trotinetka
Брой мнения : 91 Join date : 01.04.2010
| Заглавие: trotinetka Пет Апр 02, 2010 8:32 pm | |
| Здравейте на всички! Казвам се Лили, на 14 години и съм от София. Уча в 157 ГИЧЕ "Сесар Вайехо", 8 клас. Какво да ви кажа за себе си.. Весел и попринцип позитивен човек, помагам на всеки свои приятел, всеотдайна съм и понякога прекалено добра, което понякога е в мой ущърб, защото хората често се възползват. Не мога да кажа, че съм лицемерна, дори от време на време да се изпусна зад гърба на някой, макар, че след това винаги му го казвам и в лицето, защото обичам човек да знае какво мисля за него и той за мен. Предпочитам кучетата пред котките, макар че и двете животинки са много сладки и много ги харесвам, но не знам защо изпитвам по-големи сипматии към кучетата. Любими цветове - всички ярки и топли, като оранжево, червено, жълто и т.н., но и синъото и зеленото ми харесват. Оох, не знам. Питайте каквото пожелаете | |
|
melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: trotinetka Пет Апр 02, 2010 9:26 pm | |
| Здравей и добре дошла! Кой е любимият ти компот? Каква музика слушаш? Какви книги четеш? | |
|
trotinetka
Брой мнения : 91 Join date : 01.04.2010
| Заглавие: Re: trotinetka Пет Апр 02, 2010 10:42 pm | |
| Здравей и благодаря 1.Кой е любимият ти компот? - Каййсииев 2.Каква музика слушаш? - Всякаква - r'n'b, алтернативен рок, чалга.. абе всичко 3.Какви книги четеш? - Попринцип наскоро съм на вълна - вампиризъм, но иначе харесвам приключенските, романтичните, мистичните - защото през цялото време се чудиш какво ще стане накрая | |
|