House of Night Училище за вампири |
|
| I'm the new one | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Дени
Брой мнения : 28 Join date : 25.02.2010 Age : 36 Местожителство : София
| Заглавие: I'm the new one Пон Мар 01, 2010 2:06 am | |
| Здравейте Накратко да се представя, като всички останали тук Казвам се Денислава, но обичам да ми казват Дени. На 21години съм, уча право в СУ, трета година Харесвам да чета книги, да гледам филми, да съм с хората, които обичам, общителна и емоционална съм, маниите са ми 3 най - големи - Здрач серията, Стивън Кинг като писател и ATB като любим DJ Обичам да пътувам в чужбина, обожавам Англия и Лондон, нямам търпение пак да отида там. Мечтая да присъствам на някоя английска или американска нощна премиера на някой от филмите на Здрач серията (мин година трябваше да съм на тази на Новолуние в Лондон, но по независещи от мен причини, пропадна), да видя Робърт Патинсън, Кристен и Тейлър на живо и да се снимам с тях, мечтая да посетя Австралия, да видя мн и красиви неща по света с любимия човек, да съм щастлива ииииииии други красиви и примамливи неща Радвам се на хубавото време, обичам пролетта, обожавам череши, пъпеш и праскови, не обичам ананас, киви, грейпфрут, лимони и други такива особени неща Накратко това - др път, повече this is me - | |
| | | tessairiqs
Брой мнения : 220 Join date : 28.01.2010 Age : 27 Местожителство : Голям0т0 сел0 ..
| | | | Dellen
Брой мнения : 24 Join date : 26.02.2010 Age : 30 Местожителство : The city of clouds and rainbows
| Заглавие: Re: I'm the new one Вто Мар 02, 2010 3:00 am | |
| Привет и от мен,въпреки че съм нова! | |
| | | Дени
| Заглавие: Re: I'm the new one Вто Мар 02, 2010 6:56 am | |
| Здравей, Dellan, привет и от мен )) Колкото до tessairiqs и въпросите: 1. Не съм яла компот от години. Предполагам праскови 2. Вампири или върколаци ... нямам идея. Вампири, предполагам, макар че обичам топлината, а там печелят безапелационно върколаците. Но пък Стефани Майър беше права за едно - ако си вампир, няма как да станеш отново човек. А ако си върколак, поне може да бъдеш и двете 3. Любимия герой от Училището - Афродита от момичетата, предполагам, доста интересна е, и Ерик от момчетата 4. Слушам транс, денс, ей такива. Обожавах и Linkin park, но допреди албума им Collision Course с Jay Z, оттогава за жалост не ми допадат ;/ 5. Поредичката я видях за 1ви път в Англия миналата година и ми допадна като корици, после случайно видях, че ще я издават в БГ и реших да си я взема. Здрач даде тласъка (и си остава най - великото и красиво нещо, което съм чела някога, разбира се) и оттам повлече крак на всичките издавани серии. Училището за вампири е приятна серия, мн лесна за четене, снощи изчетох за 3ч 160 страници от 3тата, за жалост, ще свърши скоро Чакаме следващите с нетърпение Мерси за пожеланието за изкарване във форума, надявам се, че ще е така | |
| | | BloodyRose
Брой мнения : 64 Join date : 24.01.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: I'm the new one Вто Мар 02, 2010 7:57 pm | |
| Хей Добре Дошла и от мен! Да видим едни от редовните въпроси : Любим Филм? Любим сериал? Любима песен? айде тва за сега.. хех. Ии пак приятно прекарване в форумчето.. | |
| | | BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: I'm the new one Вто Мар 02, 2010 8:39 pm | |
| Хей, здрасти, Дени! Добре дошла! Другите те засипаха с въпроси, тъй че от мен - приятно изкарване във форума! | |
| | | Дени
| Заглавие: Re: I'm the new one Сря Мар 03, 2010 1:23 am | |
| Благодаря ви, мило посрещане Добре заварили, BleedingDust и BloodyRose )) Ето и отговорите ми: Любим филм - Новолуние ! Другите ми мн любими преди излизането на серията Здрач са Love Actually, Harry Potter Series, Silent Hill, If only, Armageddon, Meet the parents/meet the Fockers, Hot Chicks, Lord of the rings, Shrek, Failure to Launch, The Break Off, The Notebook, The Mist by Stephen King и други Любим сериал - мн рядко гледам сериали, бързо ми омръзват. Почнах първия сезон на Gossip Girl, омръзна ми, почнах True Blood и след първия сезон пак ми омръзна. Досега със сиг най - сполучливия и интерес ми е Vampire Diaries, страшно интересен, за разлика от книгите, допада ми като фабула, актьори и дори музикален фон Любима песен - често си имам любима песен в момента, сега е Snow Patrol - Set The Fire To The Third Bar ( чуй я тук), намерих я докато гледках някакви клипчета на фенове на Здрач, а после се оказа, че е от рекламата на Dear John/С дъх на канела по романа на Никалъс Спаркс (the notebook (H)). Попринцип най - любимите ми песни са ATB - Ecstasy ( чуй я тук) и Paul van Dyk - Crush (I know you want me) ( чуй я тук), но надали някой ги е чувал, все пак са транс Много усмивки, мили момичета | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: I'm the new one | |
| |
| | | | I'm the new one | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|