| Промочип!!! | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Neko Admin
Брой мнения : 276 Join date : 13.02.2010 Age : 34
| Заглавие: Промочип!!! Пет Ное 19, 2010 10:08 pm | |
| Промочипът е едно от най-яките средства за намаление при покупка на книги. Такъв може да се закупи от всяка книжарница на Хеликон и да се активира чрез смс. Положителните му страни са много, за отрицателна досега не съм разбрала... 1. Като притежател на Промочип получаваш отстъпка от 5% при първата покупка; 2. С него можеш да си купиш книжка с намаление- от 5% до 75% 3.Промоционалните цени не са за някакви стари книги, напротив- пускат се за почти всяко ново заглавие на пазара. 4.Колкото по-често използваш своя Промочип, толкова повече отстъпки и изненади получаваш. За повече инфо - > www.promochip.bg | |
|
| |
perla333
Брой мнения : 75 Join date : 22.11.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Промочип!!! Съб Ное 20, 2010 12:40 am | |
| Аз при първата книга получих 10% отстъпка. Иначе за тези промочипчета разбрах миналата година (2009) от една приятелка и веднага си направих | |
|
| |
rose_hatayaii
Брой мнения : 25 Join date : 10.09.2010
| Заглавие: Re: Промочип!!! Съб Яну 22, 2011 9:33 pm | |
| звучи доста добре този чип,ще трябва и аз да намина до Хеликон да си взема тези дни.а само да питам тези изненади които си споменала,че се получават колкото по често използваш чипа от рода на подаръци или отстъпки са | |
|
| |
Neko Admin
| Заглавие: Re: Промочип!!! Съб Яну 22, 2011 11:32 pm | |
| Отстъпки, аз последно като ходих и съм имала 10% отстъпка и изобщо не бях обърнала внимание.... Главните промоции са, че получаваш отстъпки на книги, които ти искаш. Принципно имаш отстъпки на книги само с промочип, и те са отбелязани- кои а книгите, колко е отстъпката. Отстъпката е по лев-два, но е за нови книги, примерно последната книга ор "Братството на черния кинжал" е с отстъпка. | |
|
| |
rose_hatayaii
| Заглавие: Re: Промочип!!! Нед Яну 23, 2011 6:09 pm | |
| ми това е хубаво,то като си спестиш всеки път по 1-2лв. и след време ще си окаже че си спестил доста пари,благодаря че ми разясни нещата,сега със сигурност и аз ще си взема | |
|
| |
pufi_kz
Брой мнения : 7 Join date : 13.02.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Промочип!!! Пет Яну 28, 2011 10:29 pm | |
| Хмм един въпрос - промочип-а само при книжарници Хеликон ли може да се използва? Че нещо не схванах.. | |
|
| |
Neko Admin
| Заглавие: Re: Промочип!!! Съб Яну 29, 2011 10:55 pm | |
| Да, само "Хеликон", и то не онлайн поръчка, а ако отидеш на крака в книжарницата. | |
|
| |
rose_hatayaii
| Заглавие: Re: Промочип!!! Нед Яну 30, 2011 1:37 am | |
| Аз вече имам,става много бързо и лесно,онзи ден ходих до книжарницата и докато си избирах книжка пратих смс-а,отговора с кода пристигна веднага и на касата ми дадоха чипа,хубавото е че наистина има отстъпки и за много нови книги и ако пазаруваш често можеш да си спестяваш добре | |
|
| |
KassyCobain*
Брой мнения : 26 Join date : 01.02.2011 Age : 28 Местожителство : навсякъде и по всяко време.
| Заглавие: Re: Промочип!!! Вто Фев 01, 2011 10:02 pm | |
| Всеки път като ходя и ми го предлагат... и аз всеки път казвам, че не искам, защото според мен тая работа с смс-ите си е глупава. Какво толкова би им пречило да те накарат да си платиш нормалната карта? Освен това рядко пазарувам от въпросните книжарници, ползвам намаление за други и просто няма смисъл. | |
|
| |
Neko Admin
| Заглавие: Re: Промочип!!! Сря Фев 02, 2011 8:47 pm | |
| - KassyCobain* написа:
- Всеки път като ходя и ми го предлагат... и аз всеки път казвам, че не искам, защото според мен тая работа с смс-ите си е глупава. Какво толкова би им пречило да те накарат да си платиш нормалната карта?
Освен това рядко пазарувам от въпросните книжарници, ползвам намаление за други и просто няма смисъл. Пращането на смс е веднъж. Досега и стотинка не са ми взели, а съм спестила прилични пари от намаленията. Ще ти дам пример, на книга, която струва 15 лева, правят 10% отсъпка- 1, 50лв. Но същата отстъпка я правят и на книга за 12, и за 11.90., като съответни книгата поевтинява с 1, 20лв и 1.19лв. И това е само за обикновените отстъпки. Но всеки си решава сам дали иска да получи намаление или не | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Промочип!!! | |
| |
|
| |
| Промочип!!! | |
|