| Куку и от мен :) | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
skyld-untamed
Брой мнения : 16 Join date : 28.06.2010 Age : 31 Местожителство : House of night
| Заглавие: Куку и от мен :) Пон Юни 28, 2010 5:48 pm | |
| Здравейте всички! Казвам се Славяна,но предпочитам да ме наричат Скулд(странно ама си ми харесва).Живея в Локорско(едно село до софия) и уча в 157 ГИЧЕ "Сесар Вайехо", а и съм на 16. Любима книга: не мога да кажа една обожавам поредицата "Здрач",както и "Училище за вампири"(естествено); също така и поредицата "Безсмъртните"; "Скитница" също ми е от любимите, както и "Елексир в Ада" и още много,много!!! Любим филм: "Властелинът на пръстените", "Карибски пирати", "Starstruck" Любими сериали: "Дневниците на вампира", "Двама мъже и половина" и много др. Слушам всякаква музика и не мога да определя любима песен. Стилът ми на обличане е според настроението ми...и елегантно и спортно,даже и като емо Не знам какво още да ви кажа за себе си, освен може би девизът ми, а той е: "Живея за днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде"
Последната промяна е направена от skyld-untamed на Сря Юни 30, 2010 2:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Куку и от мен :) Вто Юни 29, 2010 3:04 am | |
| Хей, здрасти и добре дошла! Любим компот? | |
|
| |
skyld-untamed
Брой мнения : 16 Join date : 28.06.2010 Age : 31 Местожителство : House of night
| |
| |
sveti9505
Брой мнения : 460 Join date : 24.01.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Куку и от мен :) Сря Сеп 01, 2010 9:55 pm | |
| здрасти и от менн!!!много ми харесва девизът ти... имаш ли любима групаа??? иикакво правишш обикновено през свободното си време?? | |
|
| |
skyld-untamed
| |
| |
zi.zany
Брой мнения : 350 Join date : 21.06.2010 Age : 28 Местожителство : an earthly paradise
| Заглавие: Re: Куку и от мен :) Съб Сеп 04, 2010 2:08 am | |
| ей от поста ти разбирам че е ново таа честито ^^ | |
|
| |
skyld-untamed
| |
| |
BLooDyKiSs
Брой мнения : 145 Join date : 14.01.2010 Age : 29 Местожителство : The Vampire City
| Заглавие: Re: Куку и от мен :) Вто Сеп 07, 2010 6:49 pm | |
| Хах. Понеже "алармира", че сме от едно училиещ, хмф кой клас си? XD
Та въпросите: 1. Любим литературен жанр? 2. Най-голям страх? 3. Любимо свръхестесвено създание? 4. А най-противно, безразлично? 5. Къща или апартамент? Защо? 6. Една мечта. 7. Песен, която те кара да се усмихнеш? 8. А да се натъжиш? 9. Какво предпочиташ голям град (пр.: София) или малък (пр.: Видин)? 10. Любим плод? 11. Любима салата? 12. Филм, от който си очаквала много, а накрая те е разочаровал? 13. Интересен факт, който рядко споделяш? 14. Беля, която си направила, и винаги ще помниш? 15. Най-омразна песен? 16. Имаш ли любима пижама? 17. Идеала ти за жена? 18. А за мъж? 19. Мечтана професия? 20. Къде искаш да живееш? 21. Колко деца искаш?? 22. Влюбвал ли си се? 23. Мразиш... 24. Обичаш... 25. Спиш ли с плюшена играчка? 26. Можеш ли да седиш и да мързелуваш дълго време? 27. Суеверна ли си?
Спирам с досаждането. XD
| |
|
| |
skyld-untamed
| Заглавие: Re: Куку и от мен :) Чет Сеп 09, 2010 1:19 am | |
| :D:D Ти ме уби с тия въпроси Аз сега ще бъда 11Б, а ти??? - BLooDyKiSs написа:
- Хах.
Понеже "алармира", че сме от едно училиещ, хмф кой клас си? XD
Та въпросите: 1. Любим литературен жанр? 2. Най-голям страх? 3. Любимо свръхестесвено създание? 4. А най-противно, безразлично? 5. Къща или апартамент? Защо? 6. Една мечта. 7. Песен, която те кара да се усмихнеш? 8. А да се натъжиш? 9. Какво предпочиташ голям град (пр.: София) или малък (пр.: Видин)? 10. Любим плод? 11. Любима салата? 12. Филм, от който си очаквала много, а накрая те е разочаровал? 13. Интересен факт, който рядко споделяш? 14. Беля, която си направила, и винаги ще помниш? 15. Най-омразна песен? 16. Имаш ли любима пижама? 17. Идеала ти за жена? 18. А за мъж? 19. Мечтана професия? 20. Къде искаш да живееш? 21. Колко деца искаш?? 22. Влюбвал ли си се? 23. Мразиш... 24. Обичаш... 25. Спиш ли с плюшена играчка? 26. Можеш ли да седиш и да мързелуваш дълго време? 27. Суеверна ли си?
Спирам с досаждането. XD
1. Комедията, как кой?! 2. БОЛКАТА 3. Вампирите ест :D:D е и елфите де!!! 4. Орките 5. Къща!!! Първо живея в такава и второ има адски много място за абсолютно всичко 6. Оооо ми не знам... 7. Dj Nino - Theos 8. Ооо много са всъщност....... 9. Предпочитам си моето село!!! Най-доброто (rock) 10. Череши,банани 11. Шопска! 12. "Планината на вещиците" 13. Колко ме боли, когато някой ме разочарова!!! 14. Счупих една чаша на кока-кола с обръч... 15. Нямам 16. Естествено!!! Мечешката ми!!! :D:D:D 17. Анджелина Джоли 18. Баща ми/ Вал Килмър/ Тейлър Лаутнър 19. Не искам да работя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20. България/ Локорско 21. Две 22. В момента се чувствам адски увлечена, но не знам дали е влюбване, а преди това не... 23. ...да ме лъжат!!! 24. ...да обичам! 25. Не 26. Че кой не може!!!!!!!!!!!????????? 27. Достатъчно | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Куку и от мен :) | |
| |
|
| |
| Куку и от мен :) | |
|