House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

I'm the new one

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Дени

Дени

Брой мнения : 28
Местожителство : София

I'm the new one Empty
ПисанеЗаглавие: I'm the new one   I'm the new one EmptyПон Мар 01, 2010 2:06 am

Здравейте Smile Накратко да се представя, като всички останали тук Smile

Казвам се Денислава, но обичам да ми казват Дени. На 21години съм, уча право в СУ, трета година Smile Харесвам да чета книги, да гледам филми, да съм с хората, които обичам, общителна и емоционална съм, маниите са ми 3 най - големи - Здрач серията, Стивън Кинг като писател и ATB като любим DJ Smile

Обичам да пътувам в чужбина, обожавам Англия и Лондон, нямам търпение пак да отида там. Мечтая да присъствам на някоя английска или американска нощна премиера на някой от филмите на Здрач серията (мин година трябваше да съм на тази на Новолуние в Лондон, но по независещи от мен причини, пропадна), да видя Робърт Патинсън, Кристен и Тейлър на живо и да се снимам с тях, мечтая да посетя Австралия, да видя мн и красиви неща по света с любимия човек, да съм щастлива ииииииии други красиви и примамливи неща Smile

Радвам се на хубавото време, обичам пролетта, обожавам череши, пъпеш и праскови, не обичам ананас, киви, грейпфрут, лимони и други такива особени неща Razz

Накратко това - др път, повече Smile

this is me - I'm the new one Img7542y.th
Върнете се в началото Go down
https://www.facebook.com/denislava.peycheva
tessairiqs

tessairiqs

Брой мнения : 220
Местожителство : Голям0т0 сел0 ..

I'm the new one Empty
ПисанеЗаглавие: Re: I'm the new one   I'm the new one EmptyПон Мар 01, 2010 5:20 pm

Привет (: *хили се като малоумна на опсанието, не че знае защо*
Първо и най-важно - Любим компот?
След това:
Вампири или върколаци ? Wink
Любим герой от Училище за Вампири?
Любим стил музика?
Иии ... Как се зариби по поредицата?

Айде приятно изкарване във форума ...
http://houseofnightbgschool.vampire-legend.com/forum.htm
Dellen

Dellen

Брой мнения : 24
Местожителство : The city of clouds and rainbows

I'm the new one Empty
ПисанеЗаглавие: Re: I'm the new one   I'm the new one EmptyВто Мар 02, 2010 3:00 am

Привет и от мен,въпреки че съм нова!
Дени

Дени

I'm the new one Empty
ПисанеЗаглавие: Re: I'm the new one   I'm the new one EmptyВто Мар 02, 2010 6:56 am

Здравей, Dellan, привет и от мен Smile))

Колкото до tessairiqs и въпросите:

1. Не съм яла компот от години. Предполагам праскови
2. Вампири или върколаци ... нямам идея. Вампири, предполагам, макар че обичам топлината, а там печелят безапелационно върколаците. Но пък Стефани Майър беше права за едно - ако си вампир, няма как да станеш отново човек. А ако си върколак, поне може да бъдеш и двете Smile
3. Любимия герой от Училището - Афродита от момичетата, предполагам, доста интересна е, и Ерик от момчетата Wink
4. Слушам транс, денс, ей такива. Обожавах и Linkin park, но допреди албума им Collision Course с Jay Z, оттогава за жалост не ми допадат ;/
5. Поредичката я видях за 1ви път в Англия миналата година и ми допадна като корици, после случайно видях, че ще я издават в БГ и реших да си я взема. Здрач даде тласъка (и си остава най - великото и красиво нещо, което съм чела някога, разбира се) и оттам повлече крак на всичките издавани серии. Училището за вампири е приятна серия, мн лесна за четене, снощи изчетох за 3ч 160 страници от 3тата, за жалост, ще свърши скоро Sad Чакаме следващите с нетърпение Smile

Мерси за пожеланието за изкарване във форума, надявам се, че ще е така
geek
BloodyRose

BloodyRose

Брой мнения : 64

I'm the new one Empty
ПисанеЗаглавие: Re: I'm the new one   I'm the new one EmptyВто Мар 02, 2010 7:57 pm

Хей Добре Дошла и от мен!
Да видим едни от редовните въпроси : Любим Филм?
Любим сериал?
Любима песен?

айде тва за сега.. хех. Wink
Ии пак приятно прекарване в форумчето..
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Брой мнения : 527
Местожителство : [Kaeleer]

I'm the new one Empty
ПисанеЗаглавие: Re: I'm the new one   I'm the new one EmptyВто Мар 02, 2010 8:39 pm

Хей, здрасти, Дени!
Добре дошла! Другите те засипаха с въпроси, тъй че от мен - приятно изкарване във форума!
http://hotboys-bg.heavenforum.com/portal.htm
Дени

Дени

I'm the new one Empty
ПисанеЗаглавие: Re: I'm the new one   I'm the new one EmptyСря Мар 03, 2010 1:23 am

Благодаря ви, мило посрещане Smile Добре заварили, BleedingDust и BloodyRose Smile))

Ето и отговорите ми:

Любим филм - Новолуние ! Embarassed Другите ми мн любими преди излизането на серията Здрач са Love Actually, Harry Potter Series, Silent Hill, If only, Armageddon, Meet the parents/meet the Fockers, Hot Chicks, Lord of the rings, Shrek, Failure to Launch, The Break Off, The Notebook, The Mist by Stephen King и други Smile

Любим сериал - мн рядко гледам сериали, бързо ми омръзват. Почнах първия сезон на Gossip Girl, омръзна ми, почнах True Blood и след първия сезон пак ми омръзна. Досега със сиг най - сполучливия и интерес ми е Vampire Diaries, страшно интересен, за разлика от книгите, допада ми като фабула, актьори и дори музикален фон Smile

Любима песен - често си имам любима песен в момента, сега е Snow Patrol - Set The Fire To The Third Bar (чуй я тук), намерих я докато гледках някакви клипчета на фенове на Здрач, а после се оказа, че е от рекламата на Dear John/С дъх на канела по романа на Никалъс Спаркс (the notebook (H)).
Попринцип най - любимите ми песни са ATB - Ecstasy (чуй я тук) и Paul van Dyk - Crush (I know you want me) (чуй я тук), но надали някой ги е чувал, все пак са транс Smile

Много усмивки, мили момичета Smile geek
Sponsored content

I'm the new one Empty
ПисанеЗаглавие: Re: I'm the new one   I'm the new one Empty

I'm the new one
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
House of Night  :: Вампирска социология :: Представи се на класа-