krasy
Брой мнения : 36 Join date : 25.08.2011
| Заглавие: krasy Чет Авг 25, 2011 5:54 pm | |
| Здравейте и от мен. Името ми е Красимира. От Бургас съм. Зодия Рак. Обичам да чета, сега имам по-малко време, но когато мога усъмвам с книга. Чета всичко, което пробуди интереса ми. Слушам разнообразна музика -хаус, техно, рок, алтернатив. Гледам всичко интересно и мистично, фен съм на Дневниците на вампира и Истинска кръв. Обожавам шоколад и парфюми, луда съм на тема аромати. И ... ами питайте, ще отговарям с удоволствие. | |
|
sveti9505
Брой мнения : 460 Join date : 24.01.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: krasy Пон Сеп 19, 2011 8:20 pm | |
| ха.. човек като за мен.. айде като обичаш аромати ми кажи кой ти е най-любимия... | |
|
krasy
Брой мнения : 36 Join date : 25.08.2011
| Заглавие: Re: krasy Вто Сеп 20, 2011 3:52 pm | |
| Хей, здравей Обожавам ароматите на Burberry. Освен, че имат уникални парфюми, харесвам ги и като модна марка - дрехи, имат много яки чанти, аксесоари. Любим ми е и BVLGARI - AU THE BLANC - класическа миризма е и не ми е омръзнал, а го ползвам от години. Харесвам GIVENCHY - HOT COUTURE, също не е нов, но много ме кефи. Друг любим ми е DOLCE & GABBANA - THE ONE, невероятен е. За летните дни си обичам Rochas - Aquawoman. Ами, това са част от ароматите, които ми допадат. | |
|
miss_vampire
Брой мнения : 18 Join date : 23.10.2010 Местожителство : Russia/Caldwell *now*
| Заглавие: Re: krasy Пет Окт 14, 2011 2:03 am | |
| О, Боже! Не стига, че си ми съгражданка, ами сме и една зодия! Страшно много ще се радвам да се запознаем, ако искаш де (: Между другото доста си приличаме по интереси и вкусове, само дето аз не гледам Дневниците на вампира, макар че му се каня от доооста време. | |
|
SummerWhite
Брой мнения : 197 Join date : 19.05.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: krasy Сря Окт 26, 2011 2:25 pm | |
| ихааа фен на Дневниците И аз съм му фенка | |
|