House of Night Училище за вампири |
|
| Mev'anan :] | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Mev'anan
Брой мнения : 91 Join date : 23.03.2010 Age : 31 Местожителство : ..a Land of Darkness from which I cannot return..
| Заглавие: Mev'anan :] Вто Мар 23, 2010 11:54 pm | |
| Здравейте на всички! :]
Казвам се Миряна, но предпочитам Мими. На 16 съм от Кюстендил.
Интересувам се от страшно много неща, но едно от най-любимите ми занимания е да чета книги. Жанровете, които предпочитам, са фентъзи и фантастика. Почти непрекъснато слушам музика, а любимите ми групи са Paramore и Disturbed. Падам си и спортен тип - харесвам всякакви спортове, карам ски, плувам, а и съм тренирала волейбол няколко години. Обичам да се събираме с приятели в домашна обстановка ;D и да купонясваме. Искам да науча поне пет езика и да обиколя света!
Това е накратко. Никак не ме бива с представянията, тъй че питайте за пояснения. Отворена съм за въпроси.
| |
| | | BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Mev'anan :] Сря Мар 24, 2010 12:25 am | |
| Хей, здрасти и добре дошла! Любим компот? Любима песен на Disturbed? Любима книга? И, естествено, приятно изкарване във форума! ^^ | |
| | | Mev'anan
Брой мнения : 91 Join date : 23.03.2010 Age : 31 Местожителство : ..a Land of Darkness from which I cannot return..
| Заглавие: Re: Mev'anan :] Сря Мар 24, 2010 1:13 am | |
| Благодаря! :]
Любим компот: от ягоди - божествен е!
Харесвам абсолютно всички песни на Disturbed и ми е трудно да си избера любима, но може би Overburdened, Darkness, Remember, The Night, Torn.. мога да продължа още дълго.
И от любимите книги ми е трудно да избера, но май е "Властелинът на пръстените" - тя наистина ме запали по фентъзито, но има и толкова много други, които обичам: поредиците "Песен за огън и лед" на Джордж Мартин, "Академия за вампири" на Ришел Мийд, Патрулите на Сергей Лукяненко, The Mortal Instruments. | |
| | | dead_by_sunrise
Брой мнения : 21 Join date : 05.03.2010
| | | | Mev'anan
| Заглавие: Re: Mev'anan :] Сря Юни 23, 2010 9:12 pm | |
| Благодаря!
- Къде учиш? : Аз уча в ПМГ, а ти?
- Любима песен на Paramore? : Няма песен на paramore, която да не харесвам и всичките са ми любими, но ако трябва да имам фаворити това може би са Let The Flames Begin, All I Wanted, Decode, Turn It Off и ако продължавам така ще ги изброя всичките, така че спирам. ;D
- Слуша ли новият им албум Brand new eyes? Ако да, имаш ли любима песен от там? : brand new eyes от отдавна вече съм го преслушала много пъти и смятам, че e един наистина невероятен албум! Обичам всяка песен от него! :]
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Mev'anan :] | |
| |
| | | | Mev'anan :] | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|