House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Ani4ka__

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Ani4ka__

Ani4ka__

Брой мнения : 25
Местожителство : Пловдив

Ani4ka__ Empty
ПисанеЗаглавие: Ani4ka__   Ani4ka__ EmptyСря Мар 31, 2010 12:14 am

Ами...здравейте!
Казвам се Анна,но предпочитам да ми викат Ани или подобни галени именца geek На 19 години ииии повече от половина.На 21 юли съм родена и съответно на тази дата тази година ще стана една 20-годишна мацка Suspect Laughing От Пловдив съм,но от тази година уча в София.
Оставям ви пълната свобода да ме питате каквото си пожелаете.Обичам въпросите cheers
Върнете се в началото Go down
melrose

melrose

Брой мнения : 635
Местожителство : somewhere over the rainbow...

Ani4ka__ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ani4ka__   Ani4ka__ EmptyСря Мар 31, 2010 12:46 am

Пловдив, майна, Пловдив!...нвм
Добре дошла! Smile
Кой ти е любимия компот? (нали знаеш, тук всички затваряме xD)
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Брой мнения : 527
Местожителство : [Kaeleer]

Ani4ka__ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ani4ka__   Ani4ka__ EmptyСря Мар 31, 2010 12:54 am

Хей, здрасти, Ани! И добре дошла!
Оо, човече, обожавам ти подписа! Обожавам Тюдорите! Ех, сега като видях Джони и Натали... какво мислиш за Хенри Кавил (съответно Съфолк)?
http://hotboys-bg.heavenforum.com/portal.htm
Ani4ka__

Ani4ka__

Ani4ka__ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ani4ka__   Ani4ka__ EmptyСря Мар 31, 2010 1:20 am

Мерси за приветствията Smile
Melrose,Пловдив е градЪ Very Happy Малко преиначаване на една популярна песен.Или пък "Пловдивски майни в КлубЪ".Винаги мога да пея за Пловдив Laughing
Аз баш компоти не затварям,бабите ги вършат тези дейности.Но пък после аз ги ям.И си падам по кайсии и праскови.Всъщност и само тях ям.Другите не ги харесвам.Спомням си,че като малка все искаха от вишни да ям,но аз се опъвах като старо магаре.И отстоях!

BleedingDust,и аз си го обожавам.Една приятелка ми го направи преди година и половина.В два варианта го имам.Но този повече май ми харесва.Не съм абсолютно сигурна,де.И другият е уникален Cool
Иначе аз не съм от най-големите фенки на Джони.Има нещо много психарско и странно в него.Не мога да определя дали ми харесва,или не.Напомня ми на Шон Пен,но по онзи съм луда.Той вече си е абсолютен психар.А Натали е страшно красива като Ан.И с тъмна коса най-вече.Руса не е долюбвам.Иначе Хенри си е красавецът на сериала,по когото точа лиги от първи сезон.Много ми хареса и връзката му с Маргарет,която доста бързо пък приключи Rolling Eyes Но е много красив и сексапилен.Не може да има две мнения по въпроса.
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Ani4ka__ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ani4ka__   Ani4ka__ EmptyСря Мар 31, 2010 1:29 am

Оо, кефиш! Мой човек си! И аз съм Хенри гърл :Д Тъй де... направо е Уникален! Още от първия път, когато го видях и ме втрещи. И героят му ме радва, въпреки всичките си недостатъци... жалко, че понякога твърде рядко го виждаме. Иначе, да, с Маргарет бяха велики! А сцената, когато умираше - сигурно една от най-добрите в сериала (всъщност, май друга не ми е харесвала толкова, дори обезглавяването на Ан). Иначе после и с Катрин ме радва. А сина му е убиец :Д
Ani4ka__

Ani4ka__

Ani4ka__ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ani4ka__   Ani4ka__ EmptyСря Мар 31, 2010 1:36 am

Аз пък си паднах повече по други сцени.Като тази в гората с Хенри(персонажа) и Ан.Май беше в края на първи сезон.Много се смях,когато тя го избута и той милият остана като попарен.Наскоро го гледах пак по Нова и хванахме точно този момент с приятеля ми и той като почна"Това е невъзможно,тя трябва да е супер силна,за да го избута и т.н.".И на мен ми се струва малко трудно,но важното е,че го даваха Very Happy
А пък сина му сме го гледали съвсем малко.Най-много си дават Джони,ама няма начин.
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Ani4ka__ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ani4ka__   Ani4ka__ EmptyСря Мар 31, 2010 2:05 am

Е, да, нали той е Хенри VІІІ. Оо, да, тази сцена беше върха (Аз все пак харесвам повече онази, `дето Маргарет мяташе по Чарлс с чашите). Ми той понеже е отстъпчив краля, явно... иначе и аз се позачудих колко лесно се измъкна.
Не знам... на мен всички любими сцени май са ми с Чарлс :Д Има една (мисля беше от края някъде на втори сезон, даже май беше финала, защото започваше точно с едни лебеди, а вс знаем накрая какво стана с лебеда...) и дават как мъника на Чарлс се промъква в леглото и той някакво супер мило гушка него и женичката. Или с Ан Клевска с двусмисления разговор... ох, не знам колко пъти съм гледала този сериал.
Иначе и Джони супер много го тача, вярно е малко крийпи, особено с тази очи, но... е, ми пич е.
Ani4ka__

Ani4ka__

Ani4ka__ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ani4ka__   Ani4ka__ EmptyСря Мар 31, 2010 2:16 am

Леле какви подробности помниш.Аз съм го гледала само веднъж,определени серии по два пъти.Не съм ги подбирала,просто съм ги хващала.Но след 4-ти сезон ще си изтегля пак всичките.
Но си спомням как Джони нареждаше Ан Клевска.Голям смях беше Very Happy
Не знам дали си забелязала,но са излязли първите две серии от 4-ти сезон.Не знам какви се водят,но не са и оригинални.Аз ще си изчакам 11-ти.Или пък да излязат всичките,не съм решила.Но пък снимков материал има
http://www.imdb.com/title/tt1619578/mediaindex
Много ми харесва втората снимка с всичките му жени Twisted Evil
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Ani4ka__ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ani4ka__   Ani4ka__ EmptyСря Мар 31, 2010 2:58 am

Хах, о, аз даже ги изгледах веднага щом се появиха. Така де, имам си традиция... трябва да обядвам, докато гледам нещо. И като видях, че има Тюдорите... После сигурно ще гледам и официалните версии де. Катрин - жена №5 не ме радва особено. Катрин 1 и двете Ан ме кефеха повече. Джейн и нея недолюбвах.
Хах, о, Джони сега е фен на Ан Клевска :Д Мен ме кефеше Съфолк как я учеше на карти. И някакво се опитва да си внуши, че не я харесва, обаче не може много много.
Ani4ka__

Ani4ka__

Ani4ka__ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ani4ka__   Ani4ka__ EmptyСря Мар 31, 2010 4:31 am

Мен малката Катрин ми е най-противна от всички.Изглежда ми бавноразвиваща се.Много глупаво изражение,да не говорим и колко е грозна Evil or Very Mad Иначе и Клевска не ми допадаше.Много грубовата ми идва.Той на Съфолк му беше по-скоро забавно,когато я учеше на карти,отколкото да я харесва.Иначе си спомням,че в последните серии жена му беше разочарована от него и ми ставаше много гадно,като му погледна тъжния поглед Sad
sveti9505

sveti9505

Брой мнения : 460

Ani4ka__ Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Ani4ka__   Ani4ka__ EmptyНед Авг 29, 2010 4:36 am

ooooo нашш човеккк уе майнаа....
кой ти е любимия цвят?
Sponsored content

Ani4ka__ Empty