Dea Silky, court-trained liar
Брой мнения : 66 Join date : 01.06.2009 Age : 30
| Заглавие: Dea[intro] Нед Юни 21, 2009 7:05 pm | |
| Ами, хайде и аз. Принципно не си обичам името много-много, затова и повечето хора се обръщат към мен на ник (Деа в този случай. Идва от Амадеа, голяма дълга история). Най-набиващото се на очи за мен е може би това, че не преставам да дърдоря. Голяма съм латерна, нямам спиране почти. Падам си се леко ненормална и шизофренична (макар че ако бях, нямаше да го знам), но пък повечето хора ме имат за сравнително мила и свястна, да не повярваш. Хъм, какво друго... Може примерно да се каже, че имам леко натрапчива мания да поправям хората и ходя подир админките и им оправям мненията. Ъх, какво да се прави, нали затова ме хванаха като редактор на превода xD Тъй де, почвам да дърдоря простотии. Чувствайте се напълно свободни да ме пипате каквото искате. Не хапя... доколкото знам | |
|
melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| |
| Заглавие: Re: Dea[intro] Сря Ное 11, 2009 11:19 pm | |
| Ол, хей ^^ Обикновено не се обръщам към хората никак (т.е. не пиша обръщение), но ще ти казвам Нона. 1. Слушам... Освен да ми погледнеш last.fm-a, друг начин не виждам. Повечето се води рок, но си имам какви ли не периоди. Но никога не съм слушала чалга. Никога - твърдя го с ръка на сърцето. 2. Русе. Понякога ми се иска да живея другаде, но това е отделен въпрос. 3. Ох... Значи... В плейлиста ми има към 1800 песни и не смятам нито една от тях за излишна. Но моооже би Saliva и Breaking Benjamin от по-новите, иначе уинамп е решил да ми пуска много AC/DC, за което хич не го виня, понеже са страхотни. 4. Честно ли? Мисля, че гледам и чета прекалено много вампирски неща. Случвало ми се е някой да се пресяга за нещо точно пред лицето ми и просто на шега да го почти захапвам. Мерси за въпросите *sun* | |
|
melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Dea[intro] Чет Ное 12, 2009 2:46 am | |
| Къде би искала да живееш? Някъде в горите Тилилейски, ли? xD Иначе AC/DC-почти 100% подходящи за всеки ден! За път да не говорим! | |
|
| Заглавие: Re: Dea[intro] Чет Ное 12, 2009 3:09 am | |
| Искам да живея... Не съм сигурна... В провинцията на Англия. Някъде на майната си, с безжичен нет, безкраен пейзаж от зеленина и целогодишно спокойствие. Или пък на Хаваите, зависи от настроението ми xD
Ох, не ми приказвай, слушалките ми за телефона заминаха и понеже за една година скъсах два чифта, не ми се полагат повече... Колко съм нещастна, не е истина. | |
|