Здлавейте на всичкии ^^
аз съм Тедиииии ^^ а тлинайсет годинки съм ^^ 13 демек XD
амиии... уча в 31 'Иван Вазов' и съм 7 клас ... ужасТ и половина xD
обичам да чета книги който са за тинейджъри или са за вампири... много рядко ми харесва друг тип книга като например 'Тайната градина' за едно момиче което отива да живее при чичо си, защото родителите са му разведени а след това умират от някаква епидемия в техния град в Индия ... ии е много интересна ^^
друго .. друго .... ами обичам компот от кайсии ... или от праскови беше ... едно от двете xD
обичам и торшия , но само заради карфиолааа <333333333 ^^
с нетърпение очаквам да излезнат жсичките книги за да ги прочета ^^
ами мисля че за сега е това xDDD
Тау тау ^^
П.С.
о божее
:D:D:D:D:D:D:D
м/у другото съм от Софиия <3 иии с Mitternacht сме в един клас xD да не кажа че ми е и БФФФФФФФФФФФФ <333333333333333333333333333333333 много си я обичкам *мечка* ^^ тая мечка тя я измисли *поклонче* и тя е виновна че се зарибих по вампиро-романите за което много и благодаря *слънчице* <3333333333
слушам разнообразна музика без чалга ... е добре де има една две песни които ми харесват ама не ги слушам секи ден ... предимно слушам рап, хип хоп, R'n'B, дръм и бас ии ... май са тва ... аааа и също Mitternacht ме зариби по симфоничния метъл с оперен вокал ... демек Nightwish, Within Temptation, Epica, ии за други са не се сещам...
аиде бъ бъ от послеписа xD[/quote]
ИМА БУТОН ЕДИТ-ПРЕДУПРЕДЕНА ОТ МОДЕРАТОР!