House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Lirit /lowe this name/

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Lirit Spenser..[Cullens]

Lirit Spenser..[Cullens]

Брой мнения : 16
Местожителство : In ThE VampirE WorlD..

Lirit /lowe this name/ Empty
ПисанеЗаглавие: Lirit /lowe this name/   Lirit /lowe this name/ EmptyВто Май 18, 2010 1:38 am

Hey.. Казвам се Николета.. Викат ми Ник, Никс /да, като Богинята *сън* /, най - често Лирит /или Лир/. Прякора "Лир", дойде от един генератор за вампирски имена.. Та там пишеше : Lirit Spenser.. и нещо за Афродитата на загубените... Я чакайте.. Ей сега ще видя какво пишеше.. А, да.. Ето:

The Great Archives determine you to have gone by the identity:
Lirit Spenser
Known in some parts of the world as:
Aphrodite of The Lost
The Great Archives Record:
A lonely one who guides the lost - but not to safety, to their doom.

Та аз съм от Варна.. Град, който никак не харесвам и чакам с нетърпение да се разкарам от тук.. На 14 години съм.. 7-ми клас.. Обичам да се разхождам по магазините /да пазаря/ и то с приятел или приятелка.. Разходките в парка не изостават.. Обожавам да чета книги с вампири.. И въобще фентъзи книги.. Даже аз самата пиша книга.. Ъъм. Преди имах форум.. Аа имам брат и рибки../не се чудете защо ги споменавам заедно.. а брат ми понякога е голям досадник/. Слушам предимно рок и пънк, мразя чалгата.. Иначе съм съгласна на всичко друго..
Ъъмм.. Друго не се сещам..
Ако имате въпроси казвайте.. ^^
Върнете се в началото Go down
zi.zany

zi.zany

Брой мнения : 350
Местожителство : an earthly paradise

Lirit /lowe this name/ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Lirit /lowe this name/   Lirit /lowe this name/ EmptyВто Юни 22, 2010 4:34 pm

Здравей ^^ таа защо не обичаш Варна?
Върнете се в началото Go down

Lirit /lowe this name/
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
House of Night  :: Вампирска социология :: Представи се на класа-
Идете на: