violet
Брой мнения : 23 Join date : 05.07.2010 Age : 29
| Заглавие: Adam Lambert Чет Юли 29, 2010 9:02 pm | |
| Адам Ламбърт (на английски: Adam Lambert) е американски певец и актьор, един от 13-те финалистите на на осмия сезон на American Idol през 2009 година, завършил на второ място в състезанието. Адам е роден в Индианаполис, Индиана, но семейството му се место в Сан Диего, Калифорния, когато той е на една годинка. В училище той се занимава с пеене (участва в хора) и драма (участва в театрални постановки). От 10-годишен е на сцена. Взима участие в мюзикъла Десетте божи заповеди заедно с Вал Килмър.[1]. След приключване на American Idol групата Куин изразява намерение да го покани за техен вокалист. [2] Неговият пръв соло албум For Your Entertainment излиза на 23 ноември 2009 година.[3] Той също така записва музиката към филма 2012, излязла през октомври под заглавието Time for Miracles. През ноември 2009 година Адам участва на American Music Awards с едноименната песен от албума си For Your Entertainment. По време на представлението той целува един от китаристите по устата, хваща един от танцьорите между краката и държи главата на друг между краката си докато пее. В телевизията се получават гневни протести от консервативни зрители, които не желаят излъчването на предаването. ABC канцелира интервюто с него, но пък CBS го кани за интервю в Ню Йорк. Пред списанието Rolling Stone и в други интервюта Адам Ламбърт отказва да се извини и заявява: „Аз не съм детегледач, аз съм изпълнител“ (I’m not a babysitter. I’m a performer.),[5] и добавя: „Живеем в 2009 година, време е да поемем риск, да сме смели, да помогнем да хората да си отворят очите и ако някой се счита за обиден и засегнат, тогава може би аз не съм за тях“ (We're in 2009—it's time to take risks, be a little more brave, time to open people's eyes and if it offends them, then maybe I'm not for them) като защитава свободата на изразяването в изкуството. ДанниРождено име Адам Мичъл Ламбърт Роден 29 януари 1982 Индианаполис, Индиана Стил рок и поп музика Инструмент(и) вокал Период на активност 1992-досега [/b] | |
|
sveti9505
Брой мнения : 460 Join date : 24.01.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Adam Lambert Сря Сеп 01, 2010 10:11 pm | |
| олее на тая втората снимка е уникално якк!!! обожавам да го слушам, има специфичен тембър и ме кефии адски много... | |
|
mims
Брой мнения : 127 Join date : 22.01.2010 Age : 29 Местожителство : prd
| Заглавие: Re: Adam Lambert Нед Окт 10, 2010 12:42 am | |
| И мен много ме радва,а като го видя с грим така ме хваща яд .Без грим е тооолкова хубав .. | |
|
Lara
Брой мнения : 171 Join date : 04.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Adam Lambert Чет Ное 04, 2010 3:13 am | |
| | |
|
d_a_n_i_i_i_
Брой мнения : 14 Join date : 08.01.2011
| Заглавие: Re: Adam Lambert Нед Яну 16, 2011 3:53 am | |
| това ми е любимият изпълнител, уникален е | |
|
Sponsored content