Ами казвам Йоана,но предпочитам да ме наричат Ан или Ан на 14 години съм от Стара Загора съм.В момента уча в профисионална гимназия по облекло и хранене Райна кнегиня със специалност ексзрувотство. В моя клас сме 20 момичета и само 7 момчета. Честно да ви кажа мразя моя клас. Момичетата от моя клас са ужасно злобни,завистливи и страшно лигави не приемат нищо сериозно. Мразя ги защото си мислят за нещо повече от другите момичета в това число и мен понеже те си имат гаджета се гремират ходят по дискотеките и вече са имали интимен контакт.Аз такава не съм и никога не желая да съм такава пропаднала като момичетата от моя клас.Имам чувството че тези хора живеят само да тъпчат хората те са страшно комплексирани и глупави.Имам двама по-големи братя Пламен на 21 год и Красимир на 24 години. Те са студенти и са много мързеливи. по-големият ми брат е много умен но още повече е мързелив ,а другия ми брат е страшно груб непрекъснато се караме и обиждаме. Почти през цялото време се обиждаме и се викаме но въпреки това аз много държа на тях. Майка ми Мария работи като чистачка във централния магазин а баща ми е строител.Аз повече общувам с татко отколкото със майка. Просто с майка няма за какво да си говорим нямаме тема за разговор докато при татко не е така да не говорим че като си е вкъщи все вика лежи яде и гледа Тв въобще не ни поглежда въобще не ни пита как ни е минал денят или дали сме гладни тя повече телеризора отколкото мен и и другите хора около нея. Допускала съм доста грешки който сте каза само на тези от вас с който се спреятеля. Лбимата ми книга са : Поредицата на Здрач,всички книги от Агата Кристи,дневниците на вампира ,Целувка на вампир и Академия за вампири. Любими сериали Кварталът на богатите,Клюкарката ,One Tree Hill,Дневниците на вампира и Чиста кръв.
любимифилми Здрач,Новолуние ,призрачен ездач,и много други.