House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

The Vampire Diaries

Go down 
+19
mimsy
Lara
sis0
mims
venka3
night
Виолина
sveti9505
Princess Dragomir
Always
Lisa532Kristian
kallie
mim4etu22
Samantha
swetim
Autumn.Flower
bianka
moonlight12whispers
melrose
23 posters
АвторСъобщение
melrose

melrose

Брой мнения : 635
Местожителство : somewhere over the rainbow...

The Vampire Diaries Empty
ПисанеЗаглавие: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyЧет Фев 11, 2010 3:58 am

The Vampire Diaries The-vampire-diaries

Четири месеца след смъртта на родителите си, 17-годишната Елена Гилбърт /Нина Добрев/ и 15-годишният й брат Джеръми все още се съвземат от случилото се и да продължат напред. Елена винаги е била отлична ученичка, красива, популярна и с много приятели, но сега се опитва да скрие мъкта си от света. Със започването на училище, тя и съучениците й остават очаровани от Стефан - нов ученик в училището им. Той и Елена веднага са привлечени един от друг и тя започва да мисли начини, за да се сближат. Тя, обаче нямам как да знае, че мистериозният Стефан всъщност е вампир, опитващ се да живее незабелязано сред хората, не вкусвайки човешка кръв за разлика от брат си - Деймън, който е въплъщението на насилие и бруталност. Оказалата се помежду им Елена само събужда отдавна започналата война между двамата.
Базиран на книгите на L. J. Smith, THE VAMPIRE DIARIES е на Alloy Entertainment and Bonanza Productions Inc със съдействието Warner Bros. Television и CBS Television Studios с изпълнителни продуценти Кевин Уилямсън (”Dawson’s Creek,” ”I Know What You Did Last Summer”), Джули Плек (”Kyle XY,” ”Wasteland”), Лесли Моргенщайн (”Gossip Girl,” ”Privileged”) и Боб Леви (”Gossip Girl,” ”Privileged”).

Персонажи:
Елена: красива, умна и състрадателна и се радва на популярността си в училище, докато преди 4 месеца родителите и загиват в автомобилна катастрофа и сега тя и по-малкия й брат - Джеръми /б.а. за които са чели книгите предполагам забелязват разминаването, там Елена има сестра - Маргарет/ живеят при тяхната леля Джена. През по-голямта част от времето си Елена се опитва да мине през дните с подкрепата на приятелките си - Бони и Карълайн и бившия си - Мат, с които се познават от деца. Животът й, обаче се преобръща с появата на Стефан - мистериозен, учтив и красив, новодошъл в града, чието минало крие тъмна тайна.

Стефан: Въпреки, че на външен вид изглежда на около 17-18 години,
той всъщност е 200-годишен вампир, който пристига в Мистик Фолс /името на града е променено/,
за да търси Елена /О.о/. Стефан е резервиран, но с Елена бързо намират общ език,
след като и двамата са загубили родителите си.

Деймън: Той е по-големия брат на Стефан, но коренно различен. Деймън е силен, чаровен и самодоволен, който лесно може да премине от непринуден и закачлив до зъл за секунди. Интересът му към Елена смущава Стефан, защото за разлика от него Деймън няма проблеми с това да убива хора.
Върнете се в началото Go down
moonlight12whispers

moonlight12whispers

Брой мнения : 8
Местожителство : ~Somewhere~

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyЧет Мар 18, 2010 11:26 pm

Страхотен сериал-и не преувеличавам.Едвам дочаквам следвашщ епизод.Елена е мн сладка в сериала,макар че няма нищо общо с героинята си от книгата,ама тва е друг въпрос.Първо бях почнала да го гледам заради Нина Добрев,а после продължих заради Деймън Very Happy
bianka

bianka

Брой мнения : 107

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyСря Апр 14, 2010 2:44 pm

Сериалът е много динамичен и интересен.Харесва ми и това,че се различава от книгите.Моят любим герой е Деймън.Той е непредсказуем и винаги успява да ме разсмее.
Autumn.Flower

Autumn.Flower

Брой мнения : 3
Местожителство : where the dreams come true.

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyНед Май 23, 2010 7:05 pm

Страхотен сериал .. нямам представа как ще дочакам септември ;D
swetim

swetim

Брой мнения : 56

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyПет Юни 04, 2010 1:56 am

Любимия ми вампирски сериал!
Samantha

Samantha

Брой мнения : 77

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyСъб Юни 05, 2010 4:03 am

Сериалът е невероятен! И толкова се радвам, че се отличава от книгата - така мога да ги обичам по равно. Нина Добрев е невероятно симпатична и красива. Пол и Иън - страхотен избор за Стефан и Деймън. Като че ли нямам забележки по сериала - само защо трябва чак през септември да излезе втория сезон?! Cool
mim4etu22

mim4etu22

Брой мнения : 13
Местожителство : Разград

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyСъб Юни 05, 2010 3:02 pm

И книгата и сериала са много готт , ама не ми се чака чак до септември за втория сезонCrying or Very sad
kallie

kallie

Брой мнения : 22

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyНед Юни 13, 2010 11:20 pm

Гледам този сериал и ми харесва, а Деймиън ми харесва дори повече : Д И на мен, както на повечето не ми се чака до септември, но няма как. Харесва ми и това, че сериала не се придържа много към книгите. Иначе имам първата книга "Пробуждане", но не ми хареса особено. Като прочетох накратко какво се случва по нататък в книгите се отказах да ги чета, защото ми се стори твърде бозаво.
Lisa532Kristian

Lisa532Kristian

Брой мнения : 42

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyЧет Юли 01, 2010 10:11 pm

Страхотен сериал, ама тия тъпанари са решили да пуснат 2 сезон чак септември! Идиоти! Ама дейман си остава красив и забавен, ако бях на мястото на Елена щях да избера Дейман What a Face
Always

Брой мнения : 10

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyНед Авг 08, 2010 2:25 am

Сериала попада в моя топ 10
С нетърпение чакам 2 сезон
Princess Dragomir

Princess Dragomir

Брой мнения : 7
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyСъб Авг 28, 2010 3:52 am

Хареса ми изключително много и с ентърпение чакам втори сезон.
sveti9505

sveti9505

Брой мнения : 460
Местожителство : Пловдив

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyНед Авг 29, 2010 3:11 am

уникален сериал... още малко ще почакаме и 2-ри сезон идваа... само не ми харесва, че няма почти нищо общо с книгата....
Виолина

Виолина

Брой мнения : 13

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyЧет Сеп 02, 2010 6:29 am

Книгите са различни, но сериала е направен супер..Гледах трейлър на 2ри сезон..ще е яко Smile
sveti9505

sveti9505

Брой мнения : 460

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyСъб Сеп 04, 2010 7:47 pm

да и разбрахте ли , че ще има още една българка в сериала: биологичната майка на Елена .... жената на Аларик .. според мен това е супер новина...започваме да ис показваме талантитее в киното ...
night

night

Брой мнения : 114
Местожителство : В дома на Нощта

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyНед Сеп 05, 2010 9:10 pm

Сериала е страхотен! Like a Star @ heaven
venka3

venka3

Брой мнения : 9

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyНед Сеп 05, 2010 9:57 pm

Невероятен сериал. Толкова време чакахме втори сезон и сега най-накрая започва.
mims

mims

Брой мнения : 127
Местожителство : prd

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyСъб Окт 09, 2010 2:11 am

Мм..Втория сезон е страхотен!Нина в ролята на Катрин ме кефи адски много..
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000545605989
sis0

sis0

Брой мнения : 49
Местожителство : Varna

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyВто Ное 02, 2010 8:38 pm

Най-невероятния сериял който съм гледал Smile Smile Smile
Lara

Lara

Брой мнения : 171

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyЧет Ное 04, 2010 3:14 am

Един от любимите ми.
mimsy

mimsy

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyСря Дек 08, 2010 1:56 am

Страхотен сериал. Един от любимите ми. Много динамичен и интересен. С всеки епизод става все по-заинтригуващо и забавно.
SummerWhite

SummerWhite

Брой мнения : 197
Местожителство : Mystic Falls

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyЧет Дек 09, 2010 3:48 am

ВЕЛИК СЕРИАЛ cheers НИНА Е СТРАХОТНА (МЕКО КАЗАНО) cheers А песните за всяка серия и те са страхотни Embarassed Go go go ТVD What a Face
http://nagradite.net/SummerWhite
monicka__

Брой мнения : 7
Местожителство : София

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyПон Яну 24, 2011 11:10 pm

Наистина страхотен сериал. Невероятен ! Не мога да кажа същото за книгите интересни са до 4тата 5тата ама после стават пълна боза. Иначе Нина и Иън Рулззз ! ! ! Много интересно е направен сериала. Нина играе страхотно Катрин! Само ми е много мъчно вече нали втория сезон Деймън как го отхвърлят от всякъде, а той е добър вече и просто ми е много мъчно за него !
liuba2007

liuba2007

Брой мнения : 33
Местожителство : Добрич

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyЧет Мар 03, 2011 12:00 am

Сериалчето е супер Пол и Нина ми харесват много като двойка но и Иан си го бива много е сладък.А колкото до книгата много е различна от филма и това много ми харесвал с нетарпение чаком седма книга от поредицата
Devil's little sister

Devil's little sister

Брой мнения : 74

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries EmptyЧет Мар 03, 2011 12:53 am

Много ми харесва!!! даже с нетърпение очаквам да излязат епизодите ^.^
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries Empty

The Vampire Diaries
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
House of Night  :: Редовни заниятия :: Актьорко майсторство-
Идете на: