melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: 1-ви Април! Абе, вие подигравате ли ми се нещо?!?! Чет Апр 01, 2010 8:11 pm | |
| Мили мои, ненагледни, днес е денят, в който можем да лъжем най-безугледно. Аз искам да ви кажа (а.к.а. излъжа), че не мога да ви гледам, че изобщо, ама изобщо не ви обичам, и че сте адски скучни!xD (особено ти, Кас ) Сега сериозно, прекрасничета, кажете кой, как ви изработи и кой се хвана на лъжите ви днес? | |
|
avroro
Брой мнения : 153 Join date : 14.12.2009 Age : 33
| Заглавие: Re: 1-ви Април! Абе, вие подигравате ли ми се нещо?!?! Чет Апр 01, 2010 8:36 pm | |
| Аз изпарзалях майката,че вуйчо ще идва за великден. Тя се върза и след половин час звани да ми каже, че ще ме удуши. | |
|
Blackness
Брой мнения : 328 Join date : 10.03.2010 Age : 27 Местожителство : ...following my dreams.
| Заглавие: Re: 1-ви Април! Абе, вие подигравате ли ми се нещо?!?! Чет Апр 01, 2010 9:01 pm | |
| [i]Ами аз днеска успях да изпързалям само няколко човека по скайп като им хзах че имам много пари и мога да им ги дам А всъшност и аз много ви мразя всичките тука у тоя форум...и Кас и Мел...направо ми се повдига от вас | |
|
Mitternacht
Брой мнения : 251 Join date : 07.12.2009
| Заглавие: Re: 1-ви Април! Абе, вие подигравате ли ми се нещо?!?! Пон Юни 28, 2010 2:17 am | |
| Азът пък няма да ви лъже! Първо, че не е първи април xD и второ, че ... Ъ незнам. И да, обичам си ви <3 | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: 1-ви Април! Абе, вие подигравате ли ми се нещо?!?! | |
| |
|