House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Сериозно ли трябва да го правя?

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
dragonfly_elf

dragonfly_elf

Брой мнения : 7

Сериозно ли трябва да го правя? Empty
ПисанеЗаглавие: Сериозно ли трябва да го правя?   Сериозно ли трябва да го правя? EmptyНед Юни 13, 2010 7:18 pm

Денят беше слънчев. Както всяко човешко същество знаеше, климатът ставаше все по-непоносим, затова всички, присъстващи в тази втора смяна от 12 часа, се бяха излегнали уморено притиснати от жегата. Но учителката внесе смут в стаята. Смутът беше едно момиче. Ходеше плахо, треперливо и непохватно. Беше цялото срамежливо почервеняло и полагаше зверски усилия да не срещне погледа на никого. И въпреки това се мъчеше да изглежда, сякаш се чувства напълно спокойна. Това момиче беше новата ни съученичка в класа. Разбрахме, че се казва Айсел. Кичури от кестенявите й къдрици бяха вързани в старовремска дантелена панделка. Обличаше се с тъмночервени кубинки с 20 дупки плюс класическите къси плисирани поли с кожено яке. В този рокерски костюм сякаш се опитваше да изглежда зловещо. Ала лицето й издаваше сам ои единствено нежност, невинност и страх. Държеше се грубо с хората, в часовете спеше, събуждаше се само за да си запише домашното и незнайно как на следващия ден си знаеше уроците. Четеше книги непрестанно. Не полагаше усилия да се сприятели с никого. Единственият контакт с връстницитие си, който извършваше, беше да изгледа дръзналия да се заяде с нея с нереална злоба в очите, да го обиди, а понякога дори натупа.
Но колкото и злоба да виждахме ние, аз винаги си знаех, че тя просто е твърде горделива, за да признае, че е страхливка... И за да го прикрие се криеше зад една глупава черна маска.

А сега малко по-сериозно. Не съм чак толкова злобна, но искам да сте предупредени. Вече ми стана навик и понякога го правя и без да искам. Не хленчете >.>

U get the idea.
D.Elf Like a Star @ heaven
Върнете се в началото Go down
dragonfly_elf

dragonfly_elf

Брой мнения : 7

ПисанеЗаглавие: Re: Сериозно ли трябва да го правя?   Сериозно ли трябва да го правя? EmptyНед Юни 13, 2010 7:34 pm

П.С. Някой може ли да ме разведе и да ми каже главното, моля?
Mitternacht

Mitternacht

Брой мнения : 251

ПисанеЗаглавие: Re: Сериозно ли трябва да го правя?   Сериозно ли трябва да го правя? EmptyНед Юни 27, 2010 7:37 pm

Ника ти ми е познат xD
Случайно да познаваш Паулина (Поли) .. пробъли от Импулс?
И ъ как се казваш? Години? От къде си? Любим компот? xD
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Сериозно ли трябва да го правя?   Сериозно ли трябва да го правя? Empty

Сериозно ли трябва да го правя?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
House of Night  :: Вампирска социология :: Представи се на класа-
Идете на: