Dea Silky, court-trained liar
Брой мнения : 66 Join date : 01.06.2009 Age : 30
| Заглавие: Малко правилца (: Съб Сеп 12, 2009 4:55 pm | |
| Добре, аз ще съм гадният администратор xD За правилата съм абсолютно сериозна, няма да увъртам излишно. Не само се препоръчва, ами си е направо задължително да ги спазвате. Администраторите ( BleedingDust, Dea, puzzle) си пазят правото да огъват, заобикалят и променят правила спрямо собствените си морали. Засега няма много изисквания, но с разрастването на форума ще бъдат добавяни. Първо и най-основно: Писането на кирилица в мненията е нещо, за което аз лично много се карам. Форумът е на български, тече превод на книгите на същия език, стараем се да пригодим всичко за ползването на българи. Това не значи, че никъде из профила и/или мненията си не може да имате реплики на английски. Второ: Избирайте подходящо начина си на изказване, аватарите, сигнатурите и всичко в профила си. Държа да отбележа, че най-вероятно не всички бъдещи потребители ще имат навършени например 15 – съобразявайте се с това. А ако видя потребител А да се драка из темите защото примерно потребител В не е съгласен с казаното от А, ще следват определени санкции. Предполагам повечето от вас са чели правила из други форуми, няма да обяснявам за краденето на превода и/или други мнения, забраната за реклама, цензура в картинките. Ако трябва да обяснявам, кажете си, моля ви. | |
|
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Малко правилца (: Нед Яну 24, 2010 5:30 pm | |
| Надявах се да не ми се наложи да добавям към горните правила, защото от екипа някак си разчитахме на форумната култура на потребителите, но предполагам за да спаваш нещо - трябва да ти е написано. Или пък - нека е написано, за да мога да санкционирам. Трето: Флуда, няколкото поредни постове, които не са в голям интервал от време, а някой просто си прави бройка коментари няма да се толелира. Т.е. - първите няколко пъти администратор или модератор ще редактира, след това ще следват санкции.
Сега, по-скоро искам да дам нещо като препоръка - моля, ако ще пишете с различни цветове на шрифта, съобразявайте се с темата на форума, трудно е на такъв фон да се чете нещо написано с тъмно червено да речем. Общо взето - подбирайте цвета и шрифта така, че да са четливи. Иначе винаги е много приятно да се види някое добре стилизирано и поразчупено мнение, просто нека да е четливо, а не да трябва да трябва да маркираш целия текст или направо да го копираш в Word, за да разбереш какво пише. | |
|