House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Спечелете "Непокорна"!

Go down 
+35
divata_airis
dead_by_sunrise
Дени
bianka
puzzle
Lilith
Mev'anan
Izida
Pони
ruru
cherryes
vamp_lady898
InnocenT
trotinetka
swetim
zoe_redburd_vampire
Zi_Erik
Blackness
sdacu
thevampuregurl
perla333
tessairiqs
renito0o
Bloodsucker
ev125
vikit0o_
Dellen
Nuriko
Nakata92
hon_fan
Lady_Di
TeDy_BeAr
mimsy
bobo_pavlovo
BleedingDust
39 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
sdacu

sdacu

Брой мнения : 158
Местожителство : България / София

Спечелете "Непокорна"! - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyСря Мар 31, 2010 1:09 am

ОК. Мерси за бързия отговор.
Върнете се в началото Go down
tessairiqs

tessairiqs

Брой мнения : 220
Местожителство : Голям0т0 сел0 ..

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyСря Мар 31, 2010 11:04 pm

Пратих ги току-що!! Малко със закъснение от предвиденото, но все пак не в последния ден(както при конкурса за Вечна) .. Нямам търпение да излязат резултатите (:
http://houseofnightbgschool.vampire-legend.com/forum.htm
trotinetka

trotinetka

Брой мнения : 91

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyПет Апр 02, 2010 8:34 pm

И аз ще опитам, въпреки, че съм нова Smile Надявам се не е проблем? Embarassed
InnocenT

InnocenT

Брой мнения : 14
Местожителство : Vampireville

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyПон Апр 05, 2010 10:07 pm

И аз си пуснах писмото ..два дена преди крайния срок. Вкарах си автогол като избрах втори вариант.. Следващия път ше си знам Laughing
renito0o

renito0o

Брой мнения : 24
Местожителство : на пейката пред вкъщи

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyВто Апр 06, 2010 12:15 am

Най-накрая си седнах на съответните части и свърших нещата. Пожелавам успех на всички Smile
Lady_Di

Lady_Di

Брой мнения : 85
Местожителство : mraka

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyВто Апр 06, 2010 2:19 am

знам 4е не е по темата ама утре иам РД Very Happy тряаа ми истърпите лигафщините моля ве!!! :XXX Very Happy
vamp_lady898

vamp_lady898

Брой мнения : 233

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyВто Апр 06, 2010 7:20 am

И аз най - накрая се реших и пратих. Успех на всички.

П.С. Lady_Di, Честит Рожден Ден! Дано всичко, което си пожелаеш да се сбъдне!
cherryes

cherryes

Брой мнения : 6

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyВто Апр 06, 2010 3:54 pm

И аз реших да учавствам Cool
hon_fan

hon_fan

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyВто Апр 06, 2010 4:51 pm

ууфф... и аз участвах още на втория ден след като разбрах за конкурса... или там някой от дните Wink ... нямам търпение да излязат резултатите... на тръни съм ... Laughing
Wink Laughing pale
ruru

ruru

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyВто Апр 06, 2010 7:51 pm

И аз си пратих писмото. Пожелавам успех на всички.
Pони

Брой мнения : 2

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyСря Апр 07, 2010 4:57 pm

Късмет на вс.
sdacu

sdacu

Брой мнения : 158
Местожителство : България / София

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyСря Апр 07, 2010 10:28 pm

Абе то как точно става? Колко хора печелят от рисунки и колко от „поеми“?
trotinetka

trotinetka

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyСря Апр 07, 2010 11:53 pm

Току-що си пратих рисунката, която е пълен боклук, но все пак.. Smile

П.П. Успех на всички !! bounce Smile
bobo_pavlovo

bobo_pavlovo

Брой мнения : 139
Местожителство : Sofiq

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyЧет Апр 08, 2010 4:09 am

sdacu написа:
Абе то как точно става? Колко хора печелят от рисунки и колко от „поеми“?

Мисля, че всичко ще са общо петима. Smile Но не съм сигурен.
http://supernatural-fans.forummotion.com/forum.htm
Izida

Izida

Брой мнения : 31

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyЧет Апр 08, 2010 4:53 am

Оф, аз колкото съм проста, почти да изпусна срока, че и от бързане си обърках адреса. То днес било 7-и, а аз мисля че е 6-и. Тази ваканция съвсем ме обърка. Добре че беше БТВ да ми напомни за датата. Embarassed Както и да е късмета ми бил такъв Very Happy Успех на останалите Razz
cherryes

cherryes

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyЧет Апр 08, 2010 3:15 pm

A кога ще се разбере кой печели ?
bobo_pavlovo

bobo_pavlovo

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyЧет Апр 08, 2010 3:52 pm

cherryes написа:

Айде пак да се натъкна на предположения. Мисля, че до 2-3 дена трябва да се разбере. Мисля, че ще има хора, които ще го изберат, но без да знаят коя творба на кого е, защото така е най-честно. И още веднъж успех на всички участвали!
Mev'anan

Mev'anan

Местожителство : ..a Land of Darkness from which I cannot return..

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyЧет Апр 08, 2010 4:12 pm

Успех на всички участници и от мен!
Nuriko

Nuriko

Брой мнения : 87

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyЧет Апр 08, 2010 4:24 pm

Знам, че не е лесно да се проверят всички неща, камо ли да се изберат побелители, но ще се радвам да е преди десети, че ако нямам късмет ще си я взема на срещата в Дома на Културата на 10ти.

Победител или не - късмет на всички. cheers cheers cheers
bobo_pavlovo

bobo_pavlovo

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyЧет Апр 08, 2010 4:28 pm

Nuriko написа:
Знам, че не е лесно да се проверят всички неща, камо ли да се изберат побелители, но ще се радвам да е преди десети, че ако нямам късмет ще си я взема на срещата в Дома на Културата на 10ти.

Победител или не - късмет на всички. cheers cheers cheers

Наистина ли ако си преди десетия ще можеш да си я вземеш безплатно? Rolling Eyes
Lilith

Lilith

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyЧет Апр 08, 2010 5:16 pm

Нурико има в предвид да изберат победителите реди 10туи когато е срещата, и че щяла от там да си я взме (купи с намаление - небезплатно)
Blackness

Blackness

Брой мнения : 328
Местожителство : ...following my dreams.

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyЧет Апр 08, 2010 5:35 pm

bobo_pavlovo написа:
cherryes написа:

Айде пак да се натъкна на предположения. Мисля, че до 2-3 дена трябва да се разбере. Мисля, че ще има хора, които ще го изберат, но без да знаят коя творба на кого е, защото така е най-честно. И още веднъж успех на всички участвали!

Хора има си процедура...Кас ще сложи всички творби във един текстов документ и ще го даде на две момичета които са жури ("церберки" според нея).Обаче момичетата няма да знаят кое на кой е и точно това е интересното.Аи да кажа че в момента Кас я няма тача ке след ваканцията най-вероятно ще кажат победителите Smile
http://hstoev.wordpress.com/
Nakata92

Nakata92

Брой мнения : 44

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyЧет Апр 08, 2010 5:55 pm

Добре ще чакаме .Толкова сме чакали сега още 4-5 дена можем да изчакаме.Пожелавам успех на всички.
Nuriko

Nuriko

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyЧет Апр 08, 2010 8:12 pm

E жалко, ама нищо. Когато тогава.
hon_fan

hon_fan

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyЧет Апр 08, 2010 8:37 pm

Дано да кажат кои са победителите по - рано, защото нямам търпение... Е, предполагам не съм само аз... Laughing Пожелавам на всички успех!
Pони

Брой мнения : 2

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyЧет Апр 08, 2010 9:29 pm

Кога ще обявите победителите..

Знам че не съм аз,ама все пак питам!?!
bobo_pavlovo

bobo_pavlovo

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyПет Апр 09, 2010 2:04 am

Pони написа:
Кога ще обявите победителите..

Знам че не съм аз,ама все пак питам!?!

Вече това беше съобщено, преди два - три поста. Прочети по-нагоре и ще видиш. Smile
Nuriko

Nuriko

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyПет Апр 09, 2010 5:52 am

Предполагам, че и обедителите ще получат някакво известие, така че може и просто да чакаш. Не получиш ли до седмица най-вероятно си айт от играта. Twisted Evil
puzzle

puzzle

Брой мнения : 64

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyПет Апр 09, 2010 11:26 pm

Първо искам да благодаря на всички за участието.Имаше страхотни творби и избора ни беше изключително труден. Този път,поради липсата на Кас в момента, жури бяхме моя милост и Полс (divata_airis).

Честито на спечелилите,на останалите - не се отчайвате, късмет следващия път. Wink

Такам,ето ги и печелившите:

kallie
dead_by_sunrise
renito0o
Erida
celest_skellyn

А това са и тяхните творби:

kallie:

Спечелете "Непокорна"! - Page 2 Th_margaritastankova

dead_by_sunrise:

Вариант 1:"Какво ще направите, ако най-добрите ви приятели ви обърнат гръб и единствения, към когото може да се обърнете, е най-гадното момиче в училище?"

Понятията "най-добри приятели" и "най-гадното момиче" са относителни, поставени в този контекст. Защото най-добрите приятели на биха ми обърнали гръб, а най-гадното момиче - ако наистина е толкова гадно, нямаше да мога да се обърна към нея. Приятелите са, за да имаш с кой да поговориш, да се посмееш, да излезеш. Най-добрите приятели обаче са за да споделиш, за да те разберат и за да са с теб независимо дали си прав, дали си виновен и дали си извършил най-голямата простотия в живота си. Те са с теб, за да те подкрепят, за да знаеш, че имаш някой застанал твърдо зад теб. Ако така наречените ми "най-добри приятели" ми обърнат гръб, естествено, няма да се сърдя само на тях, ще потърся вина и в мен. Но все пак, повтарям, ако бяха наистина най-добри биха ме смъмрили, биха ми казали, че съм си загубила ума, но щяха да останат с мен.
Относно най-гадното момиче... Че защо да не се обърна към нея? Всички сме вършили ужасни неща, неща, за които сме съжалявали и дори неща, за които ни е срам да си помислим. И това е така, защото сме хора, правим грешки (понякога дори се учим от тях) - никой не е съвършен, нито перфектен. И след като тя, гаднярката, би ме разбрала, тогава какво ме спира да се обърна към нея - нямаше ли поговорка "споделената мъка е половин мъка"? Освен това, рискувам да се изкажа банално, но във всеки човек има нещо добро (което понякога може да е скрито много, много дълбоко в него), всеки притежава минимум едно добро качество. Може би точно това качество е липсвало на онези, "най-добрите", кой знае?
И сега най-важното: какво всъщност бих направила в този случай? Ще го ударя на живот с гаднярката. Щом онези са ми обърнали гръб и не ми прощават, в крайна сметка не са единствените на света. Какво ми пречи да остана с гадната, след като се разбираме и след като се е оказала по-добра приятелка от "най-добрите"?

renito0o:

Спечелете "Непокорна"! - Page 2 Anibel-deborazhelyazkova

Erida:

Спечелете "Непокорна"! - Page 2 Th_anitebratovanova

celest_skellyn:

Вариант 1:„Какво ще направиш, ако най-добрите ти приятели са ти обърнали гръб и единственият човек който може да ти помогне, е най-противното момиче в училището?”

Според мен няма забранени или прекалено неприятни неща за вършене, ако искам да върна приятелите си. Първо, ако не зная, ще разбера защо вече не ги интересувам. След това ще се опитам да поговоря с тях и да им обясня моята гледна точка за случилото се, ще им представя доказателства, които да ме оневинят, както и ще се постарая да спечеля доверието им отново.
Ако наистина се налага, ще говоря с момичето, което ми е неприятно, смятам, че колкото и да е ужасна, по-ужасно е да нямам приятели.
Всеки има какво да губи и какво да спечели. Може би момичето е мой враг, но тъй като аз обикновено зная слабите места на враговете си, мога да я натисна по „болното място” и да я принудя, да я заплаша или да я подкупя. Както и да я примамя на принципа на тоягата и моркова- „Ти свърши това, а аз ще ти дам другото”.Смятам, че това е добра причина да я накарам да ми съдейства, особено ако това, което съм открила за нея, е опасно, може да повлияе на изключването й от училището или да й стъжни и без това скапания живот на окаяна изолирана квачка.
Като крайна мярка бих я хипнотизирала, за да я направя кротка, послушна и изпълнителна, но това е само в случай, че предните средства не са помогнали.

Отново - честити книжки на спечелилите. Изборът ни беше наистина много труден, имаше страшно много добри попадения но само 5 книги са съжаление.
tessairiqs

tessairiqs

Брой мнения : 220
Местожителство : Голям0т0 сел0 ..

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyСъб Апр 10, 2010 12:30 am

Честитоо ..

cheers cheers cheers cheers Нещата са страхотни, много сте добри !! Аз пак не спечелих, но ще продължавам да опитвамм и в другите конкурси ...
http://houseofnightbgschool.vampire-legend.com/forum.htm
renito0o

renito0o

Брой мнения : 24
Местожителство : на пейката пред вкъщи

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyСъб Апр 10, 2010 12:44 am

Мерси много хора! lol!
Надявам се да ви е разсмяло умопомръчението ми хаха
bianka

bianka

Брой мнения : 107

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyСъб Апр 10, 2010 12:53 am

Честито на победителите!
Lilith

Lilith

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyСъб Апр 10, 2010 1:02 am

Честито.
Ам не се заяждам, но според мен творението на renito0o нито е по темата, нито е нещо особено, но вие си решавате
bobo_pavlovo

bobo_pavlovo

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyСъб Апр 10, 2010 1:26 am

Честито ви! Със сигурност сте направили нещо по-добро от моето, с което ви признавам и наистина ми харесаха творбите ви. Честито още веднъж и да си ползвате книжките с здраве.
Nuriko

Nuriko

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 EmptyСъб Апр 10, 2010 1:34 am

Честито и с удоволствие да си я четете.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Спечелете "Непокорна"!   Спечелете "Непокорна"! - Page 2 Empty

Спечелете "Непокорна"!
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Непокорна/Untamed #о4
» Спечелете "Преследвана"
» Спечелете "Изкушена"
» Спечелете тетрадка "Училище за вампири"
» Спечелете "Изпепелена"!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите