| Morganville_Lady | |
|
+3tessairiqs BleedingDust Morganville_Lady 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Morganville_Lady
Брой мнения : 30 Join date : 12.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
| Заглавие: Morganville_Lady Пон Мар 08, 2010 11:46 pm | |
| Здравейте! Казвам се Иванка, но не ми харесва да ме наричат така. Много дълго ми се струва. Предпочитам Ваня или Ив. Нямам брат нито сестра. От една страна е тъжно, защото няма с кого да се закачам или да говоря задълбочено. Обаче пък компютъра си е само за мен. Падам си по свръхестественото. Обичам да чета книги, да гледам филми и да пиша разни истории. Слушам рок, метъл, малко R&B и Hip-Hop. Когато си искам мога да се държа нормално като другите, но в повечето случаи предпочитам да не се вписвам в стандартите на хората. Харесва ми да съм поне малко различна. Ако имате някакви въпроси към мен, аз с радост ще ви отговоря. | |
|
| |
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Morganville_Lady Пон Мар 08, 2010 11:51 pm | |
| Хей, здрасти! И добре дошла! Любим компотец? Любима рок група? Ами метъл? Ам, да... най-нестандартното нещо, което си правила? (стига да не е тайна де (: ) | |
|
| |
Morganville_Lady
Брой мнения : 30 Join date : 12.02.2010 Age : 30 Местожителство : В градината пълна с рози
| Заглавие: Re: Morganville_Lady Вто Мар 09, 2010 12:07 am | |
| Благодаря за посрещането! Любимият ми компот е от череша. Групите, като цяло - Linkin Park, Nickelback, Metallica, Skillet, Guns 'N' Roses и още доста. Ами най-нестандартното нещо, което съм правила е да скачам от прозорци, да си прося блъсване от кола и да лягам по средата на главен път (този неща вече не ги практикувам). | |
|
| |
tessairiqs
Брой мнения : 220 Join date : 28.01.2010 Age : 27 Местожителство : Голям0т0 сел0 ..
| Заглавие: Re: Morganville_Lady Вто Мар 09, 2010 12:09 am | |
| Добре дошла и от мен (: Любим филм? Любима книга? Любим вампирски филм или сериал? | |
|
| |
Morganville_Lady
| Заглавие: Re: Morganville_Lady Вто Мар 09, 2010 2:08 am | |
| Мерси! Любим филм? - The Crow 1 и 2, Avatar, Queen Of The Damned, The Covenant, Van Helsing и още много. Любима книга? - Дан Браун – „Шестото клеймо”, „Шифърът на Леонардо” и „Цифрова крепост”, Артър Хейли – „Свръхнатоварване”, Нора Робъртс – „Смърт край змийската река”, „Божествено зло”, „Отрова”, „Дръзко ченге”, „Черните хълмове”, Рейчъл Кейн – „Вампирите от Морганвил”, Касандра Клеър - „Реликвите на смъртните”. Любим вампирски филм или сериал? - Ами два от филмите съм ги споменала горе. Сериали - The Vampire Diaries и Blood Ties. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Morganville_Lady Вто Мар 09, 2010 2:17 am | |
| О, не, човек! Само като ти видя подписа и тихичко почвам да си подпявам и да си викам *Лестаааат*. Шестото клеймо беше супер. И Дан е супер автор като цяло, въпреки че леко се повтаря и винаги, ама винаги прави любимите ми герои лошите :Д Любима песен на Skillet? Ех, супер много се кефя и на музиката ти. Абе... описанието ти рокс! | |
|
| |
Morganville_Lady
| Заглавие: Re: Morganville_Lady Вто Мар 09, 2010 2:58 am | |
| О, Лестат е един от любимците ми сред вампирите. Съгласна съм с мнението ти за Дан. При мен обаче любимите ми герои не излизаха лоши, защото аз си харесвам само Робърт Лангдън. Skillet - Better Than Drugs, Comatose, Falling Inside The Black, Rebirthing, Whispers In The Dark. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Morganville_Lady Вто Мар 09, 2010 3:15 am | |
| Хах, аз като прочетох клеймото и накрая супер много се радвах, че излезе Вентреска лошия, точно защото ме кефеше. Обратът беше супер як а и книгата като цяло ми се нарежда сред любимите (само моля да се изреже целувката с Витория - едно от малкото добри решения на филма!). За Тибинг вече очаквах... после и в Цифрова крепост очаквах... (чакай, нея я четох преди Шифъра). Сега вкъщи стои Ключа и... само отлагам кога да го чета. Човек ще да каже, че съм маниак на тема Дан, имам му всички книги. Улучи ми и на мен любимите песни :Д Като добавим и Hero, ест. Blood Ties - тийм Хенри или Майк? | |
|
| |
Morganville_Lady
| Заглавие: Re: Morganville_Lady Вто Мар 09, 2010 3:55 am | |
| Ами точно обратите харесвам в книгите на Дан, както и всичко останало. Страхотен е просто! Още не съм се докопала до Изгубеният символ, но ще я прочета възможно най-скоро. Hero нещо съм я забравила. Какъв е този Майк? Не го харесвам! Направо ми прилошава от него. Хенри е моят сладур в сериала. Кайл Шмид е просто невероятен в ролята на вампир. | |
|
| |
xxbloodyxmuffinxx
Брой мнения : 11 Join date : 17.02.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Morganville_Lady Пет Мар 12, 2010 5:38 am | |
| Хихи все едно си описвала мен с тази разлика, че аз имам сестра, но това няма значение..
Та имам един въпрос : Ако беше президент или пък ако стоеше на някакъв много важен пост, какво щеше да е първото нещо, което ще промениш в държавата ? | |
|
| |
Morganville_Lady
| Заглавие: Re: Morganville_Lady Чет Апр 08, 2010 6:10 am | |
| Здрасти! Ами бих променила заплатите на всички в парламента. Това беше в кръга на шегата. Първо бих се погрижила за по-бедното население. Все пак и те са хора и заслужават по-добри условия за живот. | |
|
| |
Blackness
Брой мнения : 328 Join date : 10.03.2010 Age : 27 Местожителство : ...following my dreams.
| |
| |
ο0τΚραдНαΤα*ο0τ*ΔяВο0лΑ
Брой мнения : 9 Join date : 07.04.2010
| Заглавие: Re: Morganville_Lady Чет Апр 08, 2010 8:40 pm | |
| Здравей и от мен | |
|
| |
melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Morganville_Lady Чет Апр 08, 2010 11:08 pm | |
| ХЕЙ, ИВ!!! Как така съм те пропуснала, бе?! хахаха Какво те дразни най-много из форумите? Кое е последното нещо, което те подразни? А което те накара да се усмихнеш? Харесаха ли ти филмите? Иии заприлича на лексикон! Както и да е! Ще намина пак скоро. Нони | |
|
| |
Morganville_Lady
| Заглавие: Re: Morganville_Lady Пет Апр 09, 2010 6:18 am | |
| Към Blackness. Любим плод? - Ябълка, праскова, кайсия, череша, дюля и други. Колко песни на Skillet имаш на телефона си ? (И аз съм им фен ) - Ами имам две, защото паметта ми е малко. (Трябва да си взема карта памет, но все забравям. ) Песните са: Comatose и Rebirthing. Ако можеше да изпълниш едно свое желание кое щеше да е то? (Aко не е тайна разбира се) - Ами бих искала да направя живота си малко по-динамичен и изпълнен с приключения отколкото е сега. Ех, Нони! Очаквах да се отбиеш рано или късно. Какво те дразни най-много из форумите? - Потребителите, които не спазват правилата и тези, които трупат мнения все едно се състезават за купа. Кражбите също се включват към дразнителите. Кое е последното нещо, което те подразни? А което те накара да се усмихнеш? - Подразни ме отношението на приятелките ми. Честно да ти кажа беше твоето настояване да отговоря на въпросите, които си ми задала. Харесаха ли ти филмите? - Успях да гледам само онзи дето ми го прати на клипче. Хареса ми. За другите трябва да намеря време, за да ги гледам. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Morganville_Lady | |
| |
|
| |
| Morganville_Lady | |
|