House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Спечелете "Непокорна"!

Go down 
+35
divata_airis
dead_by_sunrise
Дени
bianka
puzzle
Lilith
Mev'anan
Izida
Pони
ruru
cherryes
vamp_lady898
InnocenT
trotinetka
swetim
zoe_redburd_vampire
Zi_Erik
Blackness
sdacu
thevampuregurl
perla333
tessairiqs
renito0o
Bloodsucker
ev125
vikit0o_
Dellen
Nuriko
Nakata92
hon_fan
Lady_Di
TeDy_BeAr
mimsy
bobo_pavlovo
BleedingDust
39 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
Дени

Дени

Брой мнения : 28
Местожителство : София

Спечелете "Непокорна"! - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyСъб Апр 10, 2010 1:37 am

Еми, честито на печелившите Cool Аз лично не съм впечатлена, дори миналия път имаше по - добри попъдения (Никак не се заяждам, просто по- различно мнение от - "ооо, супер, честито, мн са яки Very Happy" )Smile
Тук явно целта е да пишеш/рисуваш по детски и да е нещо свързано със серията, иначе шансът клони към 0 Very Happy

Здраве да е geek А аз също не схващам връзката на "творбата" на renito0o с темата НЕПОКОРНА, но "журито има тежката дума" Razz

Ще спра, за да не се обиди някой, че не е това целта Smile
Върнете се в началото Go down
https://www.facebook.com/denislava.peycheva
Lady_Di

Lady_Di

Брой мнения : 85
Местожителство : mraka

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyСъб Апр 10, 2010 1:49 am

Честито :*:*:*:*:*:*:*
dead_by_sunrise

dead_by_sunrise

Брой мнения : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyСъб Апр 10, 2010 3:28 am

Хей, спечелих! ; )) Много, много, ама много ви благодаря, хора! ;*
hon_fan

hon_fan

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyСъб Апр 10, 2010 3:54 am

Наистина и мен не ме впечатлиха избраните творби... Миналия път бяха по - хубави /не обиждам никой/... Честито...
perla333

Брой мнения : 75

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyСъб Апр 10, 2010 4:14 am

Честито на всички!!
П.С. - На мен на kallie много ми хареса, но не мога да разбера кое общото с темата...Но изпълнението й е страхотно.
Дени

Дени

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyНед Апр 11, 2010 12:21 am

А уж има дадени теми, точно за да е различен всеки конкурс, а не просто да драскаме (не рисуваме и пишем!) някакви неща. Снощи специално попитах приятелят ми, който е на 22 и учи право в СУ, за който все си мисля, че доста интелигентен човек, какво общо имат аджеба спечелилите с темата, НО и той не успя да схване рисунките.

Моето участие в конкурса със сигурност приключи. Този път смятам, че бях направила мн качествено и СМИСЛЕНО нещо по ТЕМАТА, но уви, не беше оценено за сметка на ... тези неща. Здраве да е (clover).

Аз книгата си я купих днес, така че не говорим за 12 лв, говорим за това ФЕНОВЕТЕ да бъдат оценени по постижения В/У ДАДЕНАТА ТЕМА (НЕПОКОРНА, ПРИПОМНЯМ ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ!!!). И макар че темата на 2рата и 3тата задача си позволявам да кажа, че беше доста нелесна, раздадените награди не отразяват реално качество на резултатите.

Whatever Wink

п.с. И на мен картинката на kallie ми допада, момичето рисува доста добре, но ако приемем, че е рисувала нещо по темата ЛЮБИМ ГЕРОЙ - не че и там има връзка, но със сиг е по - логично отколкото спрямо темата Непокорна Shocked
divata_airis

divata_airis

Брой мнения : 148
Местожителство : Cirque Du Freak

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyНед Апр 11, 2010 1:37 am

Добре разбрахме вече, че сте недоволни, но това нищо няма да промени. Победителите са избрани и няма нужда да продължава да се обсъжда тази тема...в случая направо да се дълбае.
Всички, неща които получихме бяха хубави - да. Но ние търсехме нещо нетипично, нещо интересно...Непокорството може да се изрази по различни начини - всички сме наясно, така че това че някой хора не го виждат, там където ние сме не е наш проблем...а имайки предвид, че е техен нека си го разрешават по-тихичко ако може.
Имаме само пет книги, ако можехме щяхме да наградим още хора, ама няма как.
Сега ще ви помоля да оставите тази тема и да се примирите с резултата, защото той няма да се промени.
http://polssysworld.blogspot.com/
Lady_Di

Lady_Di

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyНед Апр 11, 2010 2:04 am

според мене няма за кфо да се нервите!все пак има и др форуми дет ви предлагат различни оферти! Дам и мене не ме впечатлиха много много творбите ама кфо да се прай всеки си е различен вкус и явно техния е този!Вие не можете да промените това така че две полужения не са възможни! Very Happy Very Happy
Джо Мондюр

Джо Мондюр

Брой мнения : 114
Местожителство : София...

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyНед Апр 11, 2010 2:57 am

Честито ви хорица!! Twisted Evil
http://loliand.vampire-legend.com/
Nakata92

Nakata92

Брой мнения : 44

ПисанеЗаглавие: .......   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyНед Апр 11, 2010 4:37 am

Хора не се ядосвайте за глупости.Не сте спечелили и толкова.Има още много конкурси в който ще участвате.Има и други форуми както беше казано по горе.
На победителите честито.
Dellen

Dellen

Брой мнения : 24
Местожителство : The city of clouds and rainbows

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyПон Апр 12, 2010 12:32 am

Честито на всички победители!Нещата са супер особено рисунката на kallie.Аз не спечелих тоя път въппреки че се набутях при участниците,а не трябваше като си знаех,че нямам вдъхновение.КАрай,следващия път!Отново на победителите-ЧЕСТИТО!
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Брой мнения : 527
Местожителство : [Kaeleer]

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyПон Апр 12, 2010 1:37 am

Ами, честито на победителите от мен!
*Хех, да, най-накрая се върнах, йей!*
Искам само нещичко малко да кажа относно "дълбаенето".
Първо - благодаря за честното мнение! Наистина, от едно "Брау бйе, супир са вс!1!", няма никакъв смисъл, ако не го мислиш.
Второ - за съжаление ние не разполагаме с бъдещ адвокат от СУ, който да ни помага с избора. Все пак всеки човек е с вкуса си, а не разполагаме и с банда арт и литературни критици (Идеята ми обаче е да си създадем!).
Разбирам, че книгите са само пет и на всеки му се иска да спечели. И на мен от сърце ми се иска да мога да раздам на всички ви книги, но какво да се прави - такъв е живота.
Няма да коментирам избора на журито, мнението ми няма значение, все пак е било избрано, така са решили... и какво да се прави - този път ще трябва да се съгласите с избора им.
Сега до къде води идеята на този пост.
Разбирам недоволството ви и ми се иска да направя нещо по въпроса. Само, че тук и вие трябва да вземете участие. Така де, когато човек не е доволен се взима в ръце и върши нещо, нали? Сега ви давам шанс. (Но отново, вие сами ще трябва да се организирате /демек: най-много аз да направя тема, вие сами ще се разберете/)
Идеята ми е следващия път един от вас да бъде член на журито. По избор, аз му преотстъпвам моята бройка от която и книга да се раздава. Условията обаче ще са няколко
+ Да не е модератор във форума.
+ Да не се познава с хора от администраторската или V.I.P. групата.
С две думи - да е един от многобройните фенове и не ми се искаше да го казвам, но ще си го кажа - които си мислят, че е лесно да поставиш оценка на труда на хората и винаги знаят най-добре всичко. Хора, сега е вашия шанс! Докажете се.
Ще приемам записвания, ако ви харесва предложението пишете тук най-добре и скоро може и да открия тема. Ще ви дам три творби, ще искам само с няколко изречения да се обосновете защо бихте или не бихте ги избрали... и пускаме анкета форумците да изберат кой точно да е един от журито.
Ако имате и предложения свързани с "предложението" - давайте! Общо взето... неща обсъдим идеята...
Между другото, ще ми е забавно да речем само пет от вас да трябва да изберат този човек, да искам пълно мнозинство и да видя дали има някакъв шанс всички да го одобрят после...
Хах, за последно - благодаря за честните мнения... взимам ги под въпрос и винаги, когато не сте доволни, знайте че имате право на глас тук (;
http://hotboys-bg.heavenforum.com/portal.htm
Lilith

Lilith

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyПон Апр 12, 2010 1:42 am

Аз бих искала дасъм жири ако не е проблем Smile - Несъм нито ВИП, нито мод
Дени

Дени

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyПон Апр 12, 2010 1:53 am

Щом продължаваме да дълбаем, ще кажа и аз пък, така ме учат в СУ (защото и аз уча право там) Smile

Първо, на въпрос че е бъдещ юрист човека от гореспоменатия пример, посочвам просто НИВОТО на лицето, което си е позволил да прокоментира, все пак едно е да е човек учещ висшо образование, друго е продавачка в магазин, мисля си аз.

Второ, никой не е казал, че е лесно, но никой не смятам, че трябва и да припада от това, че някой върши тази работа, нали сами сте се наели. Има 2 начина да се свърши едно задължение - по качествения и по некачествения начин. Казвам, че този път не е качествено. Присъствам във форума за удовлствие и самия факт, че имам всичките книги от всичките поредици показва, че не участвам, защото нямам възможност да си ги закупя, а заради самото участие и състезанието.
!!! НО след като имаме право да изказваме мнението си (мерси искрено, че беше единствената, която каза нещо, което е факт!), тогава реално го правим (поне аз) не заради факта, че не съм спечелила, не заради факта, че работата е лесна, а че СПОРЕД МЕН (и никога никой не съм ангажирала и агитирала с мнението си) работата е свършена некачествено и ГО КАЗВАМ. Не целя да обидя нито журито, нито участниците. Но дори когато за мис България беше избрана "хубавицата от Перник", навсякъде по вестниците и списанията се прокоментира избора на журито и реално самата "победителка" - визирам само, че всяко нещо, което се случва има своя отзвук. Така и тук.

Наистина сме се събрали да се забавляваме, затова и просто кротко и мирно споделих мнението си, макар и малко по - дълго от повечето мнения с дължина на поста около 1 - 2 изречения Smile

Колкото до предложението, аз наистина повече няма да участвам и като цяло да следя този вид дейност във форума, затова и няма да предложа услугите си за "жури". Просто вече не ми е забавно Smile Не очаквам и друг да приема работата, защото е труедмко (нещо, което не съм отрекла никога), а хората просто обичат да консумират, без да си дават много зор (още повече, когато годините на участниците е м/у 12 - 18 Smile)

Така че като извод само мога да благодаря за казаното BleedingDust, защото тя наистина имаше какво да каже и усетих, че водя поне диалог, не монолог Smile И ви желая успех с начинанието, наистина е хубаво, просто изборът води до поемане на отговорност Smile

Искрено ваша Дени Smile

p.s. Браво на Lilith за проявената инициатива cheers cheers cheers
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyПон Апр 12, 2010 2:36 am

Естествено, че продължаваме да дълбаем, за мен това е целта на форумите като цяло. И сега, ако не се лъжа Марк Твен беше казал "В спора се ражда истината". Въпреки че спор е условно казано. Но наистина трябва да има диалог. Ставала съм свидетел на толкова безсмислени постове (монолози) из интернет (а и къде ли не), които освен коя от коя по-люта нападки заради изказано мнение не съдържат нищо друго.
Общо взето - има проблем, тогава нека заедно намерим решението. За нас винаги целта е да изберем най-добрите, в това е и идеята на конкурсите. И макар да е реален факт, че никога не можеш да угодиш на всички, дълбоко съм съгласна с Дени, че работата винаги трябва да се върши качествено (Както казва мама: Или правиш нещо като хората, или въобще не го правиш!). А и в момента изпитвам лична вина, че като че ли не зададох съвсем ясно темите и т.н.. Определено следващия път мисля да вложа малко повече фантазия (стига да има, защото не в това ми е славата) и да съм възможно най-точна.
И, съжалявам за това с адвоката, сега като го препрочитам като че ли звучи леко не на място. Но, моля, само уважение и към продавачките в магазина! И те са хора! А за жалост, има хора с висше право или друг куп класификации, които са принудени да работят в магазини от едни или други обстоятелства... Така де, просто не обичам да се съди за хората по това какво работят. Има и хора без образование, които са природно интелигентни. И такива с две висши, които две думи на кръст смислени не могат да кажат. Но нека не се отплесвам.
Просто приемам цялото изказване като - човек с мозък, а не поредния във форумите, който обича да недоволства от всичко и да плюе всичко, защото... ами... е, българска му работа/Ако се чудите за какви хора говоря... просто отворете коментарите на някой най-теглен торент в популярен БГ сайт/.
Така че, щом форумците не са доволни ще си стягаме благородните продължения на гърба. И отново - в този форум на всеки гласа ще бъде чут и взет под въпрос... или поне аз ще направя всичко възможно за това.
А, да, все още не знам коя ще е следващата книга, която ще раздаваме... но тъй като издателството ни дава тези книги специално за форумците... мисля че следващия път ще ни се наложи да въведем едно ограничение от типа - могат да участвам само форумци с над 10 или да речем 20 мнения. Просто на пръв поглед съм сигурна, че ви изглежда глупаво... и на мен би ми било. Но все пак участват твърде много хора, които нямат дори и едно мнение... И, да, подла машинация е да ви накараме да пишете, но не мисля че 10-20 мнения е непосилна задача. И съм сигурна, че поне можете да потвърдите, че списъка на печелившите никога не е бил повлиян от броя на мненията... просто искам да има някакъв минимум... а и съм сигурна, че така творбите за записване ще понамалеят :Д

И, Lilith, благодаря адски много за кандидатурата! Дано и още някой да се навие и да видим какво ще каже накрая народа.
Дени, на мен пък ми се ще да се беше предложила, просто защото имаш мнение... но когато на човек не му е забавно, не трябва да се товари с излишни задължения... пък и съм сигурна, че си имаш предостатъчно.
Дени

Дени

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyПон Апр 12, 2010 3:25 am

Ами, добре, нека си променя мнението и аз - ако желаеш и ако се одобри от някакъв избран от вас минимум или квота от форума, нека съм жури. Имам 19 мнения, с това ще станат 20, нямам повече, защото не обичам да флуудя (т.е. писала съм в темите, които съм видяла и съм сметнала за интересни за мен) от една страна и от друга наистина си имам и други задължения, но ако това е минимумът, мисля че го покривам, стига да го искаме и двете страни.

Прецените вие в екипа си, мисля, че обаче има само 2 цели, които тр да останат непокътнати и основни - 1/ това да остане състезание, което да носи удоволствие, а не скандали и 2/ да оценява наистина постижения ПО ЗАДАДЕНАТА/ИТЕ ТЕМА/И и да донесе радост на различни хора, възможно най - много.

Помислете и ме уведомете по начин, удобен за всички ни Smile
bianka

bianka

Брой мнения : 107

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyПон Апр 12, 2010 3:06 pm

Идеята ми харесва.Добре сте го измислили.Аз мога ли да предложа моята творба,т.е. това което съм написала,да бъде сред творбите,които пак ще се оценяват?
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyПон Апр 12, 2010 4:04 pm

Ами не... ще избера някои произволни...
Минималната квота обаче ще е за участие в конкурса за следващата книга, която дай Боже издателство СофтПрес ще ни предостави като награда... трябва да питам издателя дали ще е Hunted или втората от Безсмъртните, или нещо друго... Нямаше ме доста време и съм поизгубила форма с инфото.
Иначе - екипа няма да одобрява нищо... в смисъл, искам тъй като форумците са недоволни... сами да си изберет кой ще е журито и нито един човек от екипа няма да има по-специално право на дума, или нещо подобно... Предлагам сами да си изберете дали да бъде избрано журито с анкета, или ще се разбирате в някоя тема... Не зависи от мен. Просто да речем, когато обявим следващия конкурс, няколко дни след това ще искам да знам кой сте избрали... и сами да се организирате. Да има някаква активност ^^. Защото наистина е лесно само да се оплакваш, но не е болка за умиране, когато ти е предоставена възможността да направиш леко усилие и да помогнеш нещата да станат по твоя начин.

П.С. Аз все още не съм прегледала всички неща на участниците, не че искам да обидя някой, но като гледам качеството на масовката (Ама, моля ви! Има писма, които са от по едно изречение /Не че количеството има значение, но с едно изречение дори тезата не можеш да си изкажеш/, дори няма име или адрес... има такива написани еIiIiIi тТтттАааАкКккЭээЪъ), с чиста съвест мога да кажа, че тези на победителите са страхотни! Хора, просто се радвам за вас и се надявам книгите да ви харесат!
Пък сега се надявам с фен журито да може да няма недоволни следващия път.

П.С. 2: bianka, всъщност... защо не... ако държиш ще включа твоята. Но целта на кандидатите за журито ще е хубаво да я разкритикуват (като под критика разбирам честно мнение какво харесват, какво не, свързаността с темата и тн), така ще може и да попаднеш под огъня.
bianka

bianka

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyПон Апр 12, 2010 4:21 pm

Нямам нищо против,мога да обоснова всичко,което съм написала.Ако искаш първо можеш да прочетеш,това което съм написала и да прецениш дали да бъде включено.Мога да приемам и критики Very Happy
tessairiqs

tessairiqs

Брой мнения : 220
Местожителство : Голям0т0 сел0 ..

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyПон Апр 12, 2010 4:24 pm

Аз също бих се пробвала за жури.
Знам че това да избирате кое е най-хубаво, да е свързано с темата и т.н. не е лесна задача и ми се искаше да се поставя на ваше място. Затова кандидатствам.

Колкото до нещата на победителите, лично на мен ми харесват. Оригинални са, а това е много важно за един творец. Аз никога не бих могла да измисля нещо толкова оригинално и приемам, че не спечелих. Дадох си сметка, че може би друг път ще успея..
http://houseofnightbgschool.vampire-legend.com/forum.htm
zoe_redburd_vampire

zoe_redburd_vampire

Брой мнения : 12

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyПон Апр 12, 2010 10:01 pm

Кога ще обявите победителите?

koga 6te obqvite pobeditelite

Последната промяна е направена от BleedingDust на Вто Апр 13, 2010 12:27 am; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : Тук пишем на кирилица!)
https://www.facebook.com/?ref=home
Blackness

Blackness

Брой мнения : 328
Местожителство : ...following my dreams.

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyВто Апр 13, 2010 12:14 am

zoe_redburd_vampire написа:
koga 6te obqvite pobeditelite

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
Победителите вече са избрани и можеш да ги видиш на втора страница.
http://hstoev.wordpress.com/
bianka

bianka

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyСря Апр 14, 2010 2:34 pm

Събраха ли се достатъчно желаещи за жури?Кога ще видим техните оценки?В тази тема ли да следя за тази информация?
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyСря Апр 14, 2010 3:15 pm

Значи, аз след малко вадя пет произволни участници и пускам творбите им (bianka ще глеам да включа и твоята (; ) и от там нататък ви оставям да се оправяте сами кой ще взема участие, кога и как ще избирате кой да е победителя. Просто искам да речем четири дни след като обявим следващия конкурс (Най-вероятно ще е за „Синя луна“, втората книга от поредицата „Безсмъртните“ на Алисън Ноел), да ми пратите ЛС кой ще е жури.
Така де, идеята на цялото това нещо беше вие да вземете участие в самото избиране, но за да си го спечелите - ще трябва да се потрудите и да докажете, че заслужавате. В случай, че до четири дни след обявяването на конкурса не ми е оповестено кой е, просто ще считам, че явно предложението не ви е устройвало и предпочитате да си оставите работата с журирането на избраните от мен хора.
ПС Само да намеря малко време и ще накача във ФБ картинките (;
bianka

bianka

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyСря Апр 14, 2010 3:37 pm

Значи победителя ще вземе 'Синя луна''така ли?А останалите вие ще ги избирате за самия конкурс(нали по принцип са няколко победителите).
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyСря Апр 14, 2010 3:46 pm

Ами да, по принцип са петима. Мисля този път да избираме само аз и фен-журито. Защото поне аз последния път дори не видях участниците, по-предния само накрая, където имаше чудене режех... та ми е малко време да се стегна (;
bianka

bianka

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyСря Апр 14, 2010 3:53 pm

Добре,благодаря ти за изчерпателните отговори.
Lady_Di

Lady_Di

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyСря Апр 14, 2010 8:42 pm

и тва нещу във отделна тема ли ще е?
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyСря Апр 14, 2010 11:28 pm

Neko
Admin
Neko

Брой мнения : 276

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyПон Апр 26, 2010 11:38 pm

Много се зарадвах на книжката, още повече, че досега не съм участвала в подобни конкурси и за първи път печеля нещо. Поздрави Smile
Neko
Admin
Neko

Брой мнения : 276

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyПон Апр 26, 2010 11:48 pm

И за критиките... честно, не очаквах да спечеля нещо с този си отговор и страшно се изненадах. Супер е, че съм спечелила. И също, искам да кажа, че може би има много други участници, които са заслужавали книгата повече от мен, но... така се получи, така са преценили. И все пак, смятам да участвам и следващия път не заради наградата, а защото повярвах, че мога да правя нещо, което другите харесват.
vaskobg

vaskobg

Брой мнения : 9

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyНед Май 09, 2010 10:57 pm

eeee много късно разбрах за този сайт за да очаствам Crying or Very sad
titi1022

titi1022

Брой мнения : 9
Местожителство : българия софия

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 EmptyПон Юни 07, 2010 8:32 pm

честито на побеителите
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 3 Empty

Спечелете "Непокорна"!
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Непокорна/Untamed #о4
» Спечелете "Преследвана"
» Спечелете "Изкушена"
» Спечелете тетрадка "Училище за вампири"
» Спечелете "Изпепелена"!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите