????: 23:59 - 30. ??????. 2010?.?? ??????? ????? ??????????!??? ????? ??????? ??? ???????? - ???????, ?? ?? ???????? ?? ???????? ?? ?????? =) | |
|
| |
Nuriko
Брой мнения : 87 Join date : 24.03.2010
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Вто Авг 17, 2010 9:02 pm | |
| С удоволствие ще се пробвам. Късмет и на другите. | |
|
| |
Lady_Di
Брой мнения : 85 Join date : 11.01.2010 Age : 33 Местожителство : mraka
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Вто Авг 17, 2010 9:08 pm | |
| и аз също ще се пробвам!е ясно в 1 раздел но с колко общо творби?! една ли | |
|
| |
perla333
Брой мнения : 75 Join date : 22.11.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Вто Авг 17, 2010 10:32 pm | |
| И аз ще се пробвам | |
|
| |
divata_airis
Брой мнения : 148 Join date : 01.06.2009 Age : 37 Местожителство : Cirque Du Freak
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Вто Авг 17, 2010 11:16 pm | |
| - Lady_Di написа:
- и аз също ще се пробвам!е ясно в 1 раздел но с колко общо творби?! една ли
Не можах да те разбера. В какъв смисъл с "с колко общо творби"? Избираш само един вариант и работиш по него. (днес прекалих с облъчването на компа и мозъчните клетки почват да измират от само себе си, така че ако не съм разбрала какво имаш предвид - от мен ще да е!) | |
|
| |
Lady_Di
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Сря Авг 18, 2010 4:13 pm | |
| - divata_airis написа:
- Lady_Di написа:
- и аз също ще се пробвам!е ясно в 1 раздел но с колко общо творби?! една ли
Не можах да те разбера. В какъв смисъл с "с колко общо творби"? Избираш само един вариант и работиш по него. (днес прекалих с облъчването на компа и мозъчните клетки почват да измират от само себе си, така че ако не съм разбрала какво имаш предвид - от мен ще да е!) имах предвит само с една рисунка или един колаж или там кфот е по темата САМО едно ли трябва да е? | |
|
| |
divata_airis
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Сря Авг 18, 2010 5:11 pm | |
| Ами ако е едно ще ми е по-лесно да избера, но тъй като и досега съм била в журито при избиране на наградите и съм забелязала, че обикновено хората пращат по няколко неща, така че...Пращайте. Ама нали гледайте да не се разсипете от пращане. Най-много пет арт изпълнениея =) | |
|
| |
Lady_Di
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Сря Авг 18, 2010 5:24 pm | |
| - divata_airis написа:
- Ами ако е едно ще ми е по-лесно да избера, но тъй като и досега съм била в журито при избиране на наградите и съм забелязала, че обикновено хората пращат по няколко неща, така че...Пращайте. Ама нали гледайте да не се разсипете от пращане. Най-много пет арт изпълнениея =)
tnh <333 | |
|
| |
starokina
Брой мнения : 7 Join date : 10.08.2010
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Сря Авг 18, 2010 8:37 pm | |
| | |
|
| |
divata_airis
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Сря Авг 18, 2010 9:09 pm | |
| - starokina написа:
- ще се пробвам
Би било добре обаче преди това да имаш поне пет мнения във форума =) | |
|
| |
sveti9505
Брой мнения : 460 Join date : 24.01.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Чет Авг 19, 2010 12:42 am | |
| eeee супер откога чакам нещо таковааа ..... бройте и мен !!!! | |
|
| |
sdacu
Брой мнения : 158 Join date : 18.03.2010 Age : 27 Местожителство : България / София
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Чет Авг 19, 2010 6:09 am | |
| Аз също ще се пробвам! Късмет на всички!!! | |
|
| |
tessairiqs
Брой мнения : 220 Join date : 28.01.2010 Age : 27 Местожителство : Голям0т0 сел0 ..
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Чет Авг 19, 2010 4:27 pm | |
| И аз ще се пробвам, само че след няколко дни, а не веднага. Успех, хора! | |
|
| |
imm0rtal
Брой мнения : 227 Join date : 22.03.2010 Age : 28 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Чет Авг 19, 2010 7:13 pm | |
| Аз вече пратих моите ...ъъм.. глупави разсъждения ;\
Успех на всички ;]] | |
|
| |
perla333
Брой мнения : 75 Join date : 22.11.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Нед Авг 22, 2010 6:11 pm | |
| Има страхотни теми, но този път мисля да не взимам участие Обаче пожелавам късмет на всички | |
|
| |
bianka
Брой мнения : 107 Join date : 09.02.2010
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Пон Авг 23, 2010 11:39 pm | |
| | |
|
| |
Neko Admin
Брой мнения : 276 Join date : 13.02.2010 Age : 34
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Вто Авг 24, 2010 4:13 pm | |
| Е, аз също участвах . Надявам се, че разсъждението ми е достатъчно добро. Успех и на другите! | |
|
| |
ivencety
Брой мнения : 30 Join date : 23.04.2010
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Чет Авг 26, 2010 11:04 pm | |
| Аз също мисля да се пробвам. | |
|
| |
ideaLna
Брой мнения : 9 Join date : 27.08.2010 Age : 31 Местожителство : Пазарджик
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Пет Авг 27, 2010 7:35 am | |
| Аз искам да питам къде да напи6ем трите имена, ник във форума, телефон за връзка и дрес ? В самият текстов документ с разсъжденията ли ? | |
|
| |
Neko Admin
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Пет Авг 27, 2010 5:58 pm | |
| А кога ще бъдат известни победителите | |
|
| |
ivencety
Брой мнения : 30 Join date : 23.04.2010
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Пет Авг 27, 2010 6:26 pm | |
| пратих си писмото.Успех на всички. | |
|
| |
imm0rtal
Брой мнения : 227 Join date : 22.03.2010 Age : 28 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Съб Авг 28, 2010 4:34 am | |
| - ideaLna написа:
- Аз искам да питам къде да напи6ем трите имена, ник във форума, телефон за връзка и дрес ? В самият текстов документ с разсъжденията ли ?
Ами аз обикновено го пиша в писмото, което пращам, не в самия текстов документ, но не мисля, че ще е проблем ако напишеш информацията в Word-а ;]] | |
|
| |
ideaLna
Брой мнения : 9 Join date : 27.08.2010 Age : 31 Местожителство : Пазарджик
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Съб Авг 28, 2010 6:15 am | |
| imm0rtal благодаря за инфото ) | |
|
| |
Джо Мондюр
Брой мнения : 114 Join date : 12.12.2009 Age : 32 Местожителство : София...
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Съб Авг 28, 2010 11:51 pm | |
| Аз ще се пробвам утре вечер ще го пратя...Мисля да "разсъждавам" върху втория въпрос. | |
|
| |
Princess Dragomir
Брой мнения : 7 Join date : 28.08.2010 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Нед Авг 29, 2010 2:17 am | |
| И аз мисля да се пробвам. Резюмето просто ме грабва. Звучи много по-различно от книгите, които излизат напоследък. Имам само един въпрос- като победителите са трима, от всяка категория по един ли ще бъде или на случаен принцип? | |
|
| |
rozz93
Брой мнения : 11 Join date : 28.08.2010
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Нед Авг 29, 2010 4:17 am | |
| Аз също се пробвах.Успех на всички! | |
|
| |
alinkaa_
Брой мнения : 9 Join date : 20.05.2010 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Пон Авг 30, 2010 12:43 am | |
| и аз участвахх успех на всички : ) | |
|
| |
divata_airis
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Пон Авг 30, 2010 4:15 pm | |
| - Princess Dragomir написа:
- И аз мисля да се пробвам. Резюмето просто ме грабва. Звучи много по-различно от книгите, които излизат напоследък.
Имам само един въпрос- като победителите са трима, от всяка категория по един ли ще бъде или на случаен принцип? Истината е, че не се бях замисляла за това, но така ми звучи логично. По един от всеки вариант! Плюс това е и справедливо. =) | |
|
| |
Neko Admin
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Пон Авг 30, 2010 7:10 pm | |
| Наистина е честно така. Ще пуснете ли творбите на победителите, когато приключи конкурса? | |
|
| |
Margarita
Брой мнения : 11 Join date : 30.08.2010
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Вто Авг 31, 2010 12:40 am | |
| Мисля да опитам никога не съм печелила нищо този път пък може да успея | |
|
| |
divata_airis
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Вто Авг 31, 2010 5:31 pm | |
| П-О-Б-Е-Д-И-Т-Е-Л-И!!!Първо искам да благодаря на всички, които се включиха в конкурса. Получихме някой наистина много добри работи, които беше удолоствие да четем =) Жури: divata_airis и bobo_pavlovoВАРИАНТ 1 - Ако имахте супер сила каква би била тя и защо?Победител: celest_skellyn - Цитат :
- Ако имах супер сила, то тя би била силата да променям всичко, и всички само с докосване. Бих имала подобна сила, защото ми е присъщо да се променям непрекъснато- стилове, дрехи, цветове, понякога и музика, размесвам ги дотолкова, че да станат неповторима комбинация , която само аз разбирам напълно. Силата, която бих имала не се изчерпва с описанието „Промяна на всичко и всички”. Тя представлява абсолютна и всеобхватна промяна на строежа на веществата, които бих докоснала, на растенията, животните и хората, върху
които бих я употребила. Давам пример- да докосна късче графит и да пренаредя кристалната му решетка така, че след миг то да се превърне в диамант. Или ако докосна някое неприятно животно, да променя лошите му навици дотолкова, че да не е опасно за околните, да се научи да разсъждава достатъчно, че да не застрашава останалите около него, както и да не отнема живота на други същества, освен за храна. При хората би било по-сложно, но отново, промяна в характера, като най-главния белег на промяна.
ВАРИАНТ 2 - "Понякога се събуждаш. Понякога падането те убива. А понякога, докато падаш - летиш." /Тук изборът беше доста труден, защото доста хора се бяха справи добре със задачата, но за съжаление трябва да изберем само един/ Победител: rozz93 - Цитат :
Осъзнаване.Провал.Успех. Изпадам в бездънното простанство,не усещам земята под краката си,ушите ми чуват само звучи наподобяващи екстремна надпревара и цялото ми същество усеща,че пропада.Няма спасително въже,нито протегната ръка само малък сноп светлина.Протягам ръцете си до предел и го достигам.В съзнанието ми достига утешителна мисъл,защото вече знам,че съм се измъкнала от всепоглъщащата черна дупка на заблуждението.Сега съм една от будните и няма да се отдам на илюзията. * Вървя с гордо вдигната глава и стъпвам уверено,убедена,че по пътя препятствията са свършили.От цяла вечност не съм се натъквала на трудност и затова съм почти сигурна,че постигам целта си.Виждам наградата си,трофеят за всичко изминато и преодоляно.Забързвам крачка,вече тичам и усещам вятъра,който брули лицето ми ,но няма значение.Още няколко крачки.Пет,четири,три...Всичко се изгубва,падам,усещам грапавите и остри скали да нараняват цялото ми творение.Боли.Преди всичко да потъне в мрак си мисля ,,Почти успях..почти!" * Отчаяна и изгубена съм.Всичко минава като калейдоскоп край мен.Волята ми е сломена,куражът изчерпан,силите ми също.Рея се като призрак в пространството,изгубил себе си,същността си,света си,мечтите си.Нищо вече няма значение.Толкова изпитания и жертви,толкова болни стремежи и изгубени мечти.Всичко се изгубва.Нося се в пространството.Летя.Затварям очите си и се отдавам на тази последна радост,тази утешителна награда,нещо ми шепти едва-едва да се опитам да се върна,но го пренебрегвам.Внезапно съм там,където винаги съм бленувала да бъда,на брега,към който се стремях и отправях. * Знам коя съм,коя съм била и коя ще бъда.Отправям се с пълно съзнание,изпълнено с цели и стремежи за покоряване на нови върхове,без да позволявам да ме погълнат заблудите.Знам,че ше падна ,почти сигурна съм,че някъде по пътя ще се случи,защото е дълъг.Но знам и друго - ще се изправя дори с последни сили ще стана и продължа по каменистия път.А ако някога нещо изглежда непостижимо и прекалено далечно - ще полетя.Ще разтворя крилете си и ще ги размахвам до последен дъх,до последния връх.След това ще си почина,а ако се покаже друга висота на хоризонта отново ще поема по-трудния път на живота,с готови за полет криле. ВАРИАНТ 3 - АРТ!Победител: perlata И пояснението към творбата: - Цитат :
- Сега ще обясня какво точно изобразява моя колаж.
От самото резюме на книгата разбираме, че главната героиня може да лети. За нея е лесно, но за нас - обикновените хора не е. Ние не само не можем да летим истински, не можем и да се представим какво е това усещане, да се рееш по въздуха. А моя колаж изобразява точно това - оптимизмът на хората. Те знаят, че не могат да летят, но въпреки това те се опитват с ... чадъри. Те са весели, засмени... Радват се на живота, макар и да не могат да летят. Затова те са оцветени, а пейзажа не. Надеждата, която изпитват е цветното в живота, а това зад тях е скучното, безцветно настояще. Имаше още доста други хубави неща като тези страхотни снимки на smilen4eto (съжалявам, че наградите са толкова малко иначе вероятно и ти щеше да получиш) И сега един БОНУС, който за съжаление няма да получи награда. Това е стихотворението на октопод (това ти е ника нали?!). Само не разбрах, защо си избрала ВАРИАНТ 3 за него, когото той беше Арт, но работата ти много ми хареса, затова реших да я споделя със съфорумниците =) - Цитат :
- Аз съм глухарче. Животът ми е кратък; започва и завършва с полет.
Аз съм семе. Мой приятел е вятърът. Заедно танцуваме чарлстон, докато прелитаме над света. Израствам. Мой приятел е слънцето. Лъчите му се смеят заедно с мен. Разцъфвам. Мой приятел си ти. Любуваш се на златните ми къдри. Остарявам. Мой враг си ти. Пренебрегваш новата ми паяжинена украса. Побелявам. Мой враг е слънцето. Лъчите му са подигравателни. Вече съм облачно цвете. Умирам. Мой враг е вятърът. Заедно танцуваме валс, докато ме отнася напред към Нищото. Умирайки, аз дарявам живот на много други.
Надявам се, да останете доволни от резултата =) | |
|
| |
Nuriko
Брой мнения : 87 Join date : 24.03.2010
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Вто Авг 31, 2010 5:52 pm | |
| Страхотни неща сте направили. Поздравления на всички печеливши. | |
|
| |
rozz93
Брой мнения : 11 Join date : 28.08.2010
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Вто Авг 31, 2010 6:00 pm | |
| Боже,не мога да повярвам!Страшно много ви благодаря! | |
|
| |
sveti9505
Брой мнения : 460 Join date : 24.01.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" Вто Авг 31, 2010 6:20 pm | |
| честито на всички спечелили ! | |
|
| |
bobo_pavlovo
Брой мнения : 139 Join date : 05.02.2010 Age : 30 Местожителство : Sofiq
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Спечелете "Момичето, което можеше да лети" | |
| |
|
| |