House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Burned/Изпепелена

Go down 
+34
rose_hatayaii
Lara
patrik4oz
vampire*
miss_vampire_
BloodyRose
Neko
diditto
Silvi
mime93
byh4o
sis0
miss_vampire
Ghardian
sun_vampire
Shtefitu
houseofnight
sisinata
neznainata
starokina
crazy_954
lazy
Lisa532Kristian
jossy15
desssiii
ev125
maksima
hon_fan
Zi_Erik
Mitternacht
puzzle
perla333
avroro
BleedingDust
38 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
АвторСъобщение
BloodyRose

BloodyRose

Брой мнения : 64

Burned/Изпепелена - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyСря Дек 22, 2010 5:24 pm

Не не. Аз никъде не съм казала, че фен превода е забранен. Даже ви поздравих че го правите! Има хора на които наистина им харесва предполагам. Мисълта ми беше единствено, че беше странно така яростно" да се нахвърляте върху celest_skellyn при положение че не е в чак такава огромна грешка. А и да е какво значение има. Всеки има право на мнение нали така. ^^
Върнете се в началото Go down
Neko
Admin
Neko

Брой мнения : 276

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyСря Дек 22, 2010 9:16 pm

Аха, виждам, че явно нямам право и мнение да напиша, защото едва ли не подценявам труда ви!
Ще ви кажа, че тези, които са прочели книгите дори на фен превод , не биха дали пари за реалния превод на книгата. На много хора не им пука какво е качеството на превода, интересува ги историята. Аз например имам "Реликвите на смъртните" от фенпревод и не съм си купила книгите, макар че обожавам поредицата. Но четвъртата книга от тази поредица ще си я взема, защото НЯМА ДА ИМА фенпревод.
Петте книги, които мога да ви предложа за превод , понеже попитахте много "учитиво" са :
1. "Сойка-присмехулка" (трета част от трилогията "Игрите на глада")- Сюзан Колинс
2. " Град на паднали ангели" (четвърта част на "Реликвите на смъртните")- Касандра Клеър
3. The Incarceron series (2 части)- Катрин Фишър
4."Танц с дракони" (петата част на "Песен за огън и лед"- Джордж Р. Р.
5. "Мартин"Пътуването в Ада"- Брайън Перо

Тази последната е на френски, бонус ви е, виждам,че се стараете много.
Също, не знам за кой сайт сте сметнали, че съм писала, че е спонсориран от "Софтпрес". Ако случайно не знаете, ТОЗИ сайт тук, е спонсориран от "Софпрес". Интересно ми е как може точно модератор да ме пита мен това.
И накрая бих искала да спомена и любимото ми от обидите ви, че съм нямала с какво да мисля. Е, явно имам, за да смятам, че е напълно безсмислено да се прави фен превод на книга, за която се очаква да излезе на пазара до седмица след бъдещото приключване на този превод!Това ако не е подливане на вода, здраве му кажи.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyСря Дек 22, 2010 9:55 pm

Може ли най - накрая да спрем? Писна ми от глупави спорове. За една книга цял апокалипсис вдигнахме(отнася се и за Азалия).
Neko
Admin
Neko

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyСря Дек 22, 2010 10:16 pm

Един смислен коментар. Споделям мнението ти. Но наистина, щом сте толкова старателни, започнете да се занимавате и с други поредици, не само с "Дома на Нощта". И не го казвам като дразнене, правя предложение. Лично аз смятам да започна да превеждам "Сойка-присмехулка", ако не я издадат до края на януари.
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyСря Дек 22, 2010 10:23 pm

Ами за сега превеждаме още 7 обаче е доста тръдно, не самите книги, а броя им, поне аз съм с три. Книгата която казваш не съм я чувала, само за The Incarceron бях чувала. Може ли да те помоля да ми пишеш на личен с някакво предложение за вампирска книга за превод, освен тези, защото съм тотално забила. Ако не те затруднявам, разбира се.
"Дома на нощта" няма да ми се повтори да превеждам, бъди сигърна в това.
miss_vampire_

Брой мнения : 33
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyЧет Дек 30, 2010 3:09 am

Супер! Нямам търпение. Много ми е гадно, че така се случва със Зоуи. Също така не ми е по-малко мъчно и за Стиви Рей. Embarassed
vampire*

vampire*

Брой мнения : 8

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyВто Яну 04, 2011 2:10 am

A излезе българската корица на Изпепелена и е със Стиви Рей можете да я видите в каталога на СофтПрес!!!
crazy_954

crazy_954

Брой мнения : 84
Местожителство : гр.Ямбол

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyВто Яну 04, 2011 2:35 am

vampire* написа:
A излезе българската корица на Изпепелена и е със Стиви Рей можете да я видите в каталога на СофтПрес!!!

Къде е, аз не я намирам в сайта им,нито във Фейсбук... ? ако може прати линк
http://eclipsethemovie.com
vampire*

vampire*

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyВто Яну 04, 2011 4:09 am

Аз наскоро си взех "Изкушена" и тогава ми дадоха последния каталог на СофтПрес и в него я има, но пише че е предстоящо заглавие. Аз също я търсих много в нета но я няма за съжаление.
crazy_954

crazy_954

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyВто Яну 04, 2011 4:16 am

vampire* написа:
Аз наскоро си взех "Изкушена" и тогава ми дадоха последния каталог на СофтПрес и в него я има, но пише че е предстоящо заглавие. Аз също я търсих много в нета но я няма за съжаление.

А снимка поне няма ли как да направиш : ГСМ, фотоапарат,скенер.. ? плз мн искаме да я видим Sad
vampire*

vampire*

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyВто Яну 04, 2011 5:13 am

Утре ще кача защото сега снимките стават направо отврат защото светлината е лоша. Не се сърдете моля ви!!!
vampire*

vampire*

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyВто Яну 04, 2011 5:29 pm

https://www.facebook.com/photo.php?pid=494130&id=100000389783782#!/photo.php?fbid=179486338741024&set=a.114855658537426.12967.100000389783782

Това е линка снимката не е много добра, но просто не става много хубаво!!!
crazy_954

crazy_954

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyСря Яну 05, 2011 5:36 pm

Ето я корицата
Burned/Изпепелена - Page 3 Pic

Предстояща наличност : 31.01.2011
vampire*

vampire*

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyЧет Яну 06, 2011 1:39 am

Ооо дам така е много по-добре. Very Happy Къде я намери???
patrik4oz

patrik4oz

Брой мнения : 3

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyЧет Яну 06, 2011 1:48 am

Леле! Корицата е УНИКАЛНА!!!! Нямам търпение да излезе на български защото започва да ме боли главата от тоя смотан лаптоп, а и е по-лесно да я четеш на бг от колкото на английски......Стигнах до 3-та глава и започнах малко по малко да се затруднявам с превода...Може ли някой да ми каже къде се намира фен-превода? Благодаря Ви предварително Smile
crazy_954

crazy_954

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyЧет Яну 06, 2011 2:56 am

patrik4oz написа:
Леле! Корицата е УНИКАЛНА!!!! Нямам търпение да излезе на български защото започва да ме боли главата от тоя смотан лаптоп, а и е по-лесно да я четеш на бг от колкото на английски......Стигнах до 3-та глава и започнах малко по малко да се затруднявам с превода...Може ли някой да ми каже къде се намира фен-превода? Благодаря Ви предварително Smile

Превода вече го спряхме, тъй като книгата излиза на български на 31 Януари, а до тогава нямаше да успеем да я преведем. Колкото до английската версич- и аз я четох до към 11,12 глава, но друго си е да я четеш готово преведена Very Happy
Lara

Lara

Брой мнения : 171

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyЧет Яну 06, 2011 3:45 am

crazy_954 написа:
Ето я корицата
Burned/Изпепелена - Page 3 Pic

Предстояща наличност : 31.01.2011

<3 Невероятна!!!
И момичето е супер красиво.
Някой знае ли как се казва,от къде е ..?Изобщо някой има ли някаква информация за кориците?
patrik4oz

patrik4oz

Брой мнения : 3

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyСря Яну 12, 2011 3:26 am

Превода вече го спряхме, тъй като книгата излиза на български на 31 Януари, а до тогава нямаше да успеем да я преведем. Колкото до английската версич- и аз я четох до към 11,12 глава, но друго си е да я четеш готово преведена Very Happy [/quote]

Дам така си е. Мерси за информацията Smile
rose_hatayaii

rose_hatayaii

Брой мнения : 25

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyПет Яну 14, 2011 5:59 pm

българската корица е много хубава.с нетърпение 4акам да излезе Very Happy
Neko
Admin
Neko

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyПет Яну 14, 2011 6:02 pm

Е, след като я харесваш толкова много, можеш да участваш в конкурса за книгата Smile
rose_hatayaii

rose_hatayaii

Брой мнения : 25

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyВто Яну 18, 2011 2:03 am

еми попринцип нямам много късмет в такива конкурси и досега не съм печелила и после все се разочаровам,но може и да опитам пак,нищо не ми пречи все пак.Благодаря за идеята Smile
Presy96
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyЧет Яну 20, 2011 5:37 pm

Хора, търсих превода на Изпепелена, но не го намерих. Става ли да ми пратите линк? Embarassed
Zoq

Zoq

Брой мнения : 6
Местожителство : България/Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyЧет Яну 20, 2011 9:06 pm

Супер!Най-накрая !А някой знае ли дали това ще е последната част?
sis0

sis0

Брой мнения : 49
Местожителство : Varna

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyЧет Яну 20, 2011 9:34 pm

Това не е последната част до колкото чух са 12 книгите но незнам дали Софт-Прес ще продължи да ги издава Smile
crazy_954

crazy_954

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyПет Яну 21, 2011 12:29 am

sis0 написа:
Това не е последната част до колкото чух са 12 книгите но незнам дали Софт-Прес ще продължи да ги издава Smile

Разбира се, че ще ги издава докрай Smile Само да са живи и здрави авторките, че да видим Зоуи като зрял вампир и всичко около новия й живот... Wink
kokalwe

kokalwe

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyВто Яну 25, 2011 10:54 pm

Оооо, вече нямам търпение да излезне!
crazy_954

crazy_954

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyПет Яну 28, 2011 12:04 am

Днес като ходих до книжарницата и видях, че книгата е излязла, а нали уж беше на 31?
Neko
Admin
Neko

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyПет Яну 28, 2011 7:04 am

http://www.soft-press.com/goto.htm?http://www.soft-press.com/srchead.html?com=viewall&viewbook=852

В сайта на издателството също пише,че книгата не е налична. Нямам идея какво се е получило, но и аз днес попаднах на една книга, за която също беше написано в нета, че ще излезе на 31-ви и то точно в сайта на издателството, което се занимава с издаването й. Нямам обяснение за случилото се.
Това обаче в никакъв случай не намалява срока за участие в конурса ни или времето, необходимо за журиране. Единственото, което мога да кажа, е всички, които са участвали в конкурса и имат надежди, че могат да са победители, да не си купуват книгата преди резултатите да излязат Smile
crazy_954

crazy_954

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyПет Яну 28, 2011 4:00 pm

Да, разбира се. Аз само я огледах добре,но не се изкуших да я купя. Вече участваме в конкурса и ще чакаме другата седмица резултатите. Успех на участниците Smile
krasi
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyВто Фев 01, 2011 12:24 am

[i]извинете какъв е този конкурс и как да се запиша ??
Благодаря предварително . Smile
crazy_954

crazy_954

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyВто Фев 01, 2011 12:51 am

krasi написа:
извинете какъв е този конкурс и как да се запиша ??
Благодаря предварително . Smile

[i]Конкурсът вече приключи.
sis0

sis0

Брой мнения : 49
Местожителство : Varna

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyСря Фев 02, 2011 8:09 pm

Боже току-що си я купих невероятна е!!! cheers study lol!
perla333

Брой мнения : 75

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyСря Фев 02, 2011 8:53 pm

Аз още не съм си я взела Sad
bunny

Брой мнения : 4
Местожителство : Yambol,Bulgaria

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyСъб Фев 05, 2011 2:46 am

вчера си купих книгата страхотна е!!! вече съм до 26-та глава... сигурно до утре ще съм я прочела и не знам как ще дочакам до излизането на следващата ...дано поредицата да има хубав край... последните няколко книги завършват тъжно ,което знам че донякъде е неизбежно,защото трябва да се поддържа интереса...но аз ..както може би и вие.. искам след всичко това напрежение нещата да си отидат по местата .. само можем да тръпнем в очакване на всяка следваща книга ,за да изживяваме отново и отново приключенията на любимите ни герои : )))
perla333

Брой мнения : 75

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 EmptyСъб Фев 05, 2011 4:08 am

Днес най-накрая си я взех (3 дена чакам да я докарат в книжарницата..) ии вече я прочетох. Нямам търпение за следващата!! Радвам се, че нашето момиче вече се завърна, но ми е страшно интересно как ще се развият работите между Стиви Рей и Репхайм...Охх, да излиза по-скоро следващата Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Burned/Изпепелена   Burned/Изпепелена - Page 3 Empty

Burned/Изпепелена
Върнете се в началото 
Страница 3 от 4Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Сваляне на книгите (на английски/руски)
» Спечелете "Изпепелена"!

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
House of Night  :: Домът на Мрака :: Книгите-
Идете на: