House of Night Училище за вампири |
|
| Lara Croft | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Lara
Брой мнения : 171 Join date : 04.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Lara Croft Чет Ное 04, 2010 3:59 am | |
| Здравейте! Аз съм Деница,на 17. Зодия Лъв Както може би се досещате от ника(а може би не...)съм абсолютната фенка на тема Tomb Raider.Обичам всичко свързано с Лара-комиксите,игрите,филмите,анимираните серийки и т.н. Обожавам и Анджелина,идеалната Лара. И Джони Деп..Моя мания са филмите,видео игрите,комикси и книги. Интересувам се най-много от кино индустрията,включително и Disney! Друга моя страст е Луцифер. Много съм разговорлива,щом ме опознаете. | |
| | | Silvi
Брой мнения : 65 Join date : 16.09.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: Lara Croft Пет Ное 05, 2010 2:37 am | |
| Здравей! Аз съм Силви. Добре дошла във форума. Ето и някои въпроси: 1. Какви книги харесваш? 2. Коя ти е любимата книга? А автор? 3. Как би се описала? 4. Каза, че се интерсуваш от кино индустрията. Ходиш ли на кино? 5. Кое качество цениш най- много у хората? 6. За какво мечтаеш? 7. Любим певец/певица/група?
| |
| | | Lara
| Заглавие: Re: Lara Croft Пет Ное 05, 2010 4:08 am | |
| Здравей! 1. Какви книги харесваш? - По принцип чета неща от сорта на "мистична" литература,библейски виждания на същата тема и всякакъв вид история. 2. Коя ти е любимата книга? А автор?- В момента "Белязана".Харесвам стилът на писане на Стефани М.,но не харесвам особено сюжетите..затова може би бих избрала Ник Спаркс. 3. Как би се описала?-позитивна и скромна. 4. Каза, че се интерсуваш от кино индустрията. Ходиш ли на кино?-Да!Често,при условие,че имам свободно време. 5. Кое качество цениш най- много у хората?-Лоялността. 6. За какво мечтаеш?-Да споделя идеите си. 7. Любим певец/певица/група?-Харесвам Linkin Park,Tokio Hotel (хм...да...следя ги от години),N-Dubz,The Veronicas и всичко от рок до хип-хоп.Певица...Lisa Origliasso. | |
| | | fallen_angel
Брой мнения : 79 Join date : 01.01.2011 Age : 28 Местожителство : In Darkness
| | | | Lara
| Заглавие: Re: Lara Croft Нед Яну 16, 2011 2:27 am | |
| Здравей,Теди!Много интересни въпроси! Кой според теб е най-завладяващия герой от "Училище за вампири".-Всички са завладяващи със своят характер.Но преди да знам кой е Калона,още при причета на името му си казах"Ей това е моят любим герой".Така че,Калона. Ти на кого се оприличаваш?Зоуи.Определено.Нямаме никакви разлики,нито по външен вид нито по характер.Можев би звучи тъпо,но е така. Какво харесваш в книгата? Че е най-напред изумителна!Не можеш да се откъснеш от нея,хванеш ли яведнъж!Всичко е описано много реалистично,засяга и истински проблеми,които всички ние срещаме.Съшо така поредицата описва животът ми такъв,какъвто винаги съм искала да бъде... | |
| | | fallen_angel
Брой мнения : 79 Join date : 01.01.2011 Age : 28 Местожителство : In Darkness
| | | | Lara
| Заглавие: Re: Lara Croft Нед Яну 23, 2011 4:14 am | |
| Честно казано не я мразя.По-скоро ме нерви.Както обичам да казвам-във всяка отрицателна черта се крие нещо положително Въпроса с Неферет е,че може да прави злини,но знае какво иска. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Lara Croft | |
| |
| | | | Lara Croft | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|