| dead_by_sunrise | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
dead_by_sunrise
Брой мнения : 21 Join date : 05.03.2010
| Заглавие: dead_by_sunrise Съб Мар 13, 2010 2:22 am | |
| Здравейте на всичкии! Казвам се Цветина, на 14, от Кюстендил. Само учителите използват пълното ми име, иначе вие можете да ме наричате Цвети, Цветс, или каквито вариации ви хрумнат (само, моля ви, без Цуца това е най-противното име което съм чувала и направо побеснявам когато някой се осмели да ме нарече така). В интерес на истината много харесвам Dead by Sunrise, но не са ми най-любимата група. Просто докато се регистривах си слушах the morning after, затова спонтанно избрах името на групата. Друго... не знам какво да кажа... Вие ме питайте =)) П.С. Любимият ми компот е от бели череши | |
|
| |
valzzi
Брой мнения : 22 Join date : 27.02.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: dead_by_sunrise Съб Мар 13, 2010 3:13 am | |
| Damn .. тъкмо щях да те питам кой ти е любимия компот.Изведнъж ми стана любимия въпрос.. добре -Кой ти е любимия филм? -А поредица (книги) ? -Песента,която се върти в главатата ти сега ? -Какво мислиш,че се случва с мозъчна клетка,подложена на чалга-хит? | |
|
| |
dead_by_sunrise
| |
| |
Blackness
Брой мнения : 328 Join date : 10.03.2010 Age : 27 Местожителство : ...following my dreams.
| Заглавие: Re: dead_by_sunrise Съб Мар 13, 2010 3:48 pm | |
| Хеей!Добре дошла при нас!Пожелавам ти приятно изкарване.Ето и няколко въпросчета:
Къде учиш? Каква ти е любимата манджа? Кой ти е втория любим компот? Коя ти е любимата песен на Dead By Sunrise?
| |
|
| |
dead_by_sunrise
| Заглавие: Re: dead_by_sunrise Съб Мар 13, 2010 10:45 pm | |
| Благодаря! - Засега уча във ІІ ОУ "Д. Димитри", но се надявам догодина да вляза в Професионалната Гимназия по Туризъм; - Любима манджа... Предполагам, че гювеч или тиквички с ориз ;д - Втория любим компот ми е от кайсии - Не мога да реша... Колебая се между The morning after, Crawl back in и Too Late | |
|
| |
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: dead_by_sunrise Пон Мар 15, 2010 12:11 am | |
| Хей, здрасти и добре дошла! Тук те поизтормозиха с тези компоти, какво да се прави... това е религията на форума. Какво ще е първото нещо, което ще направиш, ако спечелиш 1 милион от тотото? | |
|
| |
dead_by_sunrise
| |
| |
valzzi
Брой мнения : 22 Join date : 27.02.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: dead_by_sunrise Пон Мар 15, 2010 8:57 pm | |
| Кой герой (и то коя поредица) искаш да познаваш в реалния си живот и какъв искаш да ти е : брат,гадже,приятелка... ?? | |
|
| |
dead_by_sunrise
| Заглавие: Re: dead_by_sunrise Вто Мар 16, 2010 6:56 pm | |
| Ъ?? Искам Едуард Кълън (от Здрач) да ми е брат!!! Иии Ерик Найт (House of Night) да ми е гадже... А също Алис Кълън (пак от Здрач) да ми е сестра... Ии за друг не се сещам сега точно | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: dead_by_sunrise | |
| |
|
| |
| dead_by_sunrise | |
|