Хей, хора! Радвам се, че намирам толкова много фенове на Дома на Нощта! Рядко срещам такива хора. Та, да се представя (макар че вече съм го правила) Казвам се Ваня, но ме наричат Зозо или от преди няколко дни Беликова. От Бургас съм, 11 клас (голямо мъчение). Обожавам да пиша разкази, истории, стихотворения - творческа натура съм. Зодия Рак. Книгите са моята страст и хоби - колекционирам ги всъщност. Всяка вечер при мен в леглото има по една книга, а вече от една седмица гушкам графичната новела на Академия за вампири и мога да ви уверя, че не никога не съм спала толкова добре! Рокът е моята музика, Skillet са ми фаворити по всички параграфи! Интересен факт - всички песни на компа ми имат някакво значение за някоя поредица или герой. Обичам да правя клипчета на Сони Вегас, но понеже съм страшно голям мързел, никога не ги правя дълги. Друг интересен факт - не ям сирене, изобщо и то от много малка. Имам фобия от акулите, сериозно говоря. Много съм драматична, сакразтична, с чувство за хумор, доста злобна (но тази черта рядко се появява и не ме държи дълго), лесно се ядосвам и пак бързо ми минава, много добър слушател съм. Никога няма да тръгна да съдя някого, да му се подигравам или нещо подобно ей така, за да ми е кеф. Държа на честността и коректността. Не обичам недомлъвките, увъртанията - или действаш, или не. Не съм решителна, ама никак. Старая се да не правя гафове, съобразявам се страшно много с околните и това какво ще си помислят, което изобщо не е добре, но в такава атмосфера съм израснала, какво да се прави? Може да се каже, че съм перфекционист, доста критична. Голяма мечтателка съм, романтичка. Харесвам готическия стил, макар че никога няма да се облека така. Любимите ми сериали - Игра на тронове, Тайният кръг, Истинска кръв, Мерлин и Легенда за търсача. Влече ме страшно много мистиката, гръцката митология - още от малка се запалих по сериалите Херкулес и Зина. Мисля, че казах всичко, но ако съм пропуснала нещо - питайте (: