| The Vampire Diaries | |
|
+19mimsy Lara sis0 mims venka3 night Виолина sveti9505 Princess Dragomir Always Lisa532Kristian kallie mim4etu22 Samantha swetim Autumn.Flower bianka moonlight12whispers melrose 23 posters |
Автор | Съобщение |
---|
melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: The Vampire Diaries Чет Фев 11, 2010 3:58 am | |
| Четири месеца след смъртта на родителите си, 17-годишната Елена Гилбърт /Нина Добрев/ и 15-годишният й брат Джеръми все още се съвземат от случилото се и да продължат напред. Елена винаги е била отлична ученичка, красива, популярна и с много приятели, но сега се опитва да скрие мъкта си от света. Със започването на училище, тя и съучениците й остават очаровани от Стефан - нов ученик в училището им. Той и Елена веднага са привлечени един от друг и тя започва да мисли начини, за да се сближат. Тя, обаче нямам как да знае, че мистериозният Стефан всъщност е вампир, опитващ се да живее незабелязано сред хората, не вкусвайки човешка кръв за разлика от брат си - Деймън, който е въплъщението на насилие и бруталност. Оказалата се помежду им Елена само събужда отдавна започналата война между двамата. Базиран на книгите на L. J. Smith, THE VAMPIRE DIARIES е на Alloy Entertainment and Bonanza Productions Inc със съдействието Warner Bros. Television и CBS Television Studios с изпълнителни продуценти Кевин Уилямсън (”Dawson’s Creek,” ”I Know What You Did Last Summer”), Джули Плек (”Kyle XY,” ”Wasteland”), Лесли Моргенщайн (”Gossip Girl,” ”Privileged”) и Боб Леви (”Gossip Girl,” ”Privileged”).Персонажи:Елена: красива, умна и състрадателна и се радва на популярността си в училище, докато преди 4 месеца родителите и загиват в автомобилна катастрофа и сега тя и по-малкия й брат - Джеръми /б.а. за които са чели книгите предполагам забелязват разминаването, там Елена има сестра - Маргарет/ живеят при тяхната леля Джена. През по-голямта част от времето си Елена се опитва да мине през дните с подкрепата на приятелките си - Бони и Карълайн и бившия си - Мат, с които се познават от деца. Животът й, обаче се преобръща с появата на Стефан - мистериозен, учтив и красив, новодошъл в града, чието минало крие тъмна тайна. Стефан: Въпреки, че на външен вид изглежда на около 17-18 години, той всъщност е 200-годишен вампир, който пристига в Мистик Фолс /името на града е променено/, за да търси Елена /О.о/. Стефан е резервиран, но с Елена бързо намират общ език, след като и двамата са загубили родителите си. Деймън: Той е по-големия брат на Стефан, но коренно различен. Деймън е силен, чаровен и самодоволен, който лесно може да премине от непринуден и закачлив до зъл за секунди. Интересът му към Елена смущава Стефан, защото за разлика от него Деймън няма проблеми с това да убива хора. | |
|
| |
moonlight12whispers
Брой мнения : 8 Join date : 18.03.2010 Age : 29 Местожителство : ~Somewhere~
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Чет Мар 18, 2010 11:26 pm | |
| Страхотен сериал-и не преувеличавам.Едвам дочаквам следвашщ епизод.Елена е мн сладка в сериала,макар че няма нищо общо с героинята си от книгата,ама тва е друг въпрос.Първо бях почнала да го гледам заради Нина Добрев,а после продължих заради Деймън | |
|
| |
bianka
Брой мнения : 107 Join date : 09.02.2010
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Сря Апр 14, 2010 2:44 pm | |
| Сериалът е много динамичен и интересен.Харесва ми и това,че се различава от книгите.Моят любим герой е Деймън.Той е непредсказуем и винаги успява да ме разсмее. | |
|
| |
Autumn.Flower
Брой мнения : 3 Join date : 21.04.2010 Age : 29 Местожителство : where the dreams come true.
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Нед Май 23, 2010 7:05 pm | |
| Страхотен сериал .. нямам представа как ще дочакам септември ;D | |
|
| |
swetim
Брой мнения : 56 Join date : 05.01.2010
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Пет Юни 04, 2010 1:56 am | |
| Любимия ми вампирски сериал! | |
|
| |
Samantha
Брой мнения : 77 Join date : 06.04.2010
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Съб Юни 05, 2010 4:03 am | |
| Сериалът е невероятен! И толкова се радвам, че се отличава от книгата - така мога да ги обичам по равно. Нина Добрев е невероятно симпатична и красива. Пол и Иън - страхотен избор за Стефан и Деймън. Като че ли нямам забележки по сериала - само защо трябва чак през септември да излезе втория сезон?! | |
|
| |
mim4etu22
Брой мнения : 13 Join date : 25.05.2010 Age : 29 Местожителство : Разград
| |
| |
kallie
Брой мнения : 22 Join date : 07.04.2010 Age : 30
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Нед Юни 13, 2010 11:20 pm | |
| Гледам този сериал и ми харесва, а Деймиън ми харесва дори повече : Д И на мен, както на повечето не ми се чака до септември, но няма как. Харесва ми и това, че сериала не се придържа много към книгите. Иначе имам първата книга "Пробуждане", но не ми хареса особено. Като прочетох накратко какво се случва по нататък в книгите се отказах да ги чета, защото ми се стори твърде бозаво. | |
|
| |
Lisa532Kristian
Брой мнения : 42 Join date : 29.06.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Чет Юли 01, 2010 10:11 pm | |
| Страхотен сериал, ама тия тъпанари са решили да пуснат 2 сезон чак септември! Идиоти! Ама дейман си остава красив и забавен, ако бях на мястото на Елена щях да избера Дейман | |
|
| |
Always
Брой мнения : 10 Join date : 30.07.2010
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Нед Авг 08, 2010 2:25 am | |
| Сериала попада в моя топ 10 С нетърпение чакам 2 сезон | |
|
| |
Princess Dragomir
Брой мнения : 7 Join date : 28.08.2010 Age : 31 Местожителство : София
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Съб Авг 28, 2010 3:52 am | |
| Хареса ми изключително много и с ентърпение чакам втори сезон. | |
|
| |
sveti9505
Брой мнения : 460 Join date : 24.01.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Нед Авг 29, 2010 3:11 am | |
| уникален сериал... още малко ще почакаме и 2-ри сезон идваа... само не ми харесва, че няма почти нищо общо с книгата.... | |
|
| |
Виолина
Брой мнения : 13 Join date : 06.02.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Чет Сеп 02, 2010 6:29 am | |
| Книгите са различни, но сериала е направен супер..Гледах трейлър на 2ри сезон..ще е яко | |
|
| |
sveti9505
Брой мнения : 460 Join date : 24.01.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Съб Сеп 04, 2010 7:47 pm | |
| да и разбрахте ли , че ще има още една българка в сериала: биологичната майка на Елена .... жената на Аларик .. според мен това е супер новина...започваме да ис показваме талантитее в киното ... | |
|
| |
night
Брой мнения : 114 Join date : 06.06.2010 Age : 32 Местожителство : В дома на Нощта
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Нед Сеп 05, 2010 9:10 pm | |
| Сериала е страхотен! | |
|
| |
venka3
Брой мнения : 9 Join date : 05.06.2010
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Нед Сеп 05, 2010 9:57 pm | |
| Невероятен сериал. Толкова време чакахме втори сезон и сега най-накрая започва. | |
|
| |
mims
Брой мнения : 127 Join date : 22.01.2010 Age : 29 Местожителство : prd
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Съб Окт 09, 2010 2:11 am | |
| Мм..Втория сезон е страхотен!Нина в ролята на Катрин ме кефи адски много.. | |
|
| |
sis0
Брой мнения : 49 Join date : 01.11.2010 Age : 27 Местожителство : Varna
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Вто Ное 02, 2010 8:38 pm | |
| | |
|
| |
Lara
Брой мнения : 171 Join date : 04.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Чет Ное 04, 2010 3:14 am | |
| | |
|
| |
mimsy
Брой мнения : 16 Join date : 22.03.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Сря Дек 08, 2010 1:56 am | |
| Страхотен сериал. Един от любимите ми. Много динамичен и интересен. С всеки епизод става все по-заинтригуващо и забавно. | |
|
| |
SummerWhite
Брой мнения : 197 Join date : 19.05.2010 Age : 30 Местожителство : Mystic Falls
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Чет Дек 09, 2010 3:48 am | |
| ВЕЛИК СЕРИАЛ НИНА Е СТРАХОТНА (МЕКО КАЗАНО) А песните за всяка серия и те са страхотни Go go go ТVD | |
|
| |
monicka__
Брой мнения : 7 Join date : 15.01.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Пон Яну 24, 2011 11:10 pm | |
| Наистина страхотен сериал. Невероятен ! Не мога да кажа същото за книгите интересни са до 4тата 5тата ама после стават пълна боза. Иначе Нина и Иън Рулззз ! ! ! Много интересно е направен сериала. Нина играе страхотно Катрин! Само ми е много мъчно вече нали втория сезон Деймън как го отхвърлят от всякъде, а той е добър вече и просто ми е много мъчно за него ! | |
|
| |
liuba2007
Брой мнения : 33 Join date : 30.11.2010 Age : 40 Местожителство : Добрич
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Чет Мар 03, 2011 12:00 am | |
| Сериалчето е супер Пол и Нина ми харесват много като двойка но и Иан си го бива много е сладък.А колкото до книгата много е различна от филма и това много ми харесвал с нетарпение чаком седма книга от поредицата | |
|
| |
Devil's little sister
Брой мнения : 74 Join date : 22.02.2011 Age : 27 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries Чет Мар 03, 2011 12:53 am | |
| Много ми харесва!!! даже с нетърпение очаквам да излязат епизодите ^.^ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: The Vampire Diaries | |
| |
|