House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Lilith или просто аз :)

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Lilith

Lilith

Брой мнения : 16

Lilith или просто аз :) Empty
ПисанеЗаглавие: Lilith или просто аз :)   Lilith или просто аз :) EmptyВто Мар 02, 2010 8:44 pm

Такамм най-накрая се реших да драсна 2-3 реда за сега си. Казвам се Дарина, но можете да ми викате Дари. На 13 съм и живеяв Ямбол. Родена съм на 21.06 така че не се знае дали съм рак или близнаци, но аз лично се считам за раче. Имам кафеви очи и кестенява коса. Чета много. Най-вече за вампири (в момента съм на такава вълна). И не само за вампири - попринцип съм фен на фентазито. Обичам компоти от кайсии, праскови и сини сливи. Всеядно съм Very Happy (ама мразя чушки) А, и лоча всичко (е, без алкохол де Very Happy ) Имам брат - казва се Стоян и е 7години по-малък от мен. Е, това е от мен Smile
Върнете се в началото Go down
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Брой мнения : 527
Местожителство : [Kaeleer]

ПисанеЗаглавие: Re: Lilith или просто аз :)   Lilith или просто аз :) EmptyВто Мар 02, 2010 9:02 pm

Здрасти, Дари! И добре дошла!
Подкрепям те за чушките, само дето аз почнах да прояждам от време на време :Д
Любимо хапване и пийване?
http://hotboys-bg.heavenforum.com/portal.htm
Lilith

Lilith

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: Lilith или просто аз :)   Lilith или просто аз :) EmptyВто Мар 02, 2010 9:21 pm

хаха. абе да си призная и аз ония ден изядох една ;дд. Определено шокоалд! Охх немога без него. Обичам и спагет. А пийване - КОЛАА! Пороците ми са шоколада и колата;дд
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Lilith или просто аз :)   Lilith или просто аз :) Empty

Lilith или просто аз :)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
House of Night  :: Вампирска социология :: Представи се на класа-
Идете на: