SummerWhite
Брой мнения : 197 Join date : 19.05.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Пет Сеп 23, 2011 6:59 pm | |
| Като видите тея кексчета как няма да започнете да четете поредицата [img] [/img] | |
|
cw3t3to
Брой мнения : 5 Join date : 07.12.2011 Age : 26 Местожителство : Bulgariq
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Пет Дек 09, 2011 2:13 am | |
| Подариха ми първата книга за рождения ден, когато я прочетох много ми хареса и след това започнах да следя кога излизат нови книги и си ги купувах. До такава степен се вманиачих по поредицата, че в момента имам хиляди плакати, тениски, тетрадки и какво ли не свързано с книгите ... Обожавам ги!!! <333 | |
|
kami5055
Брой мнения : 9 Join date : 30.05.2012
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Сря Май 30, 2012 2:52 am | |
| Амм започна от една приятелка и зарибяването й по Здрач .Обаче книгата не била нейна и нямало как да ми я заеме .Та така отизох до детската библиотека ,но там я нямаше .Реших да отида в градската библиотека хем да си изкарам членска карта там .Мотаха ме мотаха ме и най-накрая си изкарах .И така искам аз Здрач ама и 3-те екземпляра в библиотеката са взети .И почваха да ми предлагат там Дракула ,Белязана и още една книга ,но не й помня заглавието .На Дракула корицата й не ми хареса ,шрифта беше дребен и ми мина мерака за нея ,та обърнах и прочетох Резюмето на Белязана и просто ме грабна .Та така взех я й се прибирам , а от библиотеката до вкъщи има 30 минути път .Първите три глави ги прочетох в движение .Докато се прибера и просто ги прочетах .А в момента съм на ,,Непокорна" ,картона в библиотеката ми е пълен само с тая поредица ,а от там вече ме знаят като момичето с вампирите . ПП:Извинявам се за дългия коментар ,но обичам да пиша... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? | |
| |
|