vampire_assassin
Брой мнения : 3 Join date : 02.04.2010 Age : 30
| Заглавие: vampire_assassin :)) Пет Апр 02, 2010 2:50 pm | |
| Добре, аз съм Веси, от Бургас съм и обичам морето <3 Обичам България като цяло, навсякъде ми харесва, обиколила съм много места иии винаги са стигали до сърцето ми^^, но държавата ни не струва, и всички знаем това ;Д както и да е. Попринцип не обичам да обяснявам за себе си без да са ме питали, защото не знам какво да кажа :$ хаха Затова ще напиша основното > обожавам музиката, слушам всичко <3, обичам да чета, и то много, падам си по трилъри,криминални,фантастика покрай тези вампири по които съм пристрастена иии от време на време чета някви други нещица Телевизия рядко гледам, най-вече се спирам там, за да гледам мач или някакво реалити.. Дргите неща предпочитам да ги гледам на компютъра... предпочитам сериали пред филми, защото траят по дълго време и ги чакам с нетърпение ^^ ... филми - ужаси,трилъри,криминални,психо,комедии ... (винаги се смея ) не знам защо всички го намират за странно о.О nvm Обичам сладко,даже много ^^ ОБИЧАМ желирани бонбонки ^^ леле, аз съм Мастър! Обичам да пътувам обичам да се разхождам, обичам много неща ;Д ии така ) | |
|
dead_by_sunrise
Брой мнения : 21 Join date : 05.03.2010
| Заглавие: Re: vampire_assassin :)) Пет Апр 02, 2010 4:38 pm | |
| Добре дошла! Започвам с въпроса, който е станал задължителен за всеки от форума xD - Кой ти е любимия компот? - Казваш, че слушаш всичко... Дори и чалга ли? - Слушаш ли Джъстин Бийбър? - Коя е последната книга, която прочете?
^^ Това е от мен (засега). Приятно прекарване из форумите ; )) | |
|
vampire_assassin
Брой мнения : 3 Join date : 02.04.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: vampire_assassin :)) Пет Апр 02, 2010 7:00 pm | |
| Мерсии ) - за компота - хаха, рядко ям компоти ;Д фенка съм на сладкото, но от страната на шоколада ^^ - попринцип стила ми е hip-hop, pop punk, alternative, rock, alternative rock, dance, rap и т.н. , но да, има някои песни от чалгата, които и на мен ми харесват (но като се замислиш, почти всички, които ни заобикалят са фенове на чалгата, дори да не ти харесва тя е навсякъде, нямаме избор) - Джъстин Бийбър не ми е сред фаворитите, но не го изключвам - последната книга, която прочетох беше "Избрана", а сега чета "Fallen angels" интересна е, поне засега ^^[i] | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: vampire_assassin :)) | |
| |
|