| За какво си мислите в този момент? | |
|
+27SummerWhite djill_christian miss_vampire sveti9505 PacoRedbirdTheUntamed Queen_of_the_Damned Lady_Mi crazy_954 violet jossy15 BLooDyKiSs Джо Мондюр tessairiqs __Silver__ bianka Nereya Morganville_Lady valzzi Дени MANIACHKATA Rosemarie Hathaway BloodyRose mims l0ve_erik Lady_Di Mitternacht melrose 31 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Lonely_Vampire
Брой мнения : 112 Join date : 30.01.2011 Age : 58 Местожителство : in the dark
| Заглавие: Re: За какво си мислите в този момент? Вто Фев 01, 2011 4:51 am | |
| мисля си, трябва да влизам в банята и да лягам, че утре ме чака работа | |
|
| |
KassyCobain*
Брой мнения : 26 Join date : 01.02.2011 Age : 28 Местожителство : навсякъде и по всяко време.
| Заглавие: Re: За какво си мислите в този момент? Вто Фев 01, 2011 10:50 pm | |
| Мисля име. Много мразя да измислям имена, а са ми се изчерпали идейте. И същи си мисля как трябва да звънна на Яни и тя ще ми измисли името. Но тя сигурно е с гаджето и с Мими, тоест няма да има време да мисли. Така че - мисля име. | |
|
| |
Sky
Брой мнения : 209 Join date : 31.12.2010 Age : 74
| Заглавие: Re: За какво си мислите в този момент? Сря Фев 02, 2011 1:46 am | |
| какво име? мога ли да се предложа за мислител Мисля, колко е хубаво когато помаган на някого. Това във връзка с едно коте, което се опитвам да спася. Някой иска ли да си вземе у дома котка? Когото оздравее разбира се. | |
|
| |
KassyCobain*
Брой мнения : 26 Join date : 01.02.2011 Age : 28 Местожителство : навсякъде и по всяко време.
| Заглавие: Re: За какво си мислите в този момент? Сря Фев 02, 2011 2:14 am | |
| Трябваше да е нещо мъжко, да не започва с Дж и да звучи сладко. Но аз го измислих, в крайна сметка ще е Франки. (MCR са виновни... кой ги е карал да имат такива хубави китаристи?!)
Мисля, че ме боли главата, при това много, че утре няма да ходя на кино и че искам да ида на пазар. И също измислям кои филми да включа в movie day-а в четвъртък. Последната част на Хари Потър със сигурност, мисля си и за "Реквием за една мечта" и нещо с Джони Деп, по възможност... "Едуард Ножиците"? "Суини Тод"? | |
|
| |
SummerWhite
Брой мнения : 197 Join date : 19.05.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: За какво си мислите в този момент? Сря Фев 02, 2011 6:59 pm | |
| Аз си мисля как днес разбихме Совата (госпожата по БЕЛ) направихме пълната бъркотия в класната стая, защото се изгаври с нас и ние й върнахме беше много забавно | |
|
| |
KassyCobain*
| Заглавие: Re: За какво си мислите в този момент? Сря Фев 02, 2011 10:07 pm | |
| Мисля оправдание за да не излезна с една приятелка... Приятелка, приятелка - окей, просто не ми се занимава с нея сега. | |
|
| |
Lonely_Vampire
| Заглавие: Re: За какво си мислите в този момент? Пет Фев 04, 2011 1:22 am | |
| Sky още ли имаш котето? Какво е? Ако е заядливко, като теб може да го взема за да имам с кого да се драскам, драс,драс........ , иначе си мисля само хубави неща.Така се зареждам с положителна енергия | |
|
| |
KassyCobain*
| Заглавие: Re: За какво си мислите в този момент? Пет Фев 04, 2011 1:52 am | |
| Аз съм ядосана и се чувствам недооценена. Ама много. И си измислям успокояващо занимание. | |
|
| |
Sky
| Заглавие: Re: За какво си мислите в този момент? Пет Фев 04, 2011 1:53 am | |
| Не е заядливо, прилича на плюшено и предпочита да си лежи и мърка. Походящо за улегнали хора /баби/ хаха за втората част на поста
Мисля да си напиша домашното и да се наспя... | |
|
| |
Lonely_Vampire
| Заглавие: Re: За какво си мислите в този момент? Съб Фев 05, 2011 3:10 am | |
| След дългият и уморителен ден да си взема душ и да си легна като си гушна възглавницата, щото си нямам кой да гушкам | |
|
| |
Sky
| Заглавие: Re: За какво си мислите в този момент? Съб Фев 05, 2011 5:11 am | |
| кофеин оммммммм кофеин оммммммммммммммммммммм ко фе ин оммммммм к о л а омммммммммммммммм . . . и това в кръг | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: За какво си мислите в този момент? | |
| |
|
| |
| За какво си мислите в този момент? | |
|