| Любими цитати | |
|
+11zoui sveti9505 House_of_night Dellen foxracing interneda ev125 Zi_Erik bianka some_freak Eva Stark 15 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Eva Stark
Брой мнения : 9 Join date : 04.01.2010 Age : 28 Местожителство : In the Middle of Nowhere
| Заглавие: Любими цитати Пет Яну 08, 2010 7:26 pm | |
| Ами видях, че няма такава тема и реших да пусна , защото аз поне имам хиляди лщбими цитати и тръгнах да разглеждам за такава тема, ноо не намерих. А за моите любими цитати... Имам ги записани на едно листче вкъщи и като се прибера ще едитна за да си ги добавя. Като цяло са разни, на които съм се спуквала от смях или пък съм открила някакъв дълбок смисъл... Абе ще видите | |
|
| |
some_freak
Брой мнения : 24 Join date : 10.02.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Любими цитати Вто Фев 16, 2010 2:37 am | |
| Измамена: После всички си легнахме. Самотата се беше изпарила от стаята. И тъкмо преди да заспя, прошепнах: - Благодаря, че не ме оставихте сама. Не бях сигурна дали го казвам на приятелите си, на богинята или на Стиви Рей.
--------------------------------- Точно тези думи на Зоуи нах - много ме натъжиха.... ;( | |
|
| |
bianka
Брой мнения : 107 Join date : 09.02.2010
| Заглавие: Re: Любими цитати Вто Мар 09, 2010 4:24 pm | |
| Избрана:
''Бях луда по Хийт и по кръвта му.Ерик беше изумителен и наистина го харесвах.А Лорън беше прелестен.Боже,колко бях скапана.'' | |
|
| |
Zi_Erik
Брой мнения : 278 Join date : 08.03.2010 Age : 28 Местожителство : ..Somewhere...
| Заглавие: Re: Любими цитати Вто Мар 09, 2010 5:19 pm | |
| Избрана :
- Мяу! - Нацупеният глас на Нала ме предупреди да разтворя ръце точно преди котката да се хвърли върху мен. Прегърнах я. - Някой ден ще скочиш твърде бързо и ще паднеш по задник - усмихнах се аз. - Като Неферет.
Избрана :
"Както обикновено, Нала безупречно обобщи живота ми : малко смешен, малко страшен и повече от объркан." | |
|
| |
ev125
Брой мнения : 71 Join date : 04.03.2010
| Заглавие: Re: Любими цитати Сря Мар 31, 2010 12:14 am | |
| Любимия ми е като този на bianka | |
|
| |
interneda
Брой мнения : 19 Join date : 03.04.2010
| Заглавие: Re: Любими цитати Съб Апр 03, 2010 9:36 pm | |
| Аз си ги записвам..... ( сори ама съм ги записвала без да пиша кое от коя книга е)
Болката в главата ми беше остра, но продължи само секунда, преди мракът да ме обгърне...
Тайни...мистерий...магия...истинска красота и сила...
Чисти като въздуха, предани като огъня, мъдри като водата, съпричастни като земята, искрени като духа...
Нощта избра теб. Твоята смърт ще бъде твое начало. Нощта те зове, вслушаи се в нежния й глас. Твоята съдба те очаква е Дома на нощта.
Най-добрата част от красотата не може да бъде изобразена на никоя картина...
Вярвай в себе си и ще намериш правилният път. Но помни, тъмнината не невинаги означава зло, както светлината не винаги носи добро.
...Вода! Ужасно е...толкова тъмна и студена. Всичко се обърка...Не мога... | |
|
| |
foxracing
Брой мнения : 14 Join date : 06.05.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: Любими цитати Чет Май 06, 2010 11:08 pm | |
| Непокорна Най ме радва Aфродита: "Тримата глупаци, много сте зле - включи се Афродита. -В първия момент визкликвате "O,да, вярваме на Никс"в после обяснявате как нямате доверие на Зоуи. Зоуи е избраната,Никой новак или вампир в историята не е имал толкова дарби дадени лично от Никс. Замислете се малко,а?"
Непокорна: Друг пак на Афродита: "О,нима? Ето и една гореща новина за тримата глупаци. Последното ми видение е свързано със смъртта на Зоуи, след което в света настъпва тотален хаус.И познайте кой е отговерен за това? - Тя замълча и огледа всеки един от тях. - Вие. Зоуи беше убита, защото вие и обърнахте гръб" | |
|
| |
Dellen
Брой мнения : 24 Join date : 26.02.2010 Age : 30 Местожителство : The city of clouds and rainbows
| Заглавие: Re: Любими цитати Пет Май 07, 2010 2:25 am | |
| Белязана:-Мамка му!Зоуи е шибан изрод! | |
|
| |
House_of_night
Брой мнения : 51 Join date : 05.05.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: Любими цитати Пон Май 10, 2010 10:46 pm | |
| - Zi_Erik написа:
- Избрана :
- Мяу! - Нацупеният глас на Нала ме предупреди да разтворя ръце точно преди котката да се хвърли върху мен. Прегърнах я. - Някой ден ще скочиш твърде бързо и ще паднеш по задник - усмихнах се аз. - Като Неферет.
Избрана :
"Както обикновено, Нала безупречно обобщи живота ми : малко смешен, малко страшен и повече от объркан." Точно като мойте. | |
|
| |
sveti9505
Брой мнения : 460 Join date : 24.01.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Любими цитати Чет Авг 19, 2010 2:12 am | |
| | |
|
| |
zoui
Брой мнения : 35 Join date : 22.08.2010 Age : 27 Местожителство : Тулса,Оклахома
| Заглавие: Re: Любими цитати Нед Авг 29, 2010 5:14 pm | |
| Преследвана: "Огледах се и изохках от изненада.Оказа се,че съм облечена с съвсем къса кожена рокля с голямо остро деколте отпред и отзад.Беше бяла и украсена с ресни,пера и черупки от миди.които блестяхя на лунната светлина.По нея имаше сложни фигури и невероятно красиви рисунки. Ама страхотно въображение,нали?" Тези думи на Зи най-ме кефят | |
|
| |
Lara
Брой мнения : 171 Join date : 04.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Любими цитати Вто Дек 07, 2010 3:29 am | |
| "От думите и лъхаше толкова фалш,колкото от циците на Памела Андерсън.." "...И трето,няма да говоря за Ерик с теб,госпожице Свирка" Има и други,но само тези знам на изуст. | |
|
| |
Наташа Рен
Брой мнения : 67 Join date : 27.02.2011 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Любими цитати Вто Мар 01, 2011 7:38 pm | |
| Избрана -Този човек е проклет лайнян пуяк. -Бабо! -Зоуи,пиленцето ми,на глас ли нерекох съпруга на майкати проклет лайнян пуяк? -Да, бабо. Тя ме погледна.черните и очи блестяха. -Хубаво ----------------- Баба Редбърд е страхотна | |
|
| |
Devil's little sister
Брой мнения : 74 Join date : 22.02.2011 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Любими цитати Пон Мар 21, 2011 5:36 pm | |
| Дарий влезе в кръга, разделяйки хлапетата, сякаш беше Моисей,прокарващ път през морето за свойте хора.
Това незнам кой го беше казал
Като казваш "Паднал", имаш предвит,че вече не е готин пич с бели криле и арфа в ръцете
| |
|
| |
Наташа Рен
Брой мнения : 67 Join date : 27.02.2011 Age : 27 Местожителство : София
| Заглавие: Re: Любими цитати Пон Мар 21, 2011 11:30 pm | |
| | |
|
| |
djill_christian
Брой мнения : 77 Join date : 18.12.2010 Age : 33 Местожителство : Русе
| Заглавие: Re: Любими цитати Пет Май 27, 2011 3:51 am | |
| | |
|
| |
zoui
Брой мнения : 35 Join date : 22.08.2010 Age : 27 Местожителство : Тулса,Оклахома
| Заглавие: Re: Любими цитати Нед Юни 05, 2011 5:28 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Любими цитати | |
| |
|
| |
| Любими цитати | |
|