| Как започнахте да четете книгите? | |
|
+32fallen_angel Sin.GirL Angell_from_Hell Neko liuba2007 sis0 diditto SummerWhite miss_vampire mims Nonnie neznainata PacoRedbirdTheUntamed sveti9505 violet Samantha crazy_954 sexy_96 perla333 Nuriko alinkaa_ Кейт Фелър BlackingHouse foxracing imm0rtal ev125 tessairiqs Sisenceto0o Untamed Mitternacht bianka BleedingDust 36 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Как започнахте да четете книгите? Чет Фев 25, 2010 6:38 pm | |
| Ами, така - как попаднахте на тази поредица? С какво ви привлякоха книгите? Любов от пръв поглед ли беше или имахте трудности? | |
|
| |
bianka
Брой мнения : 107 Join date : 09.02.2010
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Чет Фев 25, 2010 7:26 pm | |
| Определено беше любов от пръв поглед.Когато прочетох първата и ме завладя тотално.За поредицата разбрах от издателството. | |
|
| |
Mitternacht
Брой мнения : 251 Join date : 07.12.2009
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Пет Фев 26, 2010 2:32 am | |
| Хаха. Ъм започнах от 'Пнаира на книгата'. Бях отишла с намерението да си купя доооооооооооста книги и като влязох веднага я забелязах, такава, хубава, зеленичка. Отидохме до там, разгледах я и ми хареса. Обиколихме целия панаир и не си харесах нищо друго, та се върнахме при таковато на Софтпрес. Димитър Риков (нали така се казваше главния редактор?) ми разкара набързо за нея ( тоя човек обяснява страхотно <333 ) и си я взех. ^.^ | |
|
| |
Untamed
Брой мнения : 11 Join date : 13.12.2009
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Нед Фев 28, 2010 3:42 am | |
| Ами влязох в една книжарница и веднага забелязах корицата при "нови книги". Първоначално я гледах леко подозрително, после я отворих, видях първото изречение и реших, че ще си я купя. И така, прибрах се и книгата беше приключена до вечерта. | |
|
| |
Sisenceto0o
Брой мнения : 7 Join date : 06.03.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Съб Мар 06, 2010 3:24 am | |
| В мола Отидох на любимият си раздел с вампирски истории и видях, че има нова книга.Корицата определено ми взе очите, а и описанието ми хареса и така... | |
|
| |
tessairiqs
Брой мнения : 220 Join date : 28.01.2010 Age : 27 Местожителство : Голям0т0 сел0 ..
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Вто Мар 09, 2010 12:48 am | |
| Мм.. определено като видях корицата и заглавието направо ме плениха, влюбих се. А като разбрах че поредицата е за вампири, полудях от радост. Така че обобщено-луда любов от пръв поглед. | |
|
| |
ev125
Брой мнения : 71 Join date : 04.03.2010
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Сря Мар 31, 2010 12:18 am | |
| Влязох в една книжарница и като я видях веднага я взех | |
|
| |
imm0rtal
Брой мнения : 227 Join date : 22.03.2010 Age : 28 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Сря Мар 31, 2010 12:43 am | |
| Тафих си "Белязана" от една приятелка... О, това ми напомня, че ще е добре да й я върна все някога. | |
|
| |
foxracing
Брой мнения : 14 Join date : 06.05.2010 Age : 29
| |
| |
BlackingHouse
Брой мнения : 65 Join date : 06.04.2010 Age : 28 Местожителство : Някъде в гората
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Вто Май 11, 2010 9:08 pm | |
| Една приятелка ми каза за нея и аз я накарах да ми я купи и ето резултата - станах фен на поредицата. | |
|
| |
Кейт Фелър
Брой мнения : 22 Join date : 09.04.2010
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Пет Май 14, 2010 6:35 pm | |
| Ровех се за някое форумче и хоп...Попадам на форума на Ири (tessairiqs Love ya!)И нали отначало не знаех за таз поредица...Направих си герой,тя ми направи забележка...Малко по-късно я попитах откъде мога да си взема взема книгите. С баща ми отидохме до Т-маркета и аз си взех първата книга.Прочетох я за една седмица и се влюбих. Веднага при баща ми за втората книга...Обаче уговорката ни беше да ми взима книгите веднъж на месец. Прочетох Измамена за ден и половина и се влюбих в поредицата. И сега съм едва на третата книга,ама не мога да се спра и постоянно мрънкам на тате да ми вземе третата книга,за да може да си взема и Непокорна. | |
|
| |
alinkaa_
Брой мнения : 9 Join date : 20.05.2010 Age : 28 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Чет Май 20, 2010 10:33 pm | |
| бях в метрото и видях голям биоборд на Белязана и веднага ми хареса резюмето и ми я купиха прочетох Измамена ии се влюбих още повече в поредицата и сега и аз мрънкам за третата книга | |
|
| |
Nuriko
Брой мнения : 87 Join date : 24.03.2010
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Чет Юни 03, 2010 7:28 pm | |
| Еми беше миналата зима на коледния панаир. Бях си набелязала на куп да си взема всички книги, който исках - главно поредицата Здрач и първите три на Дневниците на вампира. Е имаше и няколко не на вампирска тематика, но като я видях и Белязаната реших да й дам шанс и си я взех. Признавам, че преди да я прочета бях малко скептична спрямо книгата, макар и да знаех за какво ще става въпрос. | |
|
| |
perla333
Брой мнения : 75 Join date : 22.11.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Пет Юни 04, 2010 12:20 am | |
| Бях в Шумен и се ровех из едни сайтове. И в един форум, на който бях попаднала наскоро видях че има фен превод на "Белязана". Прочетох само първите 14 глави (само те бяха качени тогава) и не спах цяла нощ...Много ме грабна книгата. Но после книгата излезе, а фен-превода не беше готов и всъщност си я дочетох в книжен вариант. Няма смисъл да казвам, че поредицата е супер и съм много нетърпелива за 5-та. | |
|
| |
sexy_96
Брой мнения : 24 Join date : 25.04.2010
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Пон Юни 07, 2010 10:39 pm | |
| Ами видях първата книга в една книжарница преди няколко месеца. Записах си заглавието й, но не я потърсих. Малко след това попаднах на този сайт, когато един ден реших да я потърся. Прочетох резюмето и много ми хареса, а когато се докопах го книгата бях омагьосана и така стана всичко. Сега искам да прочета всичките книги и чакам 5-тата. | |
|
| |
crazy_954
Брой мнения : 84 Join date : 25.06.2010 Age : 29 Местожителство : гр.Ямбол
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Сря Юни 30, 2010 11:59 pm | |
| Ами аз разбрах за нея оT book.store.bg там беше по едно време на първа страница Белязана(след това и другите разбира се бяха)и така , харесах си я и на другия ден на път към училище си я купих.Още в училище я зачетох,у нас я допрочетох. | |
|
| |
Samantha
Брой мнения : 77 Join date : 06.04.2010
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Чет Юли 01, 2010 12:11 am | |
| - bianka написа:
- Определено беше любов от пръв поглед.Когато прочетох първата и ме завладя тотално.За поредицата разбрах от издателството.
Същото. Всъщност разбрах от тема за издателството във форум. А и честно да си кажа корицата изигра доста голяма роля за любовта от пръв поглед | |
|
| |
violet
Брой мнения : 23 Join date : 05.07.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Пон Юли 05, 2010 3:47 am | |
| При мен всичко започна с рожденния ми ден. Преди знаех а поредицата, но не и бях обърнала внимание, поради това, че ми се струваше безинтересна. Та така де, родителите ми всяка година ми подаряват книги и тази година обичаят се повтори :д Понеже съм фенка на вампирските истории ( е малко пресилено е фенка, но пък родители.. за всичко се хващат ;д) те се бяха спряли на Белязана. Реших в крайна сметка да и дам шанс и още на същата вечер започнах да я чета. И след 3 глава се отказах :д.. прекалено объркана ми се стори и в крайна сметка безинтересна. Та книжката стоя на бюрото 2-3 седмици , въпреки, че доста от приятелите ми вече бяха прочели всичките книги преведени на български и ме убеждаваха да продължа да чета. и на тях им е била малко странна и объркана в началото, но се пристрастили :д.. Послушах ги и дочетох книгата за буквално по малко от 24 часа. Дори и Здрач не ме беше впленявал толкова. Веднага си взех наведнъж Измамена и Избрана и сега почвам да чета Непокорна. Определено не беше любов от пръв поглед, но пък на кой му пука - важното е, че все пак се зароди любов.. | |
|
| |
Nuriko
Брой мнения : 87 Join date : 24.03.2010
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Пет Юли 09, 2010 2:25 am | |
| Започнах да чета едно лято - скука и Тери Брукс. В резултат прочетох всичките му 12 книги за месец и после исках още нещо да чета, така че продължих с друга фантастика.
Вампирите и тази поредица по-конкретно. Взех си Белязана на коледния панаир миналата година. Планирах да си купя само Здрач поредицата и Дневниците, за тази бях малко скептична, но защото не открих една други книга, която исках реших да я проблам. веднага се влюбих в нея и оттогава следващите са първите в списъка ми. | |
|
| |
sveti9505
Брой мнения : 460 Join date : 24.01.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Чет Юли 22, 2010 4:46 pm | |
| на мен ми ги препоръчаха ... | |
|
| |
PacoRedbirdTheUntamed
Брой мнения : 32 Join date : 19.08.2010 Age : 30 Местожителство : Търговище
| |
| |
neznainata
Брой мнения : 9 Join date : 27.08.2010
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Вто Авг 31, 2010 10:53 pm | |
| Обичам да чета книги и се ровех в няколко онлайн магазина. И както си се ровех, попаднах на Непокорна, прочетох откъса и се влюбих. | |
|
| |
Nonnie
Брой мнения : 28 Join date : 31.08.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Сря Сеп 01, 2010 5:09 am | |
| Една приятелка си беше купила първата и четеше в час . Корицата привлече вниманието ми ,а по-късно прочетох и резюмето,което ми хареса също. След като я прочете ми я даде и на мен . | |
|
| |
mims
Брой мнения : 127 Join date : 22.01.2010 Age : 29 Местожителство : prd
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Нед Окт 10, 2010 1:12 am | |
| Първо я видях в един магазин и разгледах за какво долу-горе иде реч.След няколко дни си я купих.. | |
|
| |
miss_vampire
Брой мнения : 18 Join date : 23.10.2010 Местожителство : Russia/Caldwell *now*
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Съб Окт 23, 2010 8:45 pm | |
| Амиии няколко дни преди Коледа с двете ми най-добри приятелки решихме да си разменим подаръци и така стигнахме до извода, че и трите искаме книги. Отидохме до Хеликона ии Роро ми каза, че имало едно момиче, което ходи в училище за вампири. Стана ми интересно, намерих книгата, прочетох резюмето и казах "Искам я!". Роро няколко пъти ме попита дали съм сигурна и аз все път казва категорично Да иии така започнах да следя поредицата. | |
|
| |
SummerWhite
Брой мнения : 197 Join date : 19.05.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Нед Окт 31, 2010 5:58 pm | |
| Амии аз влязох с приятелки в магазин на ЦБА и там бяха изложени на един рафт и веднага като видях корицата ми привлече внимаието Попринцип съдя книгата по корицата, което не трябва да е така. Но въпреки това като прочетох резюмето веднага със следващата стипендия си я купих и сега съм супер зарибена | |
|
| |
diditto
Брой мнения : 54 Join date : 07.11.2010 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Нед Ное 07, 2010 6:05 pm | |
| Братовчедка ми ми я даде да чета книгата. Сега съм на втората книга ( "Измамена" ). Много е хубава. | |
|
| |
sis0
Брой мнения : 49 Join date : 01.11.2010 Age : 27 Местожителство : Varna
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Нед Ное 28, 2010 3:13 am | |
| Един ден (през лятото) бех на лозе и решихме с баба ми да отидем до града в кауфлант и книгата ми взе очите и веднага започнах да врънкам баба си да ми я купи.Тя отказваше но аз продълзавах да я врънкам и накрая се отказа и ми я купи | |
|
| |
liuba2007
Брой мнения : 33 Join date : 30.11.2010 Age : 40 Местожителство : Добрич
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Сря Дек 15, 2010 8:23 pm | |
| Първата книга Белязана си я взех от каулфлант прочетох я половината хареса ми и си порячах и другите от store.bg | |
|
| |
Neko Admin
Брой мнения : 276 Join date : 13.02.2010 Age : 34
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Чет Дек 16, 2010 7:09 pm | |
| Един ден през януари (2010) нещо си ровех из нета и ми изникна и поредицата "Училище за вампири". Дори не знаех коя след коя е, ама от примерните глави се зарибих и реших, че трябва да си ги купя. Започнах да си събирам пари, ама се сетих, че мога и от нета да ги намеря. Намерих ги на аглийски и прочетох първа и втора до половината. После попаднах на форума и , поне според мен, по чиста случайност спечелих четвъртата книга. И така... | |
|
| |
Angell_from_Hell
Брой мнения : 21 Join date : 12.12.2010
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Вто Яну 04, 2011 4:21 am | |
| Аз не бях чувала за поредицата допреди... няма и месец.Как намерих книгите?Първо трябва да отбележа че живея в малък град и нашата книжарница,колкото и странно да звучи няма книги.Та бяхме на екскурзия в Банско и аз бях решила да си купя Здрач(поточно новолуние) ама в книжарниците книгите ги нямаше и продавачката ми препоръча тези книги аз разгледах книжките,почудих се доста ама реших че няма да се прибера с празни ръце и си купих Белязана.Прочетох я за седмица,а преди 3 дни си взех и Измамена, вече съм преполовила и нея,а най-хубавото е че в петък имам имен ден и ще получа и Избрана.И така май е любов от пръв поглед, защото една приятелка ми даде да чета Здрач преди това и тя не ме грабна толкова, ама аз май се поувлякох | |
|
| |
Sin.GirL
Брой мнения : 5 Join date : 08.01.2011 Age : 28 Местожителство : Morganville, Texas
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Съб Яну 08, 2011 5:16 am | |
| Ами видях корицата на първата книга и много се заинтересувах и питах няколко приятелки дали са чели самата книги, и разбрах че една приятелка ще си събира поредицата и се съгласи да ми даде и аз да ги чета и така супер много се зарибих по поредицата още след като прочетох първата книга. | |
|
| |
fallen_angel
Брой мнения : 79 Join date : 01.01.2011 Age : 28 Местожителство : In Darkness
| |
| |
rose_hatayaii
Брой мнения : 25 Join date : 10.09.2010
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Нед Яну 16, 2011 3:22 am | |
| Ами аз се 4удех между две книги но тази ме грабна с корицата и затова си я взех и когато я про4етох останах много доволна от избора си,определено си заслужаваше | |
|
| |
Devil's little sister
Брой мнения : 74 Join date : 22.02.2011 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? Вто Фев 22, 2011 4:21 am | |
| Аз намерих някакъв форум на книгата( не този),проучих я и тя взе че ми хареса | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Как започнахте да четете книгите? | |
| |
|
| |
| Как започнахте да четете книгите? | |
|