House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Eva Stark

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Eva Stark

Eva Stark

Брой мнения : 9
Местожителство : In the Middle of Nowhere

Eva Stark Empty
ПисанеЗаглавие: Eva Stark   Eva Stark EmptyСря Яну 06, 2010 1:47 am

Ами, здравейте Very Happy .
Казвам се Ева, на 13 съм, живея в София. Уча в 7мо СОУ и съм седми клас.
Запалих се по поредицата през лятото, когато бях във Лондон - видях книгите, сториха ми се интересни и взех, че си купих първата, втората и третата (не се учудвайте, чета хипер бързо, дори и на английски).
Слушам много музика, всякаква, но най-вече рок. Любимите ми изпълнители се сменят всяка седмица. Чета много, главно фентъзи литература (а напосладък много често и на английски, че ми се изчерпаха интересесните книги, преведени на български). Не бих казала, че гледам много телевизия и си нямам любими предавания, сериали (такива никога не съм гледала), ама си имам любими филми - те също се променят през около ... месец, да кажем. Любимите ми предмети в училище са литературата и извънкласните ми занаятия с учителката по музика. И като заговорих за това, може да се каже, че пеенето ми става, но не е от най-добрите, и все пак обичам да пея. Свиря на китара (тази година не, защото цялата тая работа с кандидатстването...) и пиано (учих се сама, когато бяхвтори клас). Обичам да рисувам и някой приятели твърдят, че ме бива, нещо в което не съм сигурна, и това ме вади до мисълта, че може и кача някой от рисунките си на героите, зада поискам вашето мнение за тях. Писала съм фикове и кратки разказчета, но никой не ги е чел, защото все се напъвам да ги завърша преди да ги покажа, а така и не завършвам някой от тях.
Хмм... не знам какво друго мога да кажа, така че ако мислите, че съм пропуснала нещо питайте Smile
Върнете се в началото Go down
melrose

melrose

Брой мнения : 635
Местожителство : somewhere over the rainbow...

Eva Stark Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Eva Stark   Eva Stark EmptyСря Яну 06, 2010 2:57 am

Добре дошла! Кой ти е любимият компот? Коя ти е любимата група? Топ 5 на най-често препрочитани от теб книги.
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Брой мнения : 527
Местожителство : [Kaeleer]

Eva Stark Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Eva Stark   Eva Stark EmptyСря Яну 06, 2010 4:32 am

Хей, здрасти!
Определено трябва да пуснеш рисунките! Аз съм с две ръце и два крака "За"! Много обичам лично творчество. И ама ти сериозно ли с пианото... самичка? Евала! Много харесвам хора, на които изкуството им идва отврътре.
http://hotboys-bg.heavenforum.com/portal.htm
Eva Stark

Eva Stark

Брой мнения : 9
Местожителство : In the Middle of Nowhere

Eva Stark Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Eva Stark   Eva Stark EmptyПет Яну 08, 2010 1:21 am

Кой ти е любимият компот? Ами, не пия много компоти, но много обичам от дюли и малини (не заедно, де)
Коя ти е любимата група? Ами от много малка винаги съм харесвала Aerosmith, но сега съм малко на вълна Red Hot Chili Peppers, Black Sabbath, Ози Озбърн..
Топ 5 на най-често препрочитани от теб книги. Не съм сигурна дали е точно така, но ето:
1) Хари Потър 5,6 и 7 държат първо място заедно, защото започнах да чета поредицата, когато бях на 6 и оттогава хиляди пъти съм препрочитала книгите, но най-вече тези. (Реших да не слагам другите в класацията, защото ще ми свършат местата)
2) Сребърен медал печелииии...Новолуние и най-вече главата "Семейство". Имаше период, в който хипермного харесвах върколаците, а онази глава и досега мие любима от цялата поредица.
3) A House of Night: Hunted. Да, и аз мисля че трето място е много малко, но открих поредицата наскоро и така...
4) Артимис Фоул - всичко без The Lost Colony. Голяма фенка съм на Артемис и за последната книга... ами излезе на скоро и нямах време да я чета много.
5)Септимъс Хийп: Полет. По едно време, докато не ме биваше толкова с английския очаквах с нетърпение третата да излезе на български и препрочитах и препрочитах и накрая си купих третата на английски. И се разочаровах когато след 2 месеца излезе на български (е, все пак я имам и на двата езика)
И се чудя дали да не включа 6то място за Ерагон... Мне, по-добре не.

Bleeding Dust, рисунките ще ги пусна специално за теб (само да ги пооправя малко), и да, сама се научих да свиря на пианото(даже помня как накарах майка ми и баща ми да ми вземат пиано за Коледа една година и понеже знаех нотите горе-долу започнах да си отбелязвам самите ноти с цифрички, докато не ги научих хубаво Smile )
Sponsored content

Eva Stark Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Eva Stark   Eva Stark Empty

Eva Stark
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Джеймс Старк (James Stark)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите