House of Night Училище за вампири |
|
| Бисери | |
|
+16SummerWhite Lara KassyCobain* Dimitrinna. sveti9505 princess_of_shadows PacoRedbirdTheUntamed some_freak Izida bobo_pavlovo Queen_of_the_Damned tessairiqs mims l0ve_erik Lady_Di melrose 20 posters | Автор | Съобщение |
---|
melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Бисери Съб Дек 19, 2009 8:39 pm | |
| Ако сте чули някакъв бисер, можете да го споделите. | |
| | | melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Бисери Нед Дек 20, 2009 6:38 pm | |
| От тази сутрин. Майка ми влиза в стаята, а аз съм в полу заспало, след бурна вечер състояние. Както и да е, та тя се оглежда и казва: -Нещо мирише гадно! Вдигам глава и виждам, че ме гледа подозрително. -Не ме гледай така, не е от мен!-казвам и тя отива до прозореца. -А, -казва-от печката е. | |
| | | Lady_Di
Брой мнения : 85 Join date : 11.01.2010 Age : 33 Местожителство : mraka
| Заглавие: Re: Бисери Съб Яну 16, 2010 3:36 am | |
| :Д час по математика! един съученик решава задача и казва на глас: - 135! г-та пита:- как го изчисли?? и аз се обаждам без никой да пита: - ми как на ум много ясно! ...... друг случай същата седмица! г-жата ни обяснява за радиани в час по математика за радиани. аз чула не дочула се пбачдам:- г-жо за какви айряни става въпрос? резултат целия клас гипс и след тфа смях до пръсване :Д сао исцепки....... | |
| | | l0ve_erik
Брой мнения : 21 Join date : 22.01.2010 Age : 29 Местожителство : prd
| Заглавие: Re: Бисери Пет Яну 22, 2010 7:41 pm | |
| татко на телефона: как е времето бе аз: оо тате прекрасно няма капка вятър *** на плажа, завалява дъжд аз: аиде да завием кърпите с хавлиите и да влезем във водата *** my best friend: оо йонии кога ще ми доиде акъла в мозъка *** г-жата по бг: към силвия тии силвана ли се казваше, славен кой аз ли? ии оше мн мн др изцепки ама като не се сешам на - акъл... | |
| | | mims
Брой мнения : 127 Join date : 22.01.2010 Age : 29 Местожителство : prd
| Заглавие: Re: Бисери Пет Яну 22, 2010 11:04 pm | |
| Ам тая по БЕЛ вечно ми бърка името 1 ден в който ми обърка името:ти Марина ли беше или Марияна? 2 ден:Марияна ъъ Марина разкажи урока. 3 ден:Марина..Марияна,извинявай.. 4 ден:М..Марияна... Просто я намразих тая жена.. ### В скайп.. Мимс:du6a na riri-cyr mn sladko stava Викс:na riri ъъ..cyr Мимс:cry de.. *20 мин хилене като идиот* след това.. Мимс:cyr *и още 20 мин хилене :Д* ### Една лятна вечер е лигаво настроение,отново стоим на една пеийка облегнати на гърбовете си.. Йони:Дупиии дуупии дудууупи(3) Мимс(аз):*ръгам я с лакът* Йони,млъкни! Йони*продълважа* Мимс:Човек! Йони*вече вика*:дупииииии дупиииииии дупииииииии.. Човека*минава,правейки и куку*...(не че е сгрешил..) ии от там и тръгна прякора,който тя хич не обича .. ### Хаха става дума за това дърво http://prikachi.com/files/1305148I.jpgии това http://prikachi.com/files/1305163n.jpg### Викс: am du6a tova dъrvo na snimkata ii vashto dЪrvo Викс: trqbva Викс: da se sЪberат Мимс: Викс: "ko tui neshto" Викс: Мимс: izpadnah v isteri4en smqh Викс: ne samo ti Викс: az se zadavih Мимс: ai da gi jenim Викс: aideee Мимс:o6te kato se vidqt ii sa gotovi Викс: Мимс: za s1zdavane na Мимс: nov jivot Мимс: Викс: malko drЪv4e Мимс: Мимс:mda Мимс:na6to m1jko i va6to jensko d1rvo 6te sa idealnata dvoika Мимс: vij kak si pasvat Викс: Мимс:s1zdaDENI Мимс: sa edno za drugo Мимс:prosto Мимс:samo 4e Мимс:dupkata mai Мимс: trqbva6e da e po malka Викс: aha Мимс: каза: malko e t1n1k ### Йонито:Гледам като напикано мушкато.. и пак тя:Аз съм гей.. ъъ исках да кажа не съм гей де.. | |
| | | tessairiqs
Брой мнения : 220 Join date : 28.01.2010 Age : 27 Местожителство : Голям0т0 сел0 ..
| Заглавие: Re: Бисери Пет Фев 12, 2010 1:10 am | |
| [18:45:31] Bella Cullen: ok [18:45:41] Bella Cullen: mam4eto malko po6turq za 4 po BEL [18:45:47] TOMB-TASTIC: hih [18:45:48] Bella Cullen: ma ina4e ne be6e koi znae kakvo [18:45:52] TOMB-TASTIC: [18:46:05] Bella Cullen: a pri teb kak e [18:46:06] Bella Cullen: ? [18:46:40] TOMB-TASTIC: smisyl ?? [18:47:11] Bella Cullen: nekvi problemi [18:47:14] Bella Cullen: ne6to novo [18:47:44] TOMB-TASTIC: mm ne .. mama 06te ne se e pribrala .. [18:47:46] TOMB-TASTIC: [18:48:02] Bella Cullen: a kat se pribere 6e po4nat problemi te li [18:48:03] Bella Cullen: ? [18:48:07] Bella Cullen: -------------------------------------- [05.2.2010 18:41:43] Children of the Damned ,, Katrinn's epiz0dee ..: k0 prr (0swenn 4e 4ati66) [05.2.2010 18:41:44] Children of the Damned ,, Katrinn's epiz0dee ..: ?? [05.2.2010 18:41:54] [...]: wuww faceb0ok [05.2.2010 18:41:58] Children of the Damned ,, Katrinn's epiz0dee ..: ahmm [05.2.2010 18:42:03] [...]: malee k0lko p0kanii za giftt [05.2.2010 18:42:05] [...]: ;[[[ [05.2.2010 18:42:13] Children of the Damned ,, Katrinn's epiz0dee ..: azz ne smm vlizalaa 0t panti wekk [05.2.2010 18:42:17] Children of the Damned ,, Katrinn's epiz0dee ..: [05.2.2010 18:42:41] Children of the Damned ,, Katrinn's epiz0dee ..: 0tt 1864 ne smm wlizalaa [05.2.2010 18:45:30] [...]: [05.2.2010 18:46:14] Children of the Damned ,, Katrinn's epiz0dee ..: kw0tt e billo jiw0 t0gawaa we4ee e murtw0o [05.2.2010 18:46:21] [...]: | |
| | | Queen_of_the_Damned
Брой мнения : 27 Join date : 12.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Бисери Пет Фев 12, 2010 2:25 am | |
| Вчера един съученик влиза в стая и казва: -Ъм,тук мирише на млади кобилки. --------- В даскалото Един съученик ме ущипа по раката.И той каза: -Кате,цялата ти рака почервеня. Аз: -Ами, да имам много нежна и чувствителна кожа И след т'ва друг се обажда: -Абе, Кате ако някой те стисне по задника сигурно ще стане като на маймуна ---------- Две съученички (2 декември).Предишните няколко дена беше много студено: Едната казва: -Абе,Деси ти днес ли си купи ботуши? Деси: -Да,защо? Другата: -Ами,то за тва пекна слънце | |
| | | bobo_pavlovo
Брой мнения : 139 Join date : 05.02.2010 Age : 30 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: Бисери Пет Фев 12, 2010 3:10 am | |
| Не мисля, че е много смешно, но нека все пак да го споделя. Господина ни по информатика в началото на всеки час ни кара да ставами и казва: "Станете и правете нищо." Това ни спуква от смях, а и той е много печен тип. Все пак нищо не може да се прави. | |
| | | tessairiqs
Брой мнения : 220 Join date : 28.01.2010 Age : 27 Местожителство : Голям0т0 сел0 ..
| Заглавие: Re: Бисери Сря Фев 17, 2010 5:48 pm | |
| Имаме нов учител по ДТИ и аз си падам по него(ами.. млад, сладък и със свестен характер).. Аз(към мойта приятелка): Ама е такъв един сладъкк..Не мислех че ще стигна до там да си падам по учител, ама... Тя:Е ти си толко долна, че и това го очаквах от тебе... някакси се спуках да се хиля на това дето тя изръси!!! | |
| | | Izida
Брой мнения : 31 Join date : 24.01.2010 Age : 105
| Заглавие: Re: Бисери Вто Фев 23, 2010 11:39 pm | |
| Даскалката по математика относно до кога ще е априлската ваканцията "Нищо не знам, аз съм само една ПРОСТА учителка!" ------------- Дъщерята на Зевс в час (т.е. пенсионерката,преподаваща ни Психология и логика, квалифициран преподавател от 36 години - уж...) "...та това в признакът, КОГОТО..." - повтаряйки 10 пъти тази граматична грешка накрая не издържахме и я помолихме да повтори все едно, че не сме чули, наблягайки на "...признакът, КОЙТО...", а тя заяви "Не, правилно е "когото", това е според нормите в българския език... " - не знаех, че признаците са лица (хора) И това ми било преподавател от 36 години... После сме имали добри учители... | |
| | | some_freak
Брой мнения : 24 Join date : 10.02.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Бисери Сря Фев 24, 2010 6:05 pm | |
| | |
| | | tessairiqs
| | | | PacoRedbirdTheUntamed
Брой мнения : 32 Join date : 19.08.2010 Age : 30 Местожителство : Търговище
| Заглавие: Re: Бисери Пет Авг 20, 2010 2:20 am | |
| | |
| | | princess_of_shadows
Брой мнения : 243 Join date : 31.05.2010 Age : 28 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Бисери Пет Авг 20, 2010 10:14 pm | |
| в скайп си пиша с една приятелка ,пращам й една много смешна снимка на Нина Добрев и Иан Самърхолдер... Тя ми отгвоаря : - тази я знам , вървеше с един виц ... и нея ли искаш , че станаха доста , остави си малко радост и за утре аз гледам като идиот и по - едно време й викам: - нещо не схванах вица тя се хили като пача и ми казва : - това не беше виц , питах те за картинките аз чак тогава зацепих , хиля се като идиот до сълзи и пиша: -измислихме нов b.t.w. надяявам се да го разбрахте , но по ясен начин от това не можах да измисля | |
| | | sveti9505
Брой мнения : 460 Join date : 24.01.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Бисери Нед Авг 22, 2010 3:05 am | |
| слизаме с моята фр от влака и тя вика: -ела да си взема препарат за течно пране.... Д: | |
| | | Dimitrinna.
Брой мнения : 55 Join date : 21.08.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Бисери Нед Авг 22, 2010 4:24 am | |
| С Биби караме цял ден колела .. Прибираме се и поглежда към дупето си : - Оох , задника ми стана на гъз . | |
| | | KassyCobain*
Брой мнения : 26 Join date : 01.02.2011 Age : 28 Местожителство : навсякъде и по всяко време.
| Заглавие: Re: Бисери Вто Фев 01, 2011 10:55 pm | |
| Рафо: Госпожо, цветето ми пречи. Стоянова: Кое цвете? Рафо: Ей онова там, с листата.
Джамбов: Усетихте ли го това ученици? Всички в хор: УСЕТИХМЕ ГО, ХЕР ДЖАМБОВ!
Нади: Джамбов, Первазов... тук има нещо сбъркано.
Диди: Виж ме на каква чума приличам! Дани: Не е вярно, на нищо не приличам!
На контролната на Никола кръгче. До кръгчето стелкичка и надпис: "Тук убих една муха".
Колишева: Какво зодия си, че си такъв инат? Марин: Магаре.
Колишева: Истината е, че вие смърдите.
Лора: Разпилял ти се е стилът на писане по пода.
Предното училите.
Госпожата: Как се пише "поглед"? Тошко: Със "з" | |
| | | Lara
Брой мнения : 171 Join date : 04.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Бисери Сря Фев 02, 2011 12:10 am | |
| Учителката по Немски(Доника):Благовесте,пиши,не ме гледай като пача! Благовест:Госпожо,какво е "пача"? Доника:Не знам ! | |
| | | SummerWhite
Брой мнения : 197 Join date : 19.05.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: Бисери Сря Фев 02, 2011 7:01 pm | |
| госпожата по БЕЛ: Вие сте жива патология 2-ка за изпит смешни сте и сте жалки | |
| | | KassyCobain*
Брой мнения : 26 Join date : 01.02.2011 Age : 28 Местожителство : навсякъде и по всяко време.
| Заглавие: Re: Бисери Сря Фев 02, 2011 9:56 pm | |
| Цочо: "лепнаате ми иднъ тройка" (в час по Български)
(реакция) Госпожата: Какъв е този език! Аз: Експресивна лексика, фрау Колишева.
След тест по математика. Диди: Прецаках теста. Аз: И аз също! Диди: Дай пееет!
Аз: Ама те теменужките не са съвсем сини...
Изречение по немски: Той може да е сляп, но пък е висок. (литературно ее^^) | |
| | | djill_christian
Брой мнения : 77 Join date : 18.12.2010 Age : 33 Местожителство : Русе
| Заглавие: Re: Бисери Съб Фев 05, 2011 7:20 am | |
| Er kann blind sein aber ist trotzdem groß. | |
| | | fallen_angel
Брой мнения : 79 Join date : 01.01.2011 Age : 28 Местожителство : In Darkness
| | | | c0lourblind-
Брой мнения : 47 Join date : 20.11.2010 Age : 30 Местожителство : on top of the world
| Заглавие: Re: Бисери Съб Фев 12, 2011 2:13 am | |
| АХАХАХАХА, тази тема е точно за мен
----------------------------------
в 8 клас учихме по френски деепричастие на глагола etre /съм/ и госпожата казва, че на български няма такава форма на глагола и от всякъде започва едно надвикване: - Съмещ! - Бидещ! - Съмващ! -----------------------------------
Боби: Ауе Велинград е най-скапания град! Ива: Верно е.. там само от черните братя!! Деница: Абе вие луди ли сте, много си е хубаво! Боби: Ххахах, да бе.. Излизаш на центъра и гледаш двама човека как се разхождат по хоризонта... -----------------------------------
Сутрин, сънено състояние.. Вместо "Свали ми от простора..", казах "Свали ми от космоса.." -----------------------------------
Разговор между баба и дядо, докато аз ям и се давя вече от смях =DD : - Абе кога ги даваха ония.. - Кои, бе? - Ми ония там.. ненормалните?! - ААААААа, Очевидци лииииии. Ми в събота май беше. - Не беше Очевидци, ма! - А, не беше! Е сега ше видиш в програмата! А, то Ясновидци.. ------------------------------------
Изпитваме се по география на столица-държава и задавам следния въпрос: - Рим е столица на..? - Миииии де да знам, т'ва май беше не'къв град в Испания..
------------------------------------
- Дай бира - Няма - Дай кола - Няма.. има само вода и ананас - Дай ананас - На привършване е... -----------------------------------
Мартин: Значииии Хефест оковал едната ръка на Прометей... Г-жата по БЕЛ миналата година: Така ли? Аз пък 'що си мислех, че и двете.. или само едната му е била окована, а с другата е шляпал Хефест по задника? -----------------------------------
Г-жа по френски: Едни такива хубави лилави крави живеят в Швейцария.. -----------------------------------
Г-жата по английски обяснява: Не може да се пита "Where she is", защото се превежда "Където е тя..", а "Where is she?" е "Къде е тя?". Глас от класа: В където слънце не огрява... Г-жата: В някоя пещера сигурно.. *замислен поглед* В Леденика... -----------------------------------
Деница чете на глас в междучасието..
Лидия: 'Айде да млъкнеш, чети си наум! Тя: Е, аз наум не мога да мисля... -----------------------------------
Г-жата: Каква е разликата между планетите и звездите? Мартин: Ами планетите са небесни тела... Г-жата: Е ясно, де, няма какво друго да са. Още? Мартин: Планетата свети със собствената си ос... -----------------------------------
Г-жата по БЕЛ и Съни спорят за родствени връзки /леля, вуйчо, стринка, etc./
- Френския е 10 пъти по-беден език от българския. - Да, бе, госпожо, не е верно. - Добре, кажи ми как е "вуйна"? Понеже съм питала френски колеги и всичко се свежда до една единствена дума за леля, вуйна, стринка и т.н., а това е tente. (бе не помня дали беше tente или tante?.. едното от двете беше палатка, карай ) - Ми.. сигурно "уйна". - Да, да, уйна на уйчо ти. -----------------------------------
Боби: - Знаеш ли как е "тулуб" на френски? Лидия: - Че аз на български не знам какво е.. Боби: - Ей сега ще те подсетя: "- Ей, дълъг! - Ей, тулуб!" Лидия: Т'ва нисък ли трябва да значи?!?! Боби: - Ми, аз стигнах до извода, че "тулуб" е мъжкият род на "тулумбичка".. -----------------------------------
Тук ще си позволя да цитирам една моя съученичка a.k.a. Лидия =D (Зи съм аз, кой друг? =D)
"след часа по химия един от нашия клас се изцепва нещо за мъжкото на някакво животно и Зи идва при мен..
на тетрадката ми има изображение на лос
Зи: Виж, лос.. той пък е мъжкото на елена.. Аз: Ти добре ли си?! Лосът е отделен вид.. Зи (замислено): Каак бее.. Лосът е мъжкото, еленът женс... оооо, той еленът беше мъжко на сърн.. wtf ;o" -----------------------------------
Боби в час по музика:
г-жата: Добре, кажи ми от какво е съставена операта? той: От увертюра и действия г-жата: А действията от какво са съставени? Боби: Има четири вида действия... г-жата: Не, действията са четири, няма четири вида. Боби: Да, значи.. има четири вида действия................ ----------------------------------
Г-жата по математика *крещейки и нервейки се*: КЪДЕ СА МИ ВЕКТОРИТЕ?! КОЙ МИ ВЗЕ ВЕКТОРИТЕ, ЕЙ ТУКА БЯХ ОСТАВИЛА КУТИЙКАТА!!!! БОРИСЛАВЕ, Я ИДИ ДА ВИДИШ В ДРУГИЯ КАБИНЕТ.. Аааа, маркерите, де.. ----------------------------------
Час по БЕЛ. 5 човека влизат след г-жата и тя съответно им пише закъснения, а след 10 минути влиза и Велислав, а болшинството гръмва "НЕ Е ЧЕСТНО, ПИШЕТЕ МУ И НА НЕГО ЗАКЪСНЕНИЕ!!!" После госпожата обяснява как един човек е зависим от колектива.. Говори, говори, дава пример с Велислав, как е зависим от нас и накрая: - Разбрахте ли? - ДААААААА - Да, ама не. Здравко: Той е зависим от нас. Г-жата *плесва се по челото*: Нищо няма да разберете от Софокъл.. Стефо: Той е закъснял. г-жата: Стефане, не издребнявай! Виктор: Той е закъснял.. много. Съни: Той е закъснял много.. повече от другите... ---------------------------------
И една народна мъдрост от дебрите на пълните ни с цигарен дим мозъци: Карагьоз, тибетски чорапи и мисълта на китайското слънцестоене.
Нека помисля за още..
Г-жата по география: Изброй ми видовете валежи. - Ми роса, дъжд...
---------------------------------
Правим контролно по химия (на френски, 'що ли..) и по едно време тоя до мен ме сръчква и пита учудено: - Ауе, Зи, водорода метал ли е?.. ---------------------------------
Или Галя (с чисто равни подметки на ботушите) по едно време изцепва: - Оле с тия платформи (??) приличам на мохамеданин (?!) ;о ---------------------------------
Час по литература..
Г: Ами те тия индианците са били много зле.. И оня Буда, дебелия с многото ръце.. Лидия: Т'ва с многото ръце е бог Шива.. аз: Буда въобще не е бил бог. Г: Еее, голяа ра'ота! Той е рекламирал Кама Сутра.. ---------------------------------
Влиза г-жата по БЕЛ в часа и пита Виктор къде му е таблото за средновековната литература, а той нещо започва да се оправдава.. Госпожата: Добре, днес ти беше крайния срок Виктор: Ама аз, ама, ама, ама не чух какво казахте! Госпожата: Е как не си чул, аз поне десет пъти повторих Виктор: Е да, ама забравих Госпожата: Запиши си тогава и следващия.... Съни: Госпожо, Вие на какви танци ходите?! Г-жата: О_О
След малко.. Съни: Госпожо, вие йога ли тренирате? тя: Абе, Александре, може да нося 36 номер обувки, ама ключа от вкъщи няма да ти го дам, сига с тия лични въпроси!
След 5 минути: Г-жата: Имаше една песен.. Не мога да се сетя на кого беше.. Михаела: Запейте я де Съни: Госпожо... Г-жата: Аааа, не, не, тоя тука да вземе да ме пита и в кой хор пея! ---------------------------------
[23:29:45] Master of Puppets: ти си безкруполна бее [23:30:19] Зи: знаеш ли какво е безскрупулен въобще? [23:30:43] Master of Puppets: човек който е без круполи [23:30:46] Master of Puppets: ---------------------------------
[01:31:44] Зи: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs509.snc3/26746_103510953025589_102820476427970_30337_5612728_n.jpg [01:33:44] ades: не трябва ли да е наобратно снимката ? [01:34:04] Зи: те японците четат манга от дясно на ляво [01:34:05] Зи: тъпчо [01:34:12] ades: ааааааа [01:34:13] ades: [01:34:15] ades: верно бе [01:34:17] ades: =д [01:34:29] ades: хахахаха [01:34:37] ades: тва беше най-смотаното затапване [01:34:37] ades: [01:34:42] Зи: кое? [01:34:44] ades: не вярвах че съм толкова смотан [01:34:46] ades: еми забравих че четат от ляво на дясно [01:34:58] Зи: обратно [01:34:59] Зи: [01:35:02] ades: офф да бе [01:35:08] Зи:
| |
| | | Sky
Брой мнения : 209 Join date : 31.12.2010 Age : 74
| Заглавие: Re: Бисери Съб Фев 12, 2011 2:36 am | |
| | |
| | | c0lourblind-
Брой мнения : 47 Join date : 20.11.2010 Age : 30 Местожителство : on top of the world
| | | | djill_christian
Брой мнения : 77 Join date : 18.12.2010 Age : 33 Местожителство : Русе
| Заглавие: Re: Бисери Пон Фев 14, 2011 4:54 am | |
| - ziiVICIOUS написа:
- [i][color=white][size=10]АХАХАХАХА, тази тема е точно за мен
Зи (замислено): Каак бее.. Лосът е мъжкото, еленът женс... оооо, той еленът беше мъжко на сърн.. wtf ;o" Е, добре, че мъжкото на сърната не е елен. Малко образование: Мъжко: Елен, Сръндак (два различни биологични вида - братовчеди, но все пак различни животни), Женско: Кошута, Сърна (сответните два различни биологични вида - братовчеди). И който знае малко биология, би трябвало да знае, че елен и сърна не могат да са двойка в природата (или поне доколкото аз си спомням за несъвместимостта дори на близките видове)... | |
| | | c0lourblind-
| | | | mims
Брой мнения : 127 Join date : 22.01.2010 Age : 29 Местожителство : prd
| Заглавие: Re: Бисери Пет Юли 29, 2011 4:31 am | |
| - PacoRedbirdTheUntamed написа:
- Луди са тези в 31во И останових,че всички Психоложки и Философки са някакви съвсем побъркани същества .
Хаха и аз тая учебна година(вече миналата.. бях 9-ти клас) го осъзнах това.. Тя е като цербер.. Преди няколко дни играхме на една игра и Гретито искаше да каже "акопунктура", обаче се получи нещо като "акопуткура". :д Веднъж едно куче беше тръгнало да ме лае и исках да му кажа "Махай се веднага!", ама казах "Веднагай се!" | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Бисери | |
| |
| | | | Бисери | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|