Queen_of_the_Damned
Брой мнения : 27 Join date : 12.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Queen_of_the_Damned Пет Фев 12, 2010 2:59 am | |
| Ами,искам да кажа първо на всички: Здравейте . Казвам се Екатерина на 18 год. от София съм.Уча в 96 Соу (Втора руска така я водят).Обичам да се занимавам с кучето си,да слушам музика,да правя клипове и да излизам с приятели. Друго не се сещам | |
|
tessairiqs
Брой мнения : 220 Join date : 28.01.2010 Age : 27 Местожителство : Голям0т0 сел0 ..
| Заглавие: Re: Queen_of_the_Damned Пет Фев 12, 2010 6:15 pm | |
| Здравей, Екатерина(може ли Кати за по-кратко?)! Имам няколко въпросчета: Първо най-важния-Кой ти е любимия компот? Каква музика слушаш? Кои са любимите ти филм и сериал? Как разбра за Белязана? Коя ти е любимата книга от проредицата?
За сега това е. | |
|
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Queen_of_the_Damned Съб Фев 13, 2010 2:09 am | |
| Хей, здрасти! И добре дошла! Хех, как се казва кучето ти?
Бтв: tessairiqs, радвам се че си хванала екзистенциалния въпрос на форума ни (= | |
|
Queen_of_the_Damned
Брой мнения : 27 Join date : 12.02.2010 Age : 33
| Заглавие: Re: Queen_of_the_Damned Съб Фев 13, 2010 2:28 am | |
| Да,може . Любим компот нямам-абе не си падам много по тях Не,всъщност харесвам само праскови. Слушам всякаква музика-поп,рок,r'n'b,метал.Много здраво мешам стиловете Любимия ми филм е Здрач (макар,че вече малко ми писна),Карибски пирати,а сериалчета много обичам да гледам-Лас Вегас,Д-р Хаус,Грозната Бети,Вазмпирски дневници,Червеният орел и мойте мили съседи. За Белязана разбрах когато бях с една приятелка в НДК на 21я фестивал на книгата (мисля,че така се казваше).Там видях плакат на книгата и просто я запомних.След тва ми се наложи честичко да се отбивам в Мола (все пак идваха и зимните празници) та всеки път когато влизах в книжарницата и когато я виждах нещо ме човъркаше да си я взема.И накрая си я взех.Интересна е при това много. Не съм прочела все още всичките,но смятам когато ми остане време да ги прочета всички. - BleedingDust написа:
- Хей, здрасти! И добре дошла!
Хех, как се казва кучето ти?
Ей мерси за топлото посрещане. Ами,казвасе Джени и е много лигава да ви кажа я уприличавам на котката Нала .Дори много повече ИЗПОЛЗВАЙ БУТОНА ЕДИТ!-ПРЕДУПРЕДЕНА ОТ МОДЕРАТОР! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Queen_of_the_Damned | |
| |
|