House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Избрана/Chosen #о3

Go down 
+24
vamp_girl33
Silvi
evil
sveti9505
ideaLna
ivencety
PacoRedbirdTheUntamed
Lisa532Kristian
twilight_97
maksima
ev125
Дени
imm0rtal
swetim
Nuriko
sisoranka
bobo_pavlovo
calypsou
bianka
Untamed
avroro
van4et0o
arestigaye
BleedingDust
28 posters
АвторСъобщение
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Брой мнения : 527
Местожителство : [Kaeleer]

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyСъб Дек 12, 2009 5:34 am

Избрана/Chosen #о3 Chosen
Заглавие: Избрана (Домът на Мрака / Училище за вампири, книга 3)
Оригинално заглавие: Chosen (House of night #3)
Автори: П. С. Каст и Кристин Каст

Резюме: Тъмни сили витаят из Домът на Мрака. Приключенията на Зоуи Редбърд продължават и поемат по неочакван път. Най-добрата й приятелка, Стиви Рей, вече е немъртва и се бори със сетни сили да задържи и малкото човещина, която й е останала. Освен това изведнъж Зоуи попада в странната и неудобна ситуация, да си има цели три гаджета наведнъж. Сега към всичко това да добавим и малко кръв и вече получаваме всичко необходимо за да се случи истинско бедствие. Но, естествено, точно когато ни се струва, че няма как нещата да станат още по-зле - вампирите започват да умират. Да умират наистина. Явно на Хората на Вярата им е писнало да живеят спокойно, редом с вампирясалите си събратя. Но Зоуи и приятелите й скоро за пореден път ще открият, че това как изглеждат нещата отстрани, почти никога няма нищо общо с истината...
Върнете се в началото Go down
http://hotboys-bg.heavenforum.com/portal.htm
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyВто Фев 09, 2010 9:03 pm

Избрана - българско издание!

Избрана/Chosen #о3 Th_Izbrana

Резюме (официално от "СофтПрес"): Ако ви харесва Здрача, добре дошли в Мрака!

Мрачни времена настъпват за Дома на нощта и животът на Зоуи Редбърд е разтърсен от мистериозни обрати. Тези, които са се представяли за нейни приятели, се оказват най-лошите й врагове, а заклетите й врагове се превръщат в най-верни приятели.

Така започва третата част от поредицата „Училище за вампири”, в която смелостта и способностите на Зоуи Редбърд са подложени на по-тежки от всякога изпитания. Най-добрата й приятелка – Стиви Рей, е немъртва и се мъчи да опази малкото останала й човечност. Зоуи няма представа как да й помогне, но й е пределно ясно, че каквото и да открият заедно със Стиви Рей трябва да го пазят в тайна. В дома на нощта доверието се среща все по-рядко.

И точно когато нещата като че ли няма как да се влошат повече, хората започват да избиват вампири. Като че ли Старейшините на Вярващите, и по-конкретно ужасният доведен баща на Зоуи, не искат повече да съжителстват с вампирите.

Но както и преди Зоуи и приятелите й откриват, че нещата не са каквито изглеждат...
arestigaye

arestigaye

Брой мнения : 4
Местожителство : Свищов

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyПет Фев 19, 2010 1:10 am

Чакам с нетърпение да я усетя в ръцете си Very Happy
van4et0o

Брой мнения : 6

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyЧет Фев 25, 2010 7:19 am

Имам един въпрос... в момента чета 3-та книга на БГ и се чудя дали Лорън е добър... смисъл 2-ра книга беше готин и се ми харесва, но се чудя дали не работи за някой... смисъл той е секси и знае, че Зоуи ще си падне по него и затова ли е с нея? крои ли някакъв план... искрено се надявам да е добър, но си мисля, че е лош Sad пишете плс...
van4et0o

Брой мнения : 6

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyЧет Фев 25, 2010 10:28 am

Буквално прочетох книгата за няколко часа... НЕВЕРОЯТНА...
От една страна не одобрявам поведението на Зоуи относо мъжете... гадно е да разиграва Хийт и Ерик.. невероятни бяха, а и си мислех, че Лорън е добър.. нооо... тази к*чка Неферет не я понасям ;D Съжалих много Зоуи накрая Sad Стана ми най-гадно за Ерик... но тепърва предстоят интересни неща.
Някой знае ли кога излиза 4-рта книга?
avroro

avroro

Брой мнения : 153

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyЧет Фев 25, 2010 3:03 pm

ам не храни надежди за ерик. Накрая излиза ревнив кретен.
http://svet-i-tma.yourforum4u.com/
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyЧет Фев 25, 2010 6:32 pm

И на мен ми беше супер жал за Ерик. Супер гадория, да се влюбваш в някой и да го завариш друг... и на всичкото отгоре тайно да си си знаел.
Иначе четвъртата книга - април месец.
Untamed

Untamed

Брой мнения : 11

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyНед Фев 28, 2010 3:31 am

Направо изядох книгата с кориците за отрицателно време. Направо ми се искаше да прелиствам бързо бързо напред за да разбера какво става накрая. Много брутален край, направо нямам търпение да се появи следващата книга.
bianka

bianka

Брой мнения : 107

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyВто Мар 09, 2010 5:06 am

Аз нямам нищо против Зи да си разиграва мъжете,нали трябва да има интриги?Е стана много неприятно как Лорън я изигра,но и такива неща се случват.Мисля,че Зи ще си върне бързо приятелите и ще завърти главата и на още някой хубавец.Книгата е чудесна!
calypsou

calypsou

Брой мнения : 1
Местожителство : Sofia

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyСря Мар 24, 2010 1:30 am

много добра книга,както и останалите в поредицата Зи е готина малко лесно влюбчива ,но пък кой на нейната възраст не е бил такъв Smile
https://facebook.com
bobo_pavlovo

bobo_pavlovo

Брой мнения : 139
Местожителство : Sofiq

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyСря Мар 24, 2010 4:03 am

На мен лично тази книга ми хареса изключително много. Харесаха ми разните случки и смъртта на вампирите. Много ми хареса, че Зоуи става приятелка с Афродита. Гадно ми стана когато Афродит се жертва заради Стиви Рей, защото си изгуби дарбите, но сега и Стиви РЕй си е якичка!
http://supernatural-fans.forummotion.com/forum.htm
sisoranka

sisoranka

Брой мнения : 7

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyСря Мар 24, 2010 4:50 am

Ох много ми стана гадно за Ерик Sad Но сега ще дойде и реда на Старк ( инлове) :Д
Nuriko

Nuriko

Брой мнения : 87

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyСря Мар 24, 2010 6:25 am

На мен тази част ми е любимата. Не че не харесвам и другите, но някак си - нещата стават още по заплетени, докато в първите две бе повече като че само да бъдат вкусени вместо изпитани, както става тук.
Ерик... Мисля, че в някоя от по-нататъшните книги пак ще се появи. Афродита - никога не съм обичала типа хора като нея, така че не ми бе жал за нея в ни едни момент от книгите. Може да започне малко да се променя, но това ще е повече защото няма да се преки конкурентки със Зоуи.
swetim

swetim

Брой мнения : 56

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyНед Мар 28, 2010 5:33 pm

На мен досега от 3те книги най ми харесва.Има повече дайствие - много неща се случват.
imm0rtal

imm0rtal

Брой мнения : 227

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyНед Мар 28, 2010 5:35 pm

swetim написа:
На мен досега от 3те книги най ми харесва.Има повече дайствие - много неща се случват.
А и стана нещо между Зоуи и Лорън. Това най ми хареса Very Happy
Дени

Дени

Брой мнения : 28
Местожителство : София

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyВто Мар 30, 2010 12:48 am

Аз пък тази книжка най - малко я харесвам от поредицата досега Smile Добре че е Афродита, тя най - ме кефи от всичките. А, и Ерик Razz Няма да коментирам Зоуи, която ми допада все по - малко и по - малко, камо ли пък Стиви Рей Very Happy

Да видим, сиг в следващата поне ще има доста Афрoдита, за което се радвам Smile
https://www.facebook.com/denislava.peycheva
imm0rtal

imm0rtal

Брой мнения : 227

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyВто Мар 30, 2010 1:06 am

Дени написа:
Аз пък тази книжка най - малко я харесвам от поредицата досега Smile Добре че е Афродита, тя най - ме кефи от всичките. А, и Ерик Razz Няма да коментирам Зоуи, която ми допада все по - малко и по - малко, камо ли пък Стиви Рей Very Happy

Да видим, сиг в следващата поне ще има доста Афрoдита, за което се радвам Smile

С превода на четвъртата книга съм само до 6 глава, но трябва да те уверя, че има мноого от Афродита. Smile
Дени

Дени

Брой мнения : 28

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyВто Мар 30, 2010 3:24 am

imm0rtal написа:

С превода на четвъртата книга съм само до 6 глава, но трябва да те уверя, че има мноого от Афродита. Smile

Е, успокои ме Smile)) Очаквано и приятно за мен Smile
https://www.facebook.com/denislava.peycheva
ev125

ev125

Брой мнения : 71

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyВто Мар 30, 2010 11:41 pm

Аз напълно съм съгласна с Дени.Чакам да прочета четвъртата книга за да видя кви глупости ще направи Зоуи
maksima

maksima

Брой мнения : 12

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyЧет Апр 15, 2010 7:34 pm

Току що прочетох Избрана, историята става все по интересна нямам търпение да прочета и другите книги.Още днес ще си взема четръртата книга study Обожавам Афродита дано да видим още много от нея в другите книги.
twilight_97

twilight_97

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyПон Май 03, 2010 10:56 pm

Чакам да излезнат всички книги от поредицата
Lisa532Kristian

Lisa532Kristian

Брой мнения : 42

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyВто Юни 29, 2010 7:22 pm

много беше интересна Wink
PacoRedbirdTheUntamed

PacoRedbirdTheUntamed

Брой мнения : 32
Местожителство : Търговище

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyЧет Авг 19, 2010 2:05 am

В момента я чета,остават ми някакви си 50 и няколко страници,супер интересна е.Стиви Рей малко ме дразни в тази книга,а пък за сметка на това,Афродитка много ме радва.Ох Зоуи,Зоуи к*рво,к*рвоооо.Абе момичето като не знае какво иска точно (е то се смята,че знае хаха ама във всеки момент различно) и за това ЗАЩО ПЪК НЕ с трима.Абе като я кефи,няма лошо,хах.Развратница и още как хах.Голям фен съм на сцените,където пие кръв от Хийт и двамата пъшкат,стенат там ще кажеш,чеее :Д Определено забавна и до някъде драматична книга.Но остават сигурно важни 50 и няколко страници Smile
ivencety

ivencety

Брой мнения : 30

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyЧет Авг 26, 2010 1:28 am

книгите са страхотни.Но за сега тази ми хареса най-много.Много е интересна.Наистина Зоуи много лесно се влюбва,но не може и да я виним,защото на нейната възраст със всички е така.
ideaLna

ideaLna

Брой мнения : 9
Местожителство : Пазарджик

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyПет Авг 27, 2010 6:26 am

Харесвам корицата.
sveti9505

sveti9505

Брой мнения : 460
Местожителство : Пловдив

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyНед Авг 29, 2010 2:47 am

много ми харесваа ...... и корицата и всичко.... страхоттна и увлекателна, както цялата поредица .....
evil

Брой мнения : 13

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyЧет Сеп 16, 2010 10:26 pm

Страхотна е. Прочетох я за 1 ден два пъти. Направо не мога още да й се нарадвам.
Silvi

Silvi

Брой мнения : 65

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyПет Окт 01, 2010 1:53 am

Страхотна книга! Една от най-добрите, които съм чела.
vamp_girl33

vamp_girl33

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyЧет Окт 28, 2010 9:10 pm

Много ми харесва...невероятна книга
diditto

diditto

Брой мнения : 54

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyНед Ное 07, 2010 4:02 am

Сега ще почвам нея да чета. Яка е!
miss_vampire_

Брой мнения : 33

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyЧет Дек 30, 2010 3:38 am

Много зарибяваща книга!
irinka

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyСъб Яну 15, 2011 5:10 pm

lol! Горещо препоръчвам цялата поредица !! Всички книга са супер готини и интересни !!
kokalwe

kokalwe

Брой мнения : 8

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 EmptyВто Яну 25, 2011 10:53 pm

Поредицата наистина си заслужава.
Sponsored content

Избрана/Chosen #о3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Избрана/Chosen #о3   Избрана/Chosen #о3 Empty

Избрана/Chosen #о3
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Новини (книгите)