House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Adam Lambert

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
violet

violet

Брой мнения : 23

Adam Lambert  Empty
ПисанеЗаглавие: Adam Lambert    Adam Lambert  EmptyЧет Юли 29, 2010 9:02 pm

Адам Ламбърт (на английски: Adam Lambert) е американски певец и актьор, един от 13-те финалистите на на осмия сезон на American Idol през 2009 година, завършил на второ място в състезанието. Адам е роден в Индианаполис, Индиана, но семейството му се место в Сан Диего, Калифорния, когато той е на една годинка. В училище той се занимава с пеене (участва в хора) и драма (участва в театрални постановки). От 10-годишен е на сцена. Взима участие в мюзикъла Десетте божи заповеди заедно с Вал Килмър.[1].

След приключване на American Idol групата Куин изразява намерение да го покани за техен вокалист. [2] Неговият пръв соло албум For Your Entertainment излиза на 23 ноември 2009 година.[3] Той също така записва музиката към филма 2012, излязла през октомври под заглавието Time for Miracles.

През ноември 2009 година Адам участва на American Music Awards с едноименната песен от албума си For Your Entertainment. По време на представлението той целува един от китаристите по устата, хваща един от танцьорите между краката и държи главата на друг между краката си докато пее. В телевизията се получават гневни протести от консервативни зрители, които не желаят излъчването на предаването. ABC канцелира интервюто с него, но пък CBS го кани за интервю в Ню Йорк. Пред списанието Rolling Stone и в други интервюта Адам Ламбърт отказва да се извини и заявява: „Аз не съм детегледач, аз съм изпълнител“ (I’m not a babysitter. I’m a performer.),[5] и добавя: „Живеем в 2009 година, време е да поемем риск, да сме смели, да помогнем да хората да си отворят очите и ако някой се счита за обиден и засегнат, тогава може би аз не съм за тях“ (We're in 2009—it's time to take risks, be a little more brave, time to open people's eyes and if it offends them, then maybe I'm not for them) като защитава свободата на изразяването в изкуството.

Данни
Рождено име Адам Мичъл Ламбърт
Роден 29 януари 1982
Индианаполис, Индиана
Стил рок и поп музика
Инструмент(и) вокал
Период на
активност 1992-досега
[/b]

Adam Lambert  4363 Adam Lambert  Adam-lambert-born-to-be-wild
Върнете се в началото Go down
sveti9505

sveti9505

Брой мнения : 460
Местожителство : Пловдив

Adam Lambert  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Adam Lambert    Adam Lambert  EmptyСря Сеп 01, 2010 10:11 pm

олее на тая втората снимка е уникално якк!!! обожавам да го слушам, има специфичен тембър и ме кефии адски много...
mims

mims

Брой мнения : 127
Местожителство : prd

Adam Lambert  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Adam Lambert    Adam Lambert  EmptyНед Окт 10, 2010 12:42 am

И мен много ме радва,а като го видя с грим така ме хваща яд Mad .Без грим е тооолкова хубав ..
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000545605989
Lara

Lara

Брой мнения : 171

Adam Lambert  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Adam Lambert    Adam Lambert  EmptyЧет Ное 04, 2010 3:13 am

Страхотен глас и визия!
d_a_n_i_i_i_

d_a_n_i_i_i_

Брой мнения : 14